Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Crazy Developers Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie obrażajcie go... Zrobił pro stronę o metku...

Haha...

Adi ładna stronka ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Naprawdę, taki jaki cennik ustaliliście sobie to po prostu sam śmiech. Ja zrobię lepszą stronę od was i mniej będę się cenił, pomyślcie trochę.

Opublikowano

Tak każdy się śmieje i przechwala, to może byście pokazali swoje "dzieła" ? :)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

<meta name="keywords" content="Holiday, free CSS template, clean, neat, aqua, white" />

<meta name="description" content="Holiday is a clean and neat free CSS template using aqua and white colors." />

WTF ? :D :D

Free CSS Templates ? :D

Specjalista
Opublikowano

A chciałem do nich dołączyć chodź nie jestem jakiś dobry, ale po:

<meta name="keywords" content="Holiday, free CSS template, clean, neat, aqua, white" />

<meta name="description" content="Holiday is a clean and neat free CSS template using aqua and white colors." />

Mi się odechciało :)

Opublikowano

Słyszeli o: programowaniu obiektowym, wzorcach projektowych, frameworkach, projektowaniu kodu i bazy danych? Jeśli nie to szczerze gratuluję. Nawet dwuosobowa grupa "programistów" wymaga projektowania kodu i baz danych. Poza tym nawet pojedynczy programista powinien pisać kod wedle standardów, najlepiej obiektowo (nie oszukujmy się - obiektówka już dawno wyparła kod strukturalny w większych projektach), z użyciem wzorców projektowych. A Wy? Szczerze wątpię, ze się do tego stosujecie.

Astium team

Webmaster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...