Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Intense

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz serwera z doskonale dobranym Teamem, idealnie dobranymi pluginami, modami

oraz takiego który Cię nie zawiedzie?

Już teraz możesz zacząć świetnie się bawić w Świecie Industrial Intense!

cooltext559104514.png

OFF do odwołania

cooltext595579521.png

1.1.0

cooltext559104608b.png

Własciciel: Terrain | Vibray

Moderator: Lion

cooltext643491033.png

Instalator Intense v0.3

UWAGA!

PACZKA JEST WYMAGANA! ZMIENIONE SA ID ITEMÓW, WIEC NA INNYCH PLIKACH BĘDZIESZ MIAŁ CIĄGŁE CRASHE!

PRZED INSTALACJĄ ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ PLIKU !!!READ_ME!!!

cooltext559104889.png

Do prawidłowego działania potrzebna jest Wam paczka instalacyjna, zawierająca wymagane przez nas mody. Instrukcję instalacji znajdziecie po wypakowaniu archiwum.

Serwer to mieszanka SV / FB. Na serwerze wybudowany jest jedynie spawn. Każdy gracz zaraz po wejściu może otrzymać działkę o wymiarach 30x30 Potwory, zwierzęta i Nether są włączone. PvP jest dostępne wszędzie, więc radzimy uważać na złośliwych graczy. Każdy, kto wykupi pakiet ViP może bezproblemowo dostać się na serwer, ponieważ czekał będzie na niego zarezerwowany slot, oraz otrzyma kilka upominków ułatwiających grę.

Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz wulgaryzmów! To samo tyczy się chamstwa w stosunku do innych graczy. Griefowanie jest niewskazane. Tabela kar będzie się znajdowała na stronie serwera.

Wejdź i sam się przekonaj!

W ostatnim czasie na serwerze pojawiło się bardzo dużo nowości i nowatorskich rozwiązań niespotykanych na innych serwerach, min. Loterie i kapliczki leczące graczy!

Zapraszam!

WL jest ON, więc podaj swój nick w tym temacie lub napisz na GG: 19966031

Jeśli chcesz używać itemów z buildcrafta na cubie (np quarry) musisz dodać [buildCraft] jako members:

/rg addmember nick_wlasciciela_cuba [buildCraft]

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WL będzie zdjęta. Samyy się troszkę pospieszył ;) Serwer będzie ON dziś przed 15 :) bo musimy dokonać kilka małych poprawek :)

Opublikowano

czy na serwerze będą mody typu buildcraft indrustial craft i redpower ??

Dajcie paczkę do ściągnięcia

Fabian nie spamuj

dJ.jpg

Opublikowano

WL będzie zdjęta. Samyy się troszkę pospieszył ;) Serwer będzie ON dziś przed 15 :) bo musimy dokonać kilka małych poprawek :)

Widzę że słowni jesteście, jest 15:37 a tu o starcie i paczce z plikami ani widu ani słychu :)

Opublikowano

wysli pw lub napisz kiedy mozna wbic

Już można :)

xD pospieszcie sie bo niemam serva zeby grac

Wczorajsze opóźnienie było spowodowane moimi prywatnymi sprawami, więc oszczędzę sobie tłumaczeń.

czy na serwerze będą mody typu buildcraft indrustial craft i redpower ??

Dajcie paczkę do ściągnięcia

Tak, dodatkowo dodatek Additional Pipes :)

Widzę że słowni jesteście, jest 15:37 a tu o starcie i paczce z plikami ani widu ani słychu :)

Już odpowiedziałem wyżej :) Z reguły jestem słowny i dotrzymuje tego co obiecałem ale czasami są rzeczy ważniejsze :) Mam nadzieje że zrozumiesz i wybaczysz :D

Paczkę już można pobierać, skan wykazał 0 wirusów więc nie ma się co bać :) Powtarzam jeszcze raz!

INSTALUJEMY DO CZYSTEGO MINECRAFTA!!! W PACZCE ZNAJDUJE SIĘ OPIS INSTALACJI! PRZECZYTAJ GO, A UNIKNIEMY NIEPOTRZEBNYCH PROBLEMOW!!!

Opublikowano

Wl już nie ma, można spokojnie wbijać ;)

Opublikowano

I taka uwaga: Nie płacz że nie możesz wejść: Niepotrzebnie wgrywałeś X-Reya do paczki :) Zainstaluj od nowa do CZYSTEGO MINECRAFTA!

Opublikowano

Jeśli ktoś ma jakieś pytania, problemy z instalacją czy wejściem na serwer to proszę pisać w tym temacie lub na moje GG podane w profilu.

Opublikowano

Na serwerze są duże lagi

edit

nie działają także maszyny z redpowera na cubie typu dyployer i blockbreaker możliwe że więcej nie działa ale te sprawdziłem

dJ.jpg

Opublikowano

Ja osobiście nie mam lagów, a założę się że mam słabszego kompa niż Ty :) Musicie mieć na uwadze że serwer stoi 1 dzień i mapa nie jest odkryta, generowanie jej też powoduje lagi :/

@pawel1515

Maszyny z RedPower'a działają :)

PS: Nie po to jest wgrany program OptiFine do Clienta żeby sobie stał. Zawsze możesz wyłączyć animacje i po problemie :) Masz 20-50 FPS więcej :)

Opublikowano

A ściągnąłeś pliki do instalacji? ;D

Opublikowano

Terraina

mi chodzi o to ze jeśli postawi się np deployera na cubie to nie będzie on mógł postawić klocka a jak go się postawi za cubem to będzie stawiał klocek

dJ.jpg

Opublikowano

Może kiedyś dojdę do tego jak sobie z tym poradzić :) pamiętaj, że mody nie były pisane z myślą o współpracy z serwerami :) A portowanie też zawiera błędy :/

@Synekk

To weź i pobierz, waży tylko 13 mb więc to jakieś 2-3 minuty przy słabym necie. usuń folder.minecraft, spatchuj minecrafta i zainstaluj paczkę. Musi działać :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...