Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem Wizarda 110 Warka 110 Bladera 101 i Nukera 108 ;D więc też lekko się wkur... Ale najgorsze jest to ze Admin nie wie chyba jak kopiować database i dlatego po raz 3 jest WIPE!!!

Opublikowano

Huaha sytuacja jest jaka jest rollback był ale najlepsi są polscy gracze którzy plączą bo wydali kasę bo był rollback albo ze mieli full nova ;D to tylko gra i jeżeli macie się tak srać to czytajcie regulamin przy rejestracji ;f będzie pewnie total wipe i zaczniecie wszystko od nowa pogracie i czeka was to samo ;D OGARNIJCIE SIĘ I NIE PŁACZCIE.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

gm napisal ze wprowadzi jakis nowy system jobow(zmyslal sobie cos) da te 100 silkow offnal serwwa on ma byc jutro zrobi teraz reset i wszystkie bedzie na stronie pisal

Opublikowano

ja piernicze...xDD oni usuwają konta ? czy zostawią je?

ogółem to wierzycie że nie będzie tego Wipe znowu i on dotrzyma słowa z tym "Will be better than ever - promise." ?? ja mam cichą nadzieje że jednak da rade i nie będzie wipe'ów znowu...gram od niedawana i to mój pierwszy reset wiec sie za bardzo nie zniechęciłem...ale następnym razem już raczej nie wróce...

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano

Trochę się wkurwiłem tym kasowaniem kont ale z drugiej strony to traktowałem i traktuje tego rodzaju serwery jako zabawe, nic nie inwestowałem i nic poza czasem nie straciłem. Miałem zawodnika ff 110 ponad 10b golda i część seta nova i wszystko fb. dla mnie pocieszeniem jest te 100 silków free bo pet zbierający ułatwia i tak łatwe zdobycie golda. A jeżeli raty będą zbliżone do tych co były to max 2 dni gry po 6h i 110 będzie.

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

haha wbić na loadera o look na notke w nim xDDDDDDDD

Not Found

The requested URL /launcher/index.php was not found on this server.

Przedtem podało ścieżke na jego kompie do launchera w jego kompie a teraz uja ni ma nic xDD nie wiem na 100% ale mi sie wydaje że stawia nowy serwer a ten usunął stąd ten Not Found...po prostu wyjebał cały serwer(albo przeniósł)...

@Down

Nie chodzi mi o notke tylko o to co zawsze pisało pod wersją po lewej od notice nad Option,Guide,Movie...

destr00jer.gif

Daj + a nie -

0deb618e43344691afebf4b60739165f.0.gif

Opublikowano

haha wbić na loadera o look na notke w nim xDDDDDDDD

Not Found

The requested URL /launcher/index.php was not found on this server.

Przedtem podało ścieżke na jego kompie do launchera w jego kompie a teraz uja ni ma nic xDD nie wiem na 100% ale mi sie wydaje że stawia nowy serwer a ten usunął stąd ten Not Found...po prostu wyjebał cały serwer(albo przeniósł)...

@UP..

Omg... To czyli znaczy że nie ma tam nic ...

bo zawsze się tam pokazuje Notice czy tam Stronka itd... a nie że przenosi serwer .....

Paradise : 110

SSGAME : 110

Ovilius : 0 Jak narazie :)

Opublikowano

Narazie mozna tylko spekulowac co do serwera ja bym tak szybko nie skreslal. Po tym co ten serwer juz przeszedl njgorszym wyjsciem bylo by dla gma jego zamkniecie .

Oco wam chodzi z tym jakims napisaem nad wersj? mam ver 1.188 i nie pisze tam nic typu "not found" czy cos podobnego jedynie mam ze serwer jest off,

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Co to się porobiło ?

Pijcie jak Polacy ale bądźcie równie dzielni jak oni.

Nick: BlackHeart

Server: LifeSro

Lvl: 76

Guild: FallenAngels

Bulid: Blader Fire Focre

Opublikowano

GM pisał iż chce dodać nowy system joba. Niewiem jak wy ale to bardzo glupi pomysł stary system jest o niebo lepszy niż nowy!!! Serwer już praktycznie był odpicowany all eventy działały lagów praktycznie nie było. Jedynie co odstrasza to reset skoro uczy się na błędach to powinien w końcu dziennie zapisywać database wtedy uniknie na przyszłość takich problemów jak dziś.

Opublikowano

Paradise is going to have new start in few hours (using old files) i'll do much events as possible, old gm's wont be there anymore.

Be abit patient people. Thanks.

p.s. i'm really sorry for what Small did, i didn't expect all this trouble coming over us. We WERE SO GOOD.

No to dalej czekamy na serverek - moze dzisiaj juz sobie pogramy, ciekawe jak to bedzie teraz z nim czy head admin nauczyl sie czegos po tych wszytskich wtopach. Lepiej wylaczyc serwer na 1 max 2 h dziennie i zorbic back up bazy co dziennie niz potem miec kolejna awarie taka jak to bylo wczoraj.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...