Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] X-ray 1.8.1

Kwiatkovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis i instalacja:

X-ray jest modem działającym w multi player oraz single player.

Funkcje:

*X - włączenie X-ray'a,

*C - 100% Oświetlenie ,

*V - widzimy jaskinie.

1. Pobieramy Mod Loader 1.8.1,

2. Pobieramy X-ray 1.8.1,

3. Start>Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar otwieramy winrar'em,

4. Usuwamy folder META-INF,

5. Wypakowujemy Mod Loader 1.8.1,

6. Wklejamy zawartość wypakowanego archiwa do minecraft.jar,

7. Wypakowujemy X-ray 1.8.1,

8. Wklejamy zawartość wypakowanego archiwa do minecraft.jar,

9. Cieszymy się naszym X-ray'em![/center]

Mod Loader

[sKAN] Mod Loader

X-ray

[sKAN] X-ray

1467757572.png
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No wreszcie :> + i mam nadzieję za działa :P

Oczywiście, że działa. Natychmiast jak się dowiedziałem, że został wydany to się z Wami podzieliłem :P

1467757572.png
Opublikowano

No nie. Już koniec zabawy. Nupki się zlecą :( Po cholerę wy tak niszczycie sobie grę tym gównem -.- Szkoda słów.

Mąka dodana 19 September 2011 - 23:06

Poziom został podwyższony To jest forum o cheatach:

Bardzo dobrze że wyszedł nareszcie ten xray tak cięzko było mi znaleść ten diament ale dzieki temu modowi mam ich już z 3 stacki dzięki za wstawienie tego moda :)

Jak pomogłem to daj "lajka".

To nie boli,a mnie motywuje do pomocy

:)

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

ZACZYNACIE MNIE WKURWIAĆ TO FORUM O CHEATACH A NIE FORUM INFORMACYJNE JAK WAM NIE PASUJE ŻE PUBLIKUJĄ TO nikt was nie zmusza do czytania tego

A po zza tym dzięki za publikacje bo już nie dawałem sobie rady w tych kopalniach :P

Opublikowano

Dzięki będą plusiki :>

@EDIT

Nie działa -.-"

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

nie no nie moge inqer hah ktoś ci daje x ray'a a ty narzekasz że musisz podejść żeby zobaczyć ?? haha nie dość że cheater który psuje sobie gre to narzeka.

Opublikowano

dzięki zasysam przyda się :} a tak a propo ludzie to forum dla Hackerów więc nie czepiać się tego ,że koniec zabawy ...

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

nie no nie moge inqer hah ktoś ci daje x ray'a a ty narzekasz że musisz podejść żeby zobaczyć ?? haha nie dość że cheater który psuje sobie gre to narzeka.

Pierdole zerowcu.. !

Umiesz czytac ze zrozumieniem , no chyba nie o.O

Czy ja narzekam ?

Nie nabijaj zbednych postow : )

@edit

I co jeszcze + dales ?

Juz mogles tego -

-.-

Opublikowano

do xray scan jest zrypany ... gdy wciskam skan wyskakuje mi wybierz plik popraw to ! ps dodaj że można wybrać bloki które chcemy :} CTRL+X

mca.png

mca.png

Pomogłem ? Kliknij w pajacyka na stronie :

to Cię nic nie kosztuje a pomaga ! Zbieram -- !

Opublikowano

inqer ja ci żadnego minusa albo plusa nie dałem bo rzadko daje bo to forum o cheatach ale po prostu jak ktoś już hakuje to niech się cieszy z tego co dostaje

Opublikowano

Albo ja coś źle robię , albo coś jest nie tak , crash minecraft...

Pobrales tego mod loadera co jest w temacie ?

Albo nie usuwasz meta-inf

Opublikowano

ok ja usówam meta inf i wrzucam pliczki które podałeś ale teraz z folderami (mod loader,x ray 1.8.1) czy bez folderów czyli same wnętrzności folderów bo mi też to nie działa kiedyś próbowałem x ray 1.7 ale to samo bez efektu.pozdrawiam

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

ZACZYNACIE MNIE WKURWIAĆ TO FORUM O CHEATACH A NIE FORUM INFORMACYJNE JAK WAM NIE PASUJE ŻE PUBLIKUJĄ TO nikt was nie zmusza do czytania tego

A wiesz, co mnie wkurwia? Tacy jak ty. Skoro to forum o cheatach, to dlaczego są tu działy jak publikacje serwerów, HTML/PHP itp. Przecież to forum jest tylko i wyłącznie o cheatach do gier multiplayer, BO JAKIEŚ J.. DZIECKO PRZECZYTAŁO TO W NAZWIE FORUM. Rzeczywiście MPC zaczynało jako zbiorowisko hacków, ale jakbyś nie zauważył forum zdążyło rozrosnąć na tyle, że trafiają tu ludzie nie chcący z hackami mieć nic wspólnego. Wiele osób skończyło z cheatami, ale jakoś na forum zostało. Po drugie (a właściwie 4), walcząc z cheaterstwem będziesz się żalił, jacy to cheaterzy nie są głupi na forum o tematyce anty-hack, czy zaczniesz zniechęcać do nich ludzi w takich tematach jak ten?

Przepraszam za spam, ale szlag mnie trafia, jak widzę takich ludzi

Opublikowano

ok ja usówam meta inf i wrzucam pliczki które podałeś ale teraz z folderami (mod loader,x ray 1.8.1) czy bez folderów czyli same wnętrzności folderów bo mi też to nie działa kiedyś próbowałem x ray 1.7 ale to samo bez efektu.pozdrawiam

Też mam z tym problem tylko ze na 1.7.3 działał mi x ray :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...