Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam takie pytanie co do (Europe - Knight)

pokazuje mi że tu czy to jest tu czy w tmob bo na youtube pokazuje na filmikach tomb czy to coś nowego czy bug jakiś

a jak to w dh to mniej więcej gdzie x;y

sro2011092220333854.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

pokazuje mi że tu czy to jest tu czy w tmob bo na youtube pokazuje na filmikach tomb czy to coś nowego czy bug jakiś

tomb ..

ruda2m.jpg
Opublikowano

Tomb X: 7175 Y: 309

14mxpnc.jpg
Opublikowano

jak po usuwał postaci to już tam nikt nie będzie grał bo to sensu nie ma

2-3 dni i na nowo grać

check

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

to wyobraź sobie ktoś kupił nove seta i silki a tu bach nic nie ma hahaha ;D

tak to raczej nie zrobi pewnie back up zrobi , co do itemków to szkoda by było w kij

d(

-.-)b Grube Jointy 2 d(-.-)b

18706.png

Opublikowano

Jak każdy zauważył, zawsze byliśmy pobyt na 200 graczy online, w końcu znalazłem powód -

To dlatego, że nowi gracze nie byli w stanie stworzyć postaci.

Oznacza to kompletną bazę danych WIPE (wszystkie znaki i rachunki) będą usuwane!

Ale nie martw się, będę spam unikatów jak szalony, tak u wszystkich można uzyskać poziom z powrotem ASAP!

darczyńców otrzymają swoje rzeczy z powrotem!

.. pamiętaj tylko, by mi powiedzieć, co zdobyłem! Ta aktualizacja zajmie około 30 minut.

As everyone noticed we were always staying on 200 players online, finally i found the reason -

It's because new players were not able to create characters.

This means a complete DATABASE WIPE (all chars & accounts) are going to be deleted!

But don't worry, i'll spam uniques like crazy so u all can get your levels back ASAP!

DONATORS will receive their stuff back!

.. just remember to tell me what you donated!

This update is going to take approx 30 minutes.

wiec jednym słowem wszystko to co zdobyliśmy zostanie stracone ..... graty dla tego gm...

OMG!!

xxx

Opublikowano

haah to jak bedzie wipe to niech go h... strzeli it yle

set +5 fb max son sperka +5 son tarcza +7 i son sword i na h.. t wszystko sie robilo za darmo

nie mowiac o quescie na blue zerka co za gowno a nie serwer ahahah tragedia

haha ludzie na elite ci dotowali serwer juz pwiedzieli z ejak bedzie wipe to robia charge back z paypala ^^ i w sumie sie im nie dziwie - w sumie oni nic nie straca poza lvlkiem bo niby wszystko to za co zaplacili to maja dostac ponownie

Blood jestes co robimy ?

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

Wiem ze mnie nikt nie zmusza do gry , tylko jak gm tak zrobi to all ludzie co go dotowali maja zrobic charge back . Gram for fun i dla zabawy. Lvlek to nie problem tylko niby jak mamy zbaijac te uniqi jak nie ebdziemy miec itemkow ?? hyh ^^ a tak to trochę bedzie szkoda poprostu kilku godzin siedzenia nad alchemia i wbijanie na takiej zrytej alchemi +5 czy +7 nic pozatym.

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

kbum dobrze mowi..... rozumiem jak to by były jeszcze beta testy ale on sam mowi ze beta testy sie zakończyly wiec oco tutja chodzi? beta test koniec a sa ciagle bugi i utade jakies pojeba**

[10:13:01 AM] Arthur G.: server is starting now

xxx

Opublikowano

dziwne na stronie pisze serwer status online a jak wlaczam lunchera to ze jest dalej inspa ^^

mi to juz lata gram for fun jak starce to trudno zagram sobie od nowa

niech zrobi cos z alchemia tylko nic wiecej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...