Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Tristram[PL] [Dedyk]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale narzekacie... Serwer ujdzie nie jest tak źle..Co do tego co tam ktoś wyzej napisal ze eq nie mozna dostac i malo sklepow. To nie prawda, z drophackiem jeszcze nigdy nikogo nie spotkałem. Shopów jest tak po 5-6 w Jinno ale to dopiero 3 lub 4 dzien serwa wiec wiesz.

Opublikowano

Fakt części epików nie da się zrobić a do tego 9 na 10 pali przy ulepszaniu biorąc pod uwagę ceny pereł to poracha serwer chyba umiera teraz dosłownie parę osób biega...

Opublikowano

team ma chyba głęboko gdzieś ten serwer

ja na ich miejscu wyłączył serwer, naprawił bugi, dodał epiki minimum do 100lv na początek i dodał nowe mapy, około 1 dzień by zeszło

potem res i odpalić serwer na nowo bez bugów z nowymi bajerami i tyle

Opublikowano

Server SUPER . ma Charakter a nie co inne ,odpierdolisz eq i dupa mimi ze tego jest góra . szukasz brohy mam ze 20 pw do SirMajonez. i nie naciskajcie baal to chyba 1 jedyny gm a i tak duzo robi p porównaniu do servów gdzie jest po 10 a nie widac ich .

Ktos gadał ze bronie na 65 i stalki cięzko, zabij silna wiedzme to ze 2 stalki 2 kd+4 i bron na 65 ci dropnie a latwo zabic //

A to moja prosba:

1 . zrób wiekszy drop malrzy w av2 od 100 lv to sie nie bądą czepiali ulepszanie szafira itp na +9 bo mi dropi 1 malrz na 5 spotów ... a to jest 4fun wiec wiesz

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Budowniczy
Opublikowano

jak temu chłamowi możecie + dawać największy szajs z możliwych tu do wyboru !!! i potrzyma 25 dni zapewne

Opublikowano

Więc tak

Wojny Gildi naprawione

Zmiana płci naprawiona

Nowa mapa jest od 100 lvl i wchodzi się od Uriela

W na dniach zostanie dodana nowa biżuteria

Invoriabanenr.png

Opublikowano

latwo wbic 100 lv to ze to 4 fun nie znaczy ze masz wbic maxa w 2 dni. ja bilem 12h 100 lv

Gramy w LOL'a

Runy :

Opublikowano

I na co tyle tego dodajesz:/.Najpierw napraw expa z mobów a tal v2 tych z 93.95 i 97 lvla!!!

I JEŻELI MOŻNA ROBIĆ DALEJ BRONIE Z SYRIUSZA TO MOŻE DODAJ TAKŻE BY ROBIĆ TO SAMO Z ŚWIĘTEGO!!!

Jest dobrze jak jest

Invoriabanenr.png

Opublikowano

ZAGRAM, BRAK 6/& Serwer wydaje się z sensem. Pobieram launchera. NIE RÓBCIĘ IS!!!

nick: PWS

Królestwo : Shinsoo, Jinno (zależy od serwa)

Serwer : a raczej serwery, a różne

I <3 Cs 1.6

Opublikowano

od 100 lv na zombie kasa morzna sie udusic koles 30 minut 1kkk mówie ci zapraszam // kd u handlarzy ale +4 ,,+6 dropi z general i maj 60% na klasy ,, 40% blok itp

Gramy w LOL'a

Runy :

Opublikowano

Serw Godny uwagi i polecenia. Co do 6,7 to nie ma co się martwić jest w takiej cenie że mało ludzi ma eq na all klasy osobno wybonowane , a max bon PŻ pomaga.

Up JustMySeX

KD,kamole,perły są u handlarzy i to duży +, a co do zarobku to zawsze możesz dropić bronie, stalki,broszki,KD(+6-9) możliwości zarobku jest mnóstwo jak się umie grać.

Opublikowano

Widać fajny serwer, ale zapewne ten serw tak jak ProMT2 bedzie platny za sms , ze zeby konto zrobic trzeba bedzie placic bo kokosow na iso nie natrzepia na serwerze For Fun

to tyle z mojej strony Dobranoc

http://img545.imageshack.us/img545/4607/gm2l4n86gbkev.png

Opublikowano

Widać fajny serwer, ale zapewne ten serw tak jak ProMT2 bedzie platny za sms , ze zeby konto zrobic trzeba bedzie placic bo kokosow na iso nie natrzepia na serwerze For Fun

to tyle z mojej strony Dobranoc

Rejestracja jest darmowa

Dodano nowe Metin

na 100lvl 105 110

w Grocie v1 i na nowej mapie

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...