Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
trudno znaleźć ogarniętych ludzi na tym serwie :s Sporo noobów...

A coś ty myślał wszystkie noby które miały problem z wbiciem lvla na pozostałych serwerach mają okazję teraz wykazać się czymś więcej niż pisanie " 10k pls lub taxi plooox im polisz nob "

teraz mogą wbić sobie 50 lvl !! gzzz !

Opublikowano

PobieraCie Patch v2 i wklejacie to do Silka i gracie serwer jest Online

Server status: ONLINE

nie rozumiem Cie ale czemu takie bzdury wypisujesz - jak byś wiedział tk dla swojej informacji to ten patch już był wczesniej i nie jest on zeby sie polaczyc z serwerem tylko dodaje ikonke obok gildi zeby nie bylo bialego kwadracika . Czasami mnie to juz smieszy jak widze Twoje posty nic nie wnoszące do tematu tylko trolowanie na forum.

poza tym serwer nie ejst online tylko check

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

ZAPRASZM DO OLD GUILD

TOTAL CONTROL (5lvl + fajna Unia )

-ponad 30+ osób i cały czas rośnie, Same High Lvle

-Często robimy Karawany , thiefowanie oraz PARTY i Taxi

-Miła atmosfera

Pisać do mastera Guild Lub kogoś z Guildii.

-Pozdrawiam

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Jest jakaś guildia international w dobrej uni z mniejszą ilością polaczków ?

I 2. Jak jest z FW ? Talizmany też dropą x40 ? czy tam ileś ?

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Wiedzą, wiedzą; D

Według mnie brazer powinien mieć bezgraniczny zakaz na privy, przez swoją mamusię oczywiście, bo kto inny mu zabroni; D

Face2Face było by inaczej.

@dupczybieda

Ty jesteś jakiś chory na łeb człowieku? Przypomnij sobie co ty zrobiłeś na DWO, bo raty za małe były, a wizzardem grałeś i na 50lvl płakałeś że w ogóle lvl ci nie leci, kłamałeś że bez różnicy będzie to czy będą chary EU, czy CHN w guild bo wszyscy będą dostawać party, a ty i tak do pt tylko EU brałeś. Po czym bez żadnego info poszedłeś na server gdzie były dużo wieksze raty od DWo i nie chodzi mi o Paradise tylko inny na którym też zapewniałeś że grać będziesz.

Dzieciaku jesteś nikim w tym co mówisz.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Sam fakt, że TotalControl to Polaczki, BraZzeR, który zaprasza wszystkich do gildi bez względu na słownictwo, wiek, po prostu samych nołlajfów, pełen obrażony na cały świat nie dodaje do party nikogo z innych gildi... Chciałem dojść do party jak miałem 110FF to odmawiał, a kiedy ja miałem pt to przybiegał ze swoim 9D staffem i zawracał dupę,''ogarnij słownictwo'' jak mówisz, ale sam dajesz świetny przykład swojego słownictwa ''jesteś zwykłym psem'' Dorośnij w końcu, to już nie jest przedszkole, jeśli chcesz się udzielać na forach społecznościowych to ogarnij szczękę, przestań pierdolić farmazony.

''Pewnie nie raz lizałeś dupę Gmowi o itemy lub co innego'' ''A jeśli mnie nie znasz to się nie wypowiadaj na mój temat idioto'' sam sobie zaprzeczasz. ''Twoja guild to niezła porażka'' Twoja nie jest lepsza, jak byś był mądrzejszy to byś zatrzymał swój niewyparzony język i nie odpisywał na słowa Dark'ego. ''Nic innego nie robisz tylko siedzisz na kompie'' Nie wiem jak ty, ale ja siedzę na krześle, ''weź ogarnij swoje słownictwo i w ogóle swoją piździoche bo się ośmieszasz'' Powiedz mi w jakim stopniu ty się ośmieszasz pisząc takie słowa tutaj?

Nie odpowiadaj po prostu, trzymaj język za zębami, to ci dobrze zrobi, nie musisz za każdym razem pokazywać co potrafisz, czasami trzeba po prostu przyhamować, przytrzymać swój gniew, jak będziesz kiedyś szedł do pracy, co ci tego bardzo życzę, to szybko z niej wylecisz jak nie będziesz się hamował.

''dzieciaku'' Ile masz lat, żeby tak mówić o drugiej osobie? Nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie i mam nadzieję, że nie chcesz wiedzieć

Powodzenia

Opublikowano

nawet tak nie mowcie ..

hmm, czemu? ashanti ma wszystko i wszystkich w dupie ;>

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Co do tego co tu zobaczyłem troszkę wyżej to nic innego dodać tylko płąkać . Minecraft , Dupczybieda dajcie trochę na luz. ja nikogo nie oczerniam i do nikogo nic nie mam i nigdy nie miałem. Szczerze to lata mi to kto jest w jakiej gildi. Każdy się przechwala , że jego gildia jest najlepsza. przecierz wystarczy sprawdzić umówić się na gw za tydzień i się zobaczy kto jaka ma organizację anie jechać po sobie jak po szmacie i to jeszcze na forum ^^ , gdzie wszyscy to widzą. Tyle ode mnie woli tego co zobaczyłem u góry.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Brazer wielki player w secie 1DG zapierdalał na 102lvl-u. Pomijając, nie radzę iść do guild tego typu polaczki_pl jesteśmy mocni, bo z PL. Tylko taxi was tam zbawi, bo musicie brać chinoli do party i rozpierdalać sobie expa i całe party. Jak ich nie bierzecie to od razu szum i spam na guild chat LOL. Polecam guild Immortality, International (takie są najlepsze).

Co do serwera - Kto ma kase ten ma władze - proste i klarowne.

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@dupczybieda

Wrzuć to co piszesz do worda, lub coś w ten deseń bo razi w oczy i czytać się nie da.

To jest tylko gra, więc nie wiem o co wszyscy się tak spinają ; O

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku

Smoke Weed !

Peace.

11495ig1.png8538mh8.png

userbar169678ai7mh4.gif6132wu9.gif

cod2userbar6emgy1hm0.jpgxbox360userbarfn3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...