Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Paradise SRO

C1nek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam inne pytanie. Czy ktoś ma może albo wie czy jakiś grab pet działa na tych plikach vsro ? Pet jest itemki zbiera ladnie ale y się przydało tabsy tez zbierać i elki ( zbieram all recznie ale duzo czasu zchodzi) za wszelkie informacje bede wdzieczny.

oj watpie chyba ze w bocie filt grab peta

ruda2m.jpg
  • Odpowiedzi 784
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jesteście tak słabi , że się płakać chce jeden i drugi się spina przy grze i na forum, idzcie sobie do kibla zwalcie konia i może wam emocje opadną. Takie sprawy jak macie coś do siebie to załatwiajcie na privie a nie na forum .

gdzie ja sie spinam? ja mu pieknie pokazuje jego slowa po tym jak zaczyna mnie wyzywac;D btw odbiegamy od tematu sprawy

ruda2m.jpg
Opublikowano

Grabpeta mam , używam i też mam ten sam problem , potrzebny mi jest PETFILTER ponieważ chce się zajać alchemią , tabsów pozbierać a ręcznie się wykończę. więc Petfilter by się przydał.

Wie ktoś czy gdzie znajdę takie cudo ?... Co do 120 lvla i plków , wszystko jest możliwe że doda . Jak widać GM naprawdę się stara , naprawia SAM !! wszystko . Jest ogarnięty ale Lubi kasę .

Myślę że może właśnie kupił jakoś te pliki. Nic nie wiadomo . Ja też również się cieszę że jest to SERVER tak naprawde w 80% POLSKI bo wszedzie można spotkać ludzi z Polski.

Ja trzymam osobiście kciuki i wierze Minecradt ponieważ nie raz mi udowodnił że ma kontakt z GMem który naprawdę go docenia i lubi.

TOTAL CONTROL FTW [ REK ON] Szukamy guild do Unii

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Masz Avasta ? :> dodaj folder silkroada do wyjatkow i sciagnij sro_client bo ci usuną ;p mialem to samo

Nie jestem zabardzo kumaty o co ci chodzi i czy mogłbys pomoć mi to zrobic Bulion gg 4470121

Opublikowano

Chodzi o to że jak masz program antywirusowy to wtedy czyta sro_cllient jako wirusa i może ci go usunąć.

Jeżeli nie masz to bez obawy.

Ja obecnie nie używam żadnego programu antywirusowego i jeszcze nigdy nie dostałem chacka " nie daj boże "

bo owe programy w większości spowalniają pracę komputera. Używam tylko skanerów online to mi wystarczy.

Pamiętam raz pobrałem antywirusa już nie pamiętam jakiego producenta, po instalacji programu antywirus stwierdził że sam jest wirusem i pousuwał sobie pliki.

Opublikowano

Panowie ogar please...

Jeśli znów zobaczę zaśmiecony w taki sposób owy topic. To będę zmuszony sięgnąć po ostrzejsze środki.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@AceBoy a nie bedzie najlepiej zamknać temat?? wykasowac niepotrzebne posty zostawić najważniejsze i otwierać żeby dodawac newsy??

xxx

Opublikowano

@AceBoy no wsumie to tak ale to by było najlepszy sposob!! niech ci co tutaj spamia i obrazaja sie niech ide na jakiegos chata..... specjalnie mozna sie poswiecic i znależć im jakiegos chata zeby tam mogli popisac i sie powyzywac a forum zostawic w spokoju i temat tylko do info...

xxx

Opublikowano

PaRaDiSe3

Są też nagradzani, tylko tego nie widzisz, bo nie widać paska ostrzeżeń pozostałych użytkowników.

czankkcn

Pomyślę o tym w weekend, teraz do tego głowy nie mam.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Hm..serv jeszcze off czy tylko ja mam taki problem. Loguje się do gry, widzę postać, klikam na nią, potem Start i nic się nie dzieje. Jakbym miał dużego laga albo dostał dc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...