Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Crazy Developers Team

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jesteśmy teamem programistów który pracuje na zlecenie klientów.

W skład organizacji wchodzą:

-Programista123

-Naladar

(Bardzo proszę o zgłaszanie się członków teamu)

Jeśli ktoś chciałby dać nam zlecenie bardzo proszę;)

Mamy 2 elitarnych programistów , trenują oni słabszych...

Nasze usługi są tanie a czasem nawet darmowe;)

Opublikowano

No ja przecież też tam należę :P

robiłem grafikę na stronę metin2

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Opublikowano

Adi, jeśli mówiąc "warunki", masz na myśli zarobki, to na początek trzeba wypromować siebie w internecie, żeby inni wiedzieli, że Crazy Developers Team istnieje i zajmuje się takim projektowaniem, bez tego zarobków, ani zleceń nie będzie :P

Opublikowano

No dobra , piszcie mi na PW z kim pracowałem;)

I również kto chce ze mną pracować....

Może się zdarzyć tak że odeślę do kolegi z elity;)

Narazie mamy 1 szablon [ http://metin2-page.cba.pl/ ] lecz nie długo bierzemy się za zrobienie stronki o nas;)

I dlatego apeluję ! Każdy członek teamu MÓSI zgłosić się do mnie na PRIV !

PODKREŚLAM MÓSI

Opublikowano

no off, ale potrzebowaliście 3 osób do tej "stronki" , która dodatkowo nie trzyma się jakichkolwiek istniejących standardów ?

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Adi, poczytaj trochę o semantyce kodu, optymalizacji pod SEO.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Adi, jeśli mówiąc "warunki", masz na myśli zarobki, to na początek trzeba wypromować siebie w internecie, żeby inni wiedzieli, że Crazy Developers Team istnieje i zajmuje się takim projektowaniem, bez tego zarobków, ani zleceń nie będzie :P

E tam, gadasz pierdoły. Ja jako tako nigdy się nie reklamowałem a kilka komercyjnych skryptów już poszło w obieg

btw. macie od zajebania błędów css na /CDT/index.html

Opublikowano

@Wrotek

Wiem co to SEO ;).

Stronka nie jest jeszcze skończona :)

Wszystkie meta dane, słowa kluczowe, opis strony itp. zostaną dodane na końcu jeśli głównie o to Ci chodziło

Chodzi mi o odpowiednie uzycie tagow html, co prawda za mało jeszcze jest na tej stronie, ale np rzuca się w oczy z dupy wzięty nagle nagłówek h4 - a gdzie h1, h2 i h3?;) to się wydają takie pierdoły, ale maja duży wpływ na pozycje.

Pogoogluj o semantycznym kodzie, naprawdę warto ogarnąć chociaz podstawy optymalizacji kodu html:)

Opublikowano

Niezla elita. Nick programista123 na pewno budzi respekt w waszym srodowisku. We 2 pracowaliscie nad strona o metinie?

Pouczcie sie jeszcze troche, a dopiero potem nazywajcie sie elita bo prawda jest taka ze gowno umiecie.

@Adi

Spoko strona.

Opublikowano

Poczytam, poczytam ;).

Miło, że ktoś poprawia :D

Kliknij na gadu jeśli możesz, może się jeszcze trochę poduczę. ;)

Ale on nie mowi do Ciebie :D

Opublikowano

Zacytuję mojego komenta na blogu:

Na innych forach też się zareklamowali. Strona w html, profesjonalne wykonanie (m. in. spacje w adresach, np. "O nas.html"). Do tego jakaś chujowa domena, instalacja forum 50zł, kiedy ludzie robią takie rzeczy za 5zł. Za 70 na innym forum mamy licencję na IPB, Hosting, Domenę za 70 zł (Jest to Support IPB pod dowództwem DawPi'ego.).
1. Strona premium=299zł:

-Strona

-5 zakładek

-forum(opcjonalnie)

Przy stronie premium pracuje elita*

Darmowy Hosting CBA.PL

o.O? Za 300zł to napiszą mi CMS'a, i będę miał w nim widzimisie jakie chce, a tutaj pewnie za sam html i forum na przemku płacimy (xD). Albo może instalują Webspella Czy php-fiusion, ale tylko 5 zakładek!

Forum: -Od 50zł do 150zł

150zł to można używaną licencję na IPB, VB, czy XENFORO wyłapać, a instalacja to banał.

Ale weźcie, nie tak mocno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...