Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][24/7][DEDYK][20 slotów][WL][Pirat i Premium] MC-CITY

x1rivy8e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze: DamianR

Imię: Damian

Wiek: Czemu ludzie przywiązują tak wielką wagę do tej liczby? Przecież prawdziwa dojrzałość człowieka płynie z jego zachowania i dojrzałości psychicznej, a nie jak wielu młodych, gniewnych uważa z dorosłości fizycznej

Jak długo grasz w minecrafta: Praktycznie w minecrafta gram od Alphy jeszcze sprzed halloweenowego update.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Wejdę na parę minut i zobaczę czy ten serwer jest w ogóle wart mojej uwagi. Natomiast jeśli mi się spodoba oczywiście zostanę na dłużej. Kto wie może porobię parę ciekawych mechanizmów?

Zareklamujesz nasz serwer?: To zależy jak się spiszecie, mam nadzieję, że się nie zawiodę na tym serwerze. Chociaż jeśli nad wyraz mi się spodoba, przygotuję jakąś ciekawą formę reklamy, jak na innych serwerach robiłem.

Kilka słów o sobie: Jestem uczniem technikum elektrycznego na profilu technik informatyk, z wiedzy specjalistycznej najlepszy w klasie co wcale nie znaczy, że od razu jestem jakimś tam kujonem. Po prostu jestem najlepszy z nauk informatycznych i programuję w paru językach, między innymi Python, C++, PHP 5.3, JavaScript też trochę umiem, a aktualnie uczę się Javy już od jakiegoś czasu. Regularnie dostaję spam na PW od jakichś dzieci które nawet nie umieją podstaw takich jak statycznego języka prezentacji danych HTML, a które myślą że zrobią (sami) boską grę przeglądarkową, robiąc konkurencie dla gigantów na tym rynku gier. Szkoda, iż jeśli chcą abym im trochę rozbudował kupiony w internecie badziewny silnik pod grę to niewiedzą, że w mój czas jest bardzo drogi. Aktualnie w świecie minecrafta robię z kolegą komputer [z monitorem!]. Jeśli chodzi o działalność dobrowolną to zawsze chętnie wszystkim pomagałem i pomagam dla kolegi z równoległej klasy stworzyć silnik gry 3d na OpenGL, a raczej framework pod niego. To tyle jeśli chodzi o parę słów.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Nick w grze: Rey4322

Imię: Norbert

Jak długo grasz w minecrafta:od 1.5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: (Proszę się trochę rozpisać) bo szukam fajnego serwa na którym można pograć

Zareklamujesz nasz serwer?: no ba

Kilka słów o sobie: jestem spoko i lubię mc

Opublikowano

Nick w grze: Lobker

Imię: Bartosz

Jak długo grasz w minecrafta: Gram w od Alphy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Ponieważ lubie grać multiplayer i wasz serwer wygląda bardzo fajnie

Zareklamujesz nasz serwer?: tak

Kilka słów o sobie: ogarnięty ,chętny do rozmowy.

Opublikowano

Dodano:

- DamianR

- Lobker

Nie przekonałeś mnie:

Rey4322

Wiek: Czemu ludzie przywiązują tak wielką wagę do tej liczby? Przecież prawdziwa dojrzałość człowieka płynie z jego zachowania i dojrzałości psychicznej, a nie jak wielu młodych, gniewnych uważa z dorosłości fizycznej

Nie przywiązuję do tego wagi, już się przekonałem, że gracze mający 10-13 lat mogą być bardziej (i to o wiele) "ogarnięci" od 14-17 latków, którzy nie znają podstaw kultury. A ten punkt jest takim podstawowym, więc czemu miało by go nie być.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Wejdę na parę minut i zobaczę czy ten serwer jest w ogóle wart mojej uwagi. Natomiast jeśli mi się spodoba oczywiście zostanę na dłużej. Kto wie może porobię parę ciekawych mechanizmów?

I takich graczy nam trzeba, ale jak wiesz ja też mam swoje życie i mało czasu, a po patchu 1.8 ciężko ogarnąć serwer (nowa mapa), więc nie zniechęcaj się od razu.

Opublikowano

Nick w grze:Szajber

Imię:---Dorian

Jak długo grasz w minecrafta:od bety 1.4

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Ponieważ szukam serwera ktory postoi troszke i jak sa dzialke to sie nieczeka wiecznosc

Zareklamujesz nasz serwer?:Tak polece kolegom itp :)

Kilka słów o sobie:Interesuje sie dziewczynami :D

Opublikowano

Nick w grze:Manfred12

Imię:Na imię mam Aleks.

Jak długo grasz w minecrafta:W tę bardzo interesującą i wspaniałą grę gram od 2 miesięcy.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze:Ponieważ myślę że to jest wspaniały serwer tak jak i jego administracja i mam nadzieje ze w porównaniu do innych serwerów MineCraft nie będzie mnie cofać do miejsca zalogowania na serwer.

Zareklamujesz nasz serwer?:Postaram się dużo moich przyjaciół gra w MineCraft.

Kilka słów o sobie:Może i mam 15 lat ale nie ocenia się książki po okładce jak to mówią mam nadzieje że się ze mną dogadacie tak jak i moi przyjaciele.

Opublikowano

Nick w grze: Lechistek5

Imię: Michał

Jak długo grasz w minecrafta: 2lata

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Wydaje sie na mily i fajny chce zobaczyc ;)

Zareklamujesz nasz serwer?: spoko;d

Kilka słów o sobie: jestem ogarniety

39641529395781523370.jpg
Opublikowano

Nick w grze:Big2k

Imię:Mateusz

Jak długo grasz w minecrafta:ok.5 miesięcy

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Dlatego, że szukam dobrego serwera z miłą atmosferą.

Zareklamujesz nasz serwer?:Tak

Kilka słów o sobie:interesuję się informatyką i sportem.Jestem miły i kulturalny.

Opublikowano

Nick: Attenzione

Imię: Krzysiek

Jak dlugo grasz w minecrafta: od wersji 1.6.6

Dlaczego chcesz zagrac na naszym serwerze: Niedawno dowiedzialem sie o wersji 1.8.1 dlatego powrocilem i zamierzam wytestowac nowa wersje na tym serwerze. Wydaje sie byc ciekawy gdyz zainteresowanie nim jest dosc duze.

Zareklamujesz nasz serwer: Tak. Koledzy z klanu czesto pykaja w ta gierke aby odstresowac a korzysci bylyby dla obu stron.

Kilka slow o sobie: Aktualnie uczen 2 technikum sam nie wiedzacy do konca czego chce. :D Kulturalny oraz tolerancyjny.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

przepraszam wyjaśnicie mi dlacego jezeli sie ruszam to mnie cofa do miejsca w ktorym bylem logujac sie ? i nie moge wysylac wiadomosci a na chacie pisze mi zarejestruj sie uzywajac /register na czerwono a twoje_haslo na zielono ?i co chwile mnie cofa do miejsca zalogowania sie do gry jak wspominalem

Opublikowano

Dodano:

- Big2k

- Attenzione

Do poprawy:

Mexilia (nie dostosowałeś się do wzoru)

Lechistek5 (minimalizm jest dobry, ale bez przesady)

Rey4322

przepraszam wyjaśnicie mi dlacego jezeli sie ruszam to mnie cofa do miejsca w ktorym bylem logujac sie ? i nie moge wysylac wiadomosci a na chacie pisze mi zarejestruj sie uzywajac /register na czerwono a twoje_haslo na zielono ?i co chwile mnie cofa do miejsca zalogowania sie do gry jak wspominalem

Pisze dokładnie: Zarejestruj się!

Opublikowano

NIK Rey4322

IMIĘ Norbert

WIEK 13

ak dlugo grasz w minecrafta: 1.5

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: bo chce pograć z wami i poznać nowych graczy lubiących mc zobaczyć was serwer i miło spędzić czas na serwie

Zareklamujesz nasz serwer: tak,serwer fajny się wydaje i jak wbije to zaproszę jutro my kolegów ze szkoły którzy też lubią mc

coś o mnie chodzę do 1 gim lubię wf. lobię tez Mc i budować fajne budowle .<szczególnie lubię bawić się redstone>

Opublikowano

Otwórz chat i wpisz /register [hasło], tyle że zamiast [hasło] wpisz hasło jakie chcesz mieć...

Potem jak ponownie odwiedziesz serwer będziesz się logować przy pomocy tego hasła w ten sposób:

/login [hasło], tyle że zamiast [hasło] wpisz hasło jakie podałeś rejestrując się podczas pierwszej wizyty...

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Nick w grze: Toudi

Imię: Konrad

Jak długo grasz w minecrafta: Nie sięgam pamięcią.

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Nudzi mi sie w domu : /

Zareklamujesz nasz serwer?: Może i znajomi zagrają.

Kilka słów o sobie: Uczę się w 9 technikum w polsce w zawodzie elektryk i uwielbiam sie tym lansowac : )

Opublikowano

Nick w grze::Sleept

Imię:Tomek

Jak długo grasz w minecraftaod bety 1.4

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: chaciałbym zagrać na fajnym serweże który jest czynny cały dzień i są różne fajne pluginy i inne fajne rzeczy ;]

Zareklamujesz nasz serwer?:jak bedzie okazja to tak

Kilka słów o sobie:lubie grac w pilkę nożną. Czasami gram w cs'a jak mi sie nudzi ;]

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

- WL OFF

ZAPRASZAMY!!!

Zapraszam do moich poradników o Minecrafcie!

http://www.mpcforum.pl/topic/508602-tutjak-stworzyc-swoj-server/ - Jak stworzyć swój server ? (#1)

http://www.mpcforum.pl/topic/508596-tuthodowanie-100/ - Hodowanie w Minecrafcie 1.0.0 (#2)

http://www.mpcforum.pl/topic/508601-tutworld-edit-i-cuboidy/ - World Edit + Cuboidy (#3)

http://www.mpcforum.pl/topic/508606-tutjak-uzyskac-czyjegos-skina/ - Jak uzyskać czyjegoś skina ? (#4)

Jeśli masz problem z Minecraftem pisz do mnie :).

Opublikowano

Nick w grze: NemoEvil

Imię: Sebastian

Jak długo grasz w minecrafta: 1 rok

Dlaczego chcesz zagrać na naszym serwerze: Co będę pisał... po prostu chce zagrać.

Zareklamujesz nasz serwer?: Tak

Kilka słów o sobie:Nie mam czasu. :D

@EDIT A sorki nie zauważyłem że WL OFF

21ca0r4.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@refresh

Zapraszam do moich poradników o Minecrafcie!

http://www.mpcforum.pl/topic/508602-tutjak-stworzyc-swoj-server/ - Jak stworzyć swój server ? (#1)

http://www.mpcforum.pl/topic/508596-tuthodowanie-100/ - Hodowanie w Minecrafcie 1.0.0 (#2)

http://www.mpcforum.pl/topic/508601-tutworld-edit-i-cuboidy/ - World Edit + Cuboidy (#3)

http://www.mpcforum.pl/topic/508606-tutjak-uzyskac-czyjegos-skina/ - Jak uzyskać czyjegoś skina ? (#4)

Jeśli masz problem z Minecraftem pisz do mnie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...