Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] X-ray 1.8.1

Kwiatkovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest forum o cheatach do gier. Wszystko jest dobrze... Na MyCraft czy inny shit z takimi tekstami. Mi się podoba, że się szybko dzielicie, mogę wtedy blokować na swoich plikach serwerowych.

Macie problem z "czarnością" tekstur ?

Opublikowano

Siema.

Mam problem, crashuje mi minecrafta.. Jestem pewny że wszystko robie dobrze ; (

Pobierales mod loadera z tego tematu ?

Jak tak to pierw wrzuc mod loadera potem x-raya

Masz moze inne mody.. ? To przez to moze Ci sie Crashowac

Opublikowano

o wielki dzięki za wstawke długo tego szukałem, a jeśli wam nie pasuje to znajdzcie inne forum wkoncu to forum jest o cheatach !...

Opublikowano

Szkoda że zmienili coś jakby render distance na różnych poziomach. Chodzi o to że od 27 poziomu "y" robi się mgła która jest coraz większa. To jest minus, nad poziomem 27 jest wszystko normalnie, jak w xRayu na 1.7.3. Nie wie ktoś czy da się to zmienić?

Opublikowano

mi wszystko ok ale jak daje X g***o się dzieje :E

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Na początku miałem tak że, zanim mi się włączyło menu to jakieś okno się pojawiało i wyłączał się minecraft. Teraz jak wchodzę na chanka czarny ekran :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No Powiem Też że Nie Mogę Zainstalować Robię Wszystko Dobrze Nawet Przez Mod Craft'a Próbowałem Ale To nic Nie daje

Jest tak: Wchodzę W minecrafta Klikam Login Czekam Okienko Mojangu się Pojawia A po 3/2 Znika Robi Się czarny Ekran I przez chwilkę

Mrugnie Ekran Logu Czy Jak To się tam Odzywa W logu Pojawia Się Coś takiego (W miejsce - nie wiem Co jest)

------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------

--------- -------------------

Xray -------

Modloader --------

Coś w tym teges

Albo Wszystko Jest Ok Wchodzę Do gry Klikam X I nic Się Nie dzieje

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem robie wszystko zgodnie z instrukcja lecz gdy wchodze na serwer to robi mi sie czarny obraz a meta-inf usunolem mam tak caly czas moze ktos da link do gotowej zainstalowanej wersji minecrafta z x-rayem? dam + lub - i 5

Opublikowano

nie działa. daję force update, otwieram minecraft.jar, leci zawartość pobrana z tego tematu: Modloader (bez folderu), X-ray (bez folderu), usuwam META-INF, włączam Minecraft. Stoi mi czerwony napis Mojang i nagle: Minecraft is crashed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...