Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Tristram[PL] [Dedyk]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widze , ze napisales o odbugowaniu slubow to ciekawe czemu nie moge nadal sie zalogowac

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

zagram lecz nie sciagnie launchera bo to chyba nie launcher tylko client-.- launcher zajmowal by gora 10-20mb a nie prawie 400 (lol) na spol jedynie zagram.. ;f 110 lvl'e juz wiec bez sensu :/

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

nie jest tak trudno ale na serwie nie ma prawie nikogo (bynajmniej w chunjo) mozna pisaci pisac wolaj alei tak nikt ci nie odpisze ) zaduzo ulepszaczy leci ..

a te kd+9 to juz przesada ...

DEADMOUSE killer ;)

1686018203.png

Opublikowano

Gdzie te kd +9???Zrobienie na +5 to jest katorga .. pozatym jeden na 10kd wchodzi.Wprowadziliscie juz nowe mapki>???Od jakich lv-li?Ktos napisal ze zaduzo uleprzaczy leci...Kolo popierdolilo Cie??? Mi brocha leci raz na 1h.

Opublikowano

@ Memfi

dużo leci ulepszaczy typu ogon węża np. w v2 zaśmieciona jest tym cała komnata a to i tak nikomu się nie przyda

Opublikowano

Zostały dodane 6-7 bony tylko Zmodyfikowane

Brak Silny na Klasy za to jest 25 ludzi po 40 staty 40 kryt 40 przeszywka 100 wartosci ataku 10k HP

KD będzie można robić Metalem albo Bodziem już w tym tygodniu.

Z Smoka w Komnacie dropia KD +6/7

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Zostały dodane 6-7 bony tylko Zmodyfikowane

Brak Silny na Klasy za to jest 25 ludzi po 40 staty 40 kryt 40 przeszywka 100 wartosci ataku 10k HP

Gdzie to dropne???

Opublikowano

wojny są zbugowane, byście naprawili, a słub co chwile jakby cofa

np. wczoraj miałem słub z bufem, a dzisiaj juz niemam i to juz tak 2 raz mi się zdarzyło

Opublikowano

A ja mam pytanie gdzie dropne broń na 65lv mam 91lv a dalej biegam z fmsem a próbowałam już wszędzie gdzie normalnie powinna dropić i druga sprawa zwoje błogo są potrzebne do robienia epików i też nie wiem gdzie to dropnąć zaznaczam że przez 91lv mi nie dropło.

Opublikowano

BRONIE DROPIA Z METKÓW W RED LESIE. A co do bodziów to na postaci z 91 lvl nie dropł żaden i na postaci z 86 także żaden a byłem wszędzie.I wgl zróbcie coś z tym ulepszaniem z perłami bo bronie i zborj to rozumiem że na +9 x 3 ale biżuteria to trochę przesada. A ten 6-7 bon to jakiego npc jest?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja jednak rezygnuje z dalszej gry na tym servie chyba że coś się zmieni z dropem broni z biżuterią na epiki i zwojami błogosławieństwa zresztą jest tylko v1i v2 tak że nie bardzo jest co robić...(nawet forum własnego nie ma widocznie komuś nie zależy na tym servie)

Opublikowano

Up ma racje server robi się nudny na 100 lv latają z fms wstyd lepiej by było dodać do npc bronie i stalki i perly ulepszyło by to granie 110 lv w ranku juz jest od 4 dni bo nie mają gdzie expic a latają z fms

Opublikowano

Hmm jak latają z FMS ???

Widze dużą ilość bojowych jak i Trytonów

Ale jak nie wiece z czego to dropi to nie moja wina

Jest nowa mapa od 100 lvl

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...