Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Japierdole jakis offtop ... chcecie gadac to spiepszac na pw.

Rowniez sry za offtop ;]

@TOP

Czemu serwer off ? wie ktos?

ha ha wpadles jak filip z konopi i ludzi jedziesz ze off top robia a sam nie lepszy jestes lol

poczytaj posty wstecz a dowiesz sie co sie dzieje z serwerem

- takie hasla typu spieprzac czy podobne to zachowaj dla swoich kolegow z podworka a nie na forum publicznym.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIght nie masz info jakiego ile to moze potrwac ten upgrade serwa ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

wgle ma ktos jakis kontakt z kims z ekipy tego serwa? jak dlugo bd off ui czy wgle co oni tam robią i odpala go jeszcze?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Może doszli do wniosku że prościej będzie im otworzyc nowy serv pod inną nazwą i nowy admin i na nowo nabic kase z silków, niż teraz zwracać silki.

chyba glopszej tezy od twojej nie slyszalem. Wiadome jest oficjalnie ze admin pracuje nad zabezpieczeniem serwera przed ddosem ktory byl dzisiaj i serwer ma wrocic jeszcze dzisiaj. Musimy czekac i tyle, a teorie spiskowe zachowaj dla siebie.

HAHA tak tak dziecko dawaj mi minusy lata mi to a Twoje wypowiedzi niestety ale są takie jak to opisałem i niestety tego jzu sie nie zmieni mimo ze mnie zminusujesz.

Opublikowano

Taki offtop. Paradise? Jakim cudem masz już 110 ff, jak server był raptem 2-3godziny online?

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Pomocnik
Opublikowano

Zapewne nie tylko u mnie server chuj strzelił co nie?

@Down

kto pyta nie błądzi, a ty nie pytasz tylko wkurwiasz każdego z nadzieją, że w czymś pomożesz a tak na prawdę tylko zaśmiecasz forum...

P.S

Jakbyś nie zauważył to post wyżej ZOSTAŁ EDYTOWANY...

Opublikowano

To co dzieci wyrabiaja na tym forum to jest porażka jedna wielka. Dla jednych poziom reputacji jest ważny , a jak dla was dzieci neo nie to wypad z tego forum i nie udzielajcie sie na nim bo i tak do niego nic nie wnosicie. Potraficie tylko plakac jak wam serwa wylacza , a konstruktywnej krytyki nie potraficie przyjac do siebie. Pytacie dlaczego? heh bo tak maja dzieci neo ktorych jest coraz wiecej i widac na tym forum tez sie zaczyna robic dziadostwo. Dajcie mi wiecej minusow , ludzie co mnie znaja z serwera to mnie znaja z dobrej strony a reszta niech sie idzie pobawic do pisakownicy bo na tyle mozecie sobie teraz pozwolic jak nie ma waszego serwa. Tyle woli wyjasnienia tych chorych minusow i dzieci neo.

Opublikowano

Paradis3 w jednym ze swoich wcześniejszych postów napisałeś ze dostałeś bana przez pomylenie Ciebie z inną osobą ja osobiście bardzo nie lubię ludzi, którzy kłamią i tak pewnie większość osób wie za co dostałeś bana. Więc może przemyślisz sobie tą sprawę i na przyszłość nie będziesz kłamał szczególnie na takich forach moim zdaniem jest to banie się prawdy o samym sobie i ukrywanie jakim człowiek jesteś naprawie próbujesz wszystko "upiększyć" szczególnie swój wizerunek ;f

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Mi bardziej chodziło o profil/użytkownika minecraft1 ale skoro wspomniałeś już o 2 to widzę że bardzo lubisz jak dostajesz bany na tym forum ;f

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

Server on.

Server: Esro 1 l Esro 4

Nick: Wedr0wieC l Invincible

Guild: GeneratioN l guildless

Lvl: 98 l 67

Build: warrior/cler (best build ever!) l rogue/cler

Status: Offline l Online (farming)

Opublikowano

czyy czy nie zauważyliście czy może exp niższy? bo jakos mi na 101 mniej leci niz przed wipe?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Kim znów gracie? i dajcie nicki ^^

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

Server z dnia na dzien zamiast byc lepszy to jest coraz gorszy. Pan wielce doswiadczony GM gubi sie we wszystkim i nie radzi se z najprostszymi problemami. Jak cos mu nie idzie to spamuje capsem notice o permach lub ze bedzie wipe ;o porazka... po co sie bierze za cos o czym nie ma pojecia? Tego nie wiem. Jak tak dalej bedzie server upadnie szybciej niz sie zaczal, ludzie sa cierpliwy ale wszystko ma granice. Wiekszosc gra tu dalej tylko ze wzgledu na to ze "gralo sie tu fajnie" lub kupilo silki czy poprostu poznalo pare ciekawych osob. Malo jest privow? Watpie, a ten niczym szczegolnym sie nie wyroznia, no moze nie liczac idiotyzmu Ashantiego... tak to nic ciekawszego tu nie ma czego brak na innych servach.

Jeszcze mala prosba do PaRaDiSe3, piszesz strasznie chaotycznie, twoje wypowiedzi zawieraja wiecej emot niz slow, nie liczac kropek czy uzywanych eneterow co 3 slowa.

Naprawde niemilo sie to czyta... i tworzy burdel. Jest to forum publiczne wiec moglbys troszke przystopowac ze swoimi nawykami.

To nie atak, to prosba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...