Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

up

masz przygotowane w depo 3 strony elkow . Bow juz na +5 jest teraz tylko adv elka musze znalezc abo kupic immortal 10dg - jak ktos ma na sprzedaz immortal 10dg to prosze o kontakt w grze na Genero.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

ADVANCED ELIXIR JEST TYLKO DO Soxow ?? czy do zwyklych rzeczy tez.?? bo mam staffa +5 zwyklego i chcialbym go wbic na +6 i nie wiem czy moge to a elixirem zrobic

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

no bd probowal 3 immo mam tam ale tak pali ze daj spokoj z 15 razy na +4 palił raz na +4 byl na 5 spalil ale postaram sie bo juz mam taktyke zeby cos wbic najpierw trzeba cos spalic ;D ale dzisiaj udalo sie wbic mag 61 reinf 80% ;D jaki masz nick w grze ? wtb adv normal jeszcze do schilda A lub B

Opublikowano

a jak dla mnie to nie rozumiem tej alchemi. ^ broni juz robilem zwyklych na +5 i 1 na +6 i dupa nie wyskoczyl ani jeden elek adv normal do broni ani a ani b . Czy to jest zwalone czy trzeba rozbijac jeszzce wyzsze bronie dla adv elka?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

ej ziomeczki co sie dzieje z servem? kiedy bedzie easy?

tak btw to moglby ktos od poczatku napisac jak to jest z tymi adv elkami ; >

Opublikowano
Są i do zwykłych broni , tylko muszą być bez tej latającej gwiazdki.

jakimi gwiazdkami?? moze mi ktos pokazac czym sie rozni Advanced elixir do broni Normalnych a do Soxow? bo wlasnie mam jakiegos adv. elixir A do broni ale nie da sie do staffa uzyc ;/

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Nie dziala mi ;/ Podmienilem te media pk i wbijam do gry ... patrze a tu pisze : Bloody -rose ...

Podmienienie nic nie dalo ;/ pomoze ktos?

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

ej caly dzien wytrzymalem jak narazie , ale jak jutro z rana bedzie off to nie wiem co zrobie ... ide jakies sro sciagnac bo nie da rady ;/ ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...