Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocznik 96`.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi wystarczy, że zmienili maturę ustną z Angielskiego. Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to, że ja mam oceny wystawione pod koniec kwietnia, a Wy latacie do szkoły aż do 29 (chyba) czerwca ! Pozdrawiam i życzę miłych wakacji !

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@UP: Popieram...

Szkoła w Polsce? PiPP. Czyli Popierdolony i Poroniony Pomysł. Dobrze że ominąłem... Lepiej uczyć się za granicą bo papiery za ukończenie nauki jakie tam dostaniesz będą się liczyć na całym świecie a w Polsce możesz się nimi podetrzeć...

91559340492394285824.jpg

Opublikowano

"Od następnego roku ta łysa pizda już nie będzie sobie rządzić" słowa mojej babci na temat P. Hal... ona jest jakaś nie normalna, ten cały rząd traktuje dzieci jak jakieś króliki doświadczalne. Ja np. musiałem kupić nowe podręczniki a nie mogłem wziąć od kuzyna jak co roku. Oni po prostu trzepią na tym kasę i w dupie dobro dzieci. I tak ktoś to zda a za może rok wszystko zapomni więc radzę aby to całe ministerstwo walnęło sobie kulkę w łeb. Będzie lepiej dla nich a w szczególności dla nas.

Opublikowano

Po prostu próbują z ludzi zrobić maszyny :( i to jest prawda

ja tak samo nie wiem co będę pisał , bo nie ma testów próbnych ;p

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...