Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Intense

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.......

Po 1. "Żal mi was" mówią dzieci w wieku 8-10 lat

Po 2.Jak będzie serwer znów ON to będą mogli od razu zagrać jak ich Terrain doda.

Zaraz ci wypi*rdole z gały Gimbusie . To jest napisane w nawiasie , i to jeszcze z błędem . Nie myślisz że to na żarty !? :>

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli dzisiaj serv on nie będzie:(?

męczy mnie to czekanie :angry:

Tak jak się możesz domyślić - nie. Czekam tylko na maszynę, mam wysłanego na serwer clienta, niedługo wstawię, więc będziecie mogli pobrać ;)

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

W takim razie czekamy :)

Nie wiem czy już jestem (kiedyś się zgłaszałem), jeśli nie, proszę o dopisanie Eques do WL.

Co do mapy, jestem za jej zresetowaniem(wprowadzeniem nowej).

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Zagrałbym na takim serwerze z chęcią ale ja w ogóle nie znam tych modów fajne są ale ja ich nigdy chyba nie ogarne żeby była jakaś stronka o nich opisywała je :(

y6eft.gif

Opublikowano

Ehhh szkoda że niedziała

kiedy mogą zdobyć te pieniądze na server? bo chciałbym z kimś zagrac na tych modach a dobrze je ogarniam i nudze sie juz na single player

Opublikowano

Wszystkich zainteresowanych grą, zapraszam na moje GG. Mówię szczególnie o osobach, które grały długo na serwerze czy też bardzo by chciały zagrać. Najlepiej by było gdybyście się jeszcze wcześniej przedstawili. Piszcie cały czas bo jestem zwykle na niewidocznym.

pod tym linkiem znajdziecie info jak dostać się na najlepszy serwer na jakim przyjdzie Wam grać!

vib.xaa.pl

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Wszystko pięknie itd. ale zaczynasz myśleć sceptycznie i zastanawiasz sie kto za to zapłaci?

Odpowiedź jest bardzo prosta: Ty

"To rozwiązanie jest najlepszym jakie wymyśliłem. Pomyśl. Skoro na coś wyłożyłeś kasę to szkoda by było to stracić, co nie? Lepiej nie używać cheatów, zachowywać się jak człowiek, po prostu grać!

Jaka jest cena?

Koszt miesięcznej gry to zaledwie 6,15 PLN (razem z Vat i całą resztą innych, bezsensownych podatków nałożonych przez ludzi, którym najwyraźniej brak piątej klepki.) Oczywiścię mam na myśli wysłanie SMS (Short Message Service).

Przelew to zaledwie 3 zł ( tyle kosztuje 1 slot)."

Z takim czymś to tam szału mieć raczej nie będziesz .A wszystko jebnie po miesiącu dwóch zobaczysz .No ale w każdym razie serwer zapowiadał się fajnie i nawet przez chwilę działał.

Opublikowano
Jeśli czytasz ten tekst możesz czuć sie wybrany...

Wszystko co powinieneś wiedzieć znajduje sie na tej stronie. Nie robiłem jej od tak, dla kaprysu.. Głęboko wierzę, że mój pomysł spodoba sie Wam, garstce wybranych, których uważam za godnych gry na najbardziej elitarnym serwerze Minecraft jaki powstanie. Tak więc nie zwlekaj.

Ta czyli jak wejde na tą strone to od razu jestem wybrany

newnvaderonline.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...