Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Tristram[PL] [Dedyk]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O to kilka slow o serverze GA wie o kradziezy ale leje na to ,ma 2 postacie i gra normalnie jak gracz, najwiecej osob online to max 90,porazajaca ilosc.Zreszta na servie nie ma przypomnienia hasla ten SERVER NAJGORZSZE DNO TAK JAK GA

Mongolia-Jesli ja jestem dnem anawet z toba nie zamienilem ani słowa to pozdrawiam cie czule co do stokrotki to mam takie male zdanie "Nie daje passow po kuzwa 2 kliknieciach na szept to ze ona tam z Adamem czy cos swirowała wiazala z tym jakies plany to jej wina.

Ze ja leje na to hmm nawet nie pofatygowala sie wejsc na ts.

To na tyle pozdrawiam.

Zapraszam do Gry.

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mongolia-Jesli ja jestem dnem anawet z toba nie zamienilem ani słowa to pozdrawiam cie czule co do stokrotki to mam takie male zdanie "Nie daje passow po kuzwa 2 kliknieciach na szept to ze ona tam z Adamem czy cos swirowała wiazala z tym jakies plany to jej wina.

Ze ja leje na to hmm nawet nie pofatygowala sie wejsc na ts.

To na tyle pozdrawiam.

Zapraszam do Gry.

Hm a gdzie przypomnienie hasla ??Gadala z toba na ts i z tego ci mi mowila pisala do ciebie na priv o zbanowanie Stokrotki,ale ty nic nie napisales,wystraczylo jej napisc wejdz na ts proste prawda

Opublikowano

BaalCadar nie chcę Ci robić negatywnej reklamy ale jak wrócisz do domu weź się do roboty bo serv Ci z dnia na dzień upada. Zobacz ile osób kończy grać, nikt nowy nie przychodzi. W takim tempie góra 2 tygodnie i na servie będziesz miał 5 osób online. Obecnie grywa po 40 tylko.

Co do tematu kradzieży, moim zdaniem powinna być opcja przypomnij hasło. Z tego co także dowiedziałem się z rozmowy z Stokrotką, dawała Ci znać że konto straciła, jednak nie podjąłeś żadnych kroków w celu aby jej pomóc.

217xz.jpg
Opublikowano

@Up:

Ale ja pierd_ole. Od kiedy to GA pomaga odzyskać konto? Jak 'Stokrotka' jest nie-ogarem i daje swoje passy trzeciej osobie, to niech się kur^wa nie dziwi jak jej konto opierdolili.

@Inni:

Baala nie ma do 14 października 2011 roku.

@Topic:

Serwer serio podupada...

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

@Up:

Ale ja pierd_ole. Od kiedy to GA pomaga odzyskać konto? Jak 'Stokrotka' jest nie-ogarem i daje swoje passy trzeciej osobie, to niech się kur^wa nie dziwi jak jej konto opierdolili.

@Inni:

@Topic:

Serwer serio podupada...

A gdzie kolego masz opcje przypomnij haslo?? taka opcja jest na kazdy mservie wiec ,server pada z dnia na dzien na servie max 20 osob

Opublikowano

@Up:

@Inni:

@Topic:

Serwer serio podupada...

Czyli z Twojego postu mogę wywnioskować że mogę włamać się do bazy, bądź w inny sposób okraść 90% servera z kont a GA nie ma nic wspólnego z pomocą w odzyskaniu tych postaci. Gratulacje inteligencji, następnym razem pomyśl nim napiszesz taki bezsensowny post

217xz.jpg
Opublikowano

Czyli z Twojego postu mogę wywnioskować że mogę włamać się do bazy, bądź w inny sposób okraść 90% servera z kont a GA nie ma nic wspólnego z pomocą w odzyskaniu tych postaci. Gratulacje inteligencji, następnym razem pomyśl nim napiszesz taki bezsensowny post

Mhm - to Tobie gratuluję jej braku. Włam się, pochwal się tym. A może jak jesteś taka "pro" to Ty pomóż koleżance odzyskać konto.

A69JQBD.png

Opublikowano

Mhm - to Tobie gratuluję jej braku. Włam się, pochwal się tym. A może jak jesteś taka "pro" to Ty pomóż koleżance odzyskać konto.

Czytanie z zrozumieniem na poziomie przedszkolaka. Po pierwsze nie jestem dziewczyną, tylko facetem, po 2 nie pomogę odzyskać konto bo server już upada, nie ma sensu tam grać. Góra 2 tygodnie jeśli nic się nie zmieni to server upadnie.

217xz.jpg
Opublikowano

Tak tak, teraz się broń, że serwer upada - trudno. W takim razie rzuciłeś słowa na wiatr..

A69JQBD.png

Opublikowano

A czy ja w którymś moim poście napisałem że odzyskam dla niej konto albo włamię się do bazy? Nie więc żadnych słów nie rzuciłem na wiatr, nic nikomu nie obiecywałem.

A że serv upada to już pisałem chwile czasu wcześniej, niczym się nie bronię, piszę to co widzę co się dzieje. 40 osób online- zastanów się czy to jest liczba graczy na normalnym servie który nie chyli się ku upadkowi.

217xz.jpg
Opublikowano

Dobra, passuje. Ale i tak uważam, że to wina Stokrotki.

A69JQBD.png

Opublikowano

Nie rozumiem Twego toku myślenia. Jaka wina Stokrotki? Czym ona zawiniła? Tym, że zaufała drugiej osobie? Z tego co piszesz wynika, że w XXI wieku nie ma prawa istnieć takie coś jak zaufanie.

Wina jest gracza o nicku Pan- to on ukradł konto za co powinien zostać ukarany, jednak administracja nic sobie z tego nie robi, więc to także ich wina. Jeśli teraz nie zareagowali więc można z tego wywnioskować, że nie dbają o serwer, graczy. Jeśli pozwalają na kradzieże- co można wywniosknować z tego że nie pomogli Stokrotce to serwer nie jest godny uwagi.

217xz.jpg
Opublikowano

Hm moja a w czym zawinilam bo nie rozumiem,ja w przypdaku do Pana go nie okradlam a mialam pasy do jego konta i nic mu nie zginelo,a to swiadczy tylko o nim i o administracji

tapety_telefon_animowane_1.gif

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...