Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocznik 96`.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam ochotę coś rozkurwić jak widzę te plany na pszyszłe lata.

Najchętniej to bym stąd wyjechał w pyzdu i nie wrócił.

MEN widocznie nie ma co robić, ale za coś im muszą płacić, więc wymyślają te bzdury.

"Mają rozmach, skurwysyni."

...też jestem '96 -.-

classes06.png

Opublikowano

Ja jestem z roczkina 96 co oznacza ze w 1 klasie mielismy nowe ksiazki czym sie rowna to ze od kumpla nie mogłem odkupic starych i musialem kupywac nowe -_-. tak samo w 2 i 3 klasie bo z tymi ksiazkami nikt przedemna nie był.Pojeb≠

No z tym największa lipa. Ciągle nowe książki.

Zamiast 200 zł za zestaw od kumpla wychodzi 500. Drogo.

A z nauką, nie jest źle ;o

Opublikowano

Ja mam na tyle dobrze, że rocznik 97.

W pierwszym tygodniu szkoły tyle mówili o tych nowych egzaminach, że głowa mała.

Ale jest w tym całym egzaminie 1 plus.

Mianowicie wiecie co w danym dniu piszecie.

Ponoć poprzedni egzamin to był tak namieszany, że w pierwszym dniu miała być matematyka a wyszło na to, że był polski o.O

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Dzięki :)

Jeszcze 98 i 99, to podobno będą "eksperymenty".

Ja jestem 98 chodzę do 1gim. i ciągle słyszę o tym że pod koniec gimnazjum będziemy pisać jakiś specjalny sprawdzian. Wzbogacony o nowe zadania itp.

Minister edukacji chyba zapomniał jak to jest być dzieckiem. My na tym cierpimy. Plecaki po kilkanaście kg. :(

Opublikowano

Ja pierdoleeeee , co za gimbusiarnia.

Bardzo dobrze, że są te nowe testy, przynajmniej będzie pewność że odpowiednio wykształcone osoby są na odpowiednich dla siebie stanowiskach, a nie jakieś randomy, którym się poszczęściło.

Jak ktoś sie uczy to nie wiem po co sie tak pluje, i tak zda. Jak ktoś ma wyjebane na przyszłość i szkołe i chce do końca życia mieszkać z matką i ubierać sie w KWADJI to rzeczywiście może zacząć się martwić.

Ps, powiedział to rocznik '96.

63989389769756300986.png

Gość malutki688
Opublikowano

Cześć witam wszystkich użytkowników, tych starszych, jak i młodszych. Chciałem poruszyć temat, poznać opinie co sądzicie o "nowej podstawie programowej".

Ja sam jestem do tego negatywnie nastawiony, bo nie ma jeszcze próbnych testów, a już powinny jakieś powstawać,- ogólnie nauczycielka od j. angielskiego tak nas straszyła, że szok.

Do tego, nie ma powtórki, jak to miał rocznik starszy... Szkoda słów...

ten wasz test bd w chuj prosty...ja bym tam chcial pisac jako 1-szy rocznik bbo wam nioe dowala ciezkich zadan...tak bylo z matrua z matmy

Opublikowano

ten wasz test bd w chuj prosty...ja bym tam chcial pisac jako 1-szy rocznik bbo wam nioe dowala ciezkich zadan...tak bylo z matrua z matmy

Nie ma znaczenia czy prosty czy nie, ważne że do napisania, a to jak go napiszą gimbusy zależy od tego czy mają metina we łbie , czy poważnie myślą o przyszłości i sie uczą.

63989389769756300986.png

Opublikowano

ten wasz test bd w chuj prosty...ja bym tam chcial pisac jako 1-szy rocznik bbo wam nioe dowala ciezkich zadan...

albo własnie dojebia nam jakies ciezkie zadania i dopiero jak nawalimy wszyscy to zrozumieją ze chuja potrafimy i kolejnym rocznikom zmniejszą poziom dopiero...

EXPmIpC.gif

Gość malutki688
Opublikowano

Ja pierdoleeeee , co za gimbusiarnia.

Bardzo dobrze, że są te nowe testy, przynajmniej będzie pewność że odpowiednio wykształcone osoby są na odpowiednich dla siebie stanowiskach, a nie jakieś randomy, którym się poszczęściło.

Jak ktoś sie uczy to nie wiem po co sie tak pluje, i tak zda. Jak ktoś ma wyjebane na przyszłość i szkołe i chce do końca życia mieszkać z matką i ubierać sie w KWADJI to rzeczywiście może zacząć się martwić.

Ps, powiedział to rocznik '96.

zgadzam sie w 100%

w tym roku egzamin byl trudny z Polaka, z matmy byl normalny ale niektroe zadaia byly naprawde dziwne i nie na miejscu troche:P

Opublikowano

albo własnie dojebia nam jakies ciezkie zadania i dopiero jak nawalimy wszyscy to zrozumieją ze chuja potrafimy i kolejnym rocznikom zmniejszą poziom dopiero...

No ja pierdole.

To nie jest tak , że dostaniesz test i nagle zrobisz mine na znak 0_0 i nic nie napiszesz bo sie okaże że masz zagadnienia z którymi nigdy nie miałeś do czynienia, to będzie tak jak wcześniej tylko rozdrobnione na jakieś pierdolone pierdoły , np. jak kiedyś pisałeś test ogólny z wszystkim i miałeś 1 zadanie z matmy na teście z ułamkami , to teraz bedziesz mieć takich 5,6 , ale to wciąż będą te w chuj proste ułamki, czy chuj tam wie cokolwiek ( przenościa oczywiście ) Ten test to nic innego jak te z dawnego systemu tylko rozdrobnione na kilka pierdół a wy tu płaczecie i lamentujecie jakbyście mature pisali, i jakieś 'petycje' na kwejku piszecie bo wam sie wydaje że jesteście ważną jednostką społeczeństwa, kurwa jak ja nienawidze gimbusów - gimnazjalistów.

Zamiast płakać na kwejku/forum jak to nowe egzaminy są złe byście się lepiej wzieli do nauki, wtedy nie będzie problemu.

63989389769756300986.png

Gość malutki688
Opublikowano

No ja pierdole.

To nie jest tak , że dostaniesz test i nagle zrobisz mine na znak 0_0 i nic nie napiszesz bo sie okaże że masz zagadnienia z którymi nigdy nie miałeś do czynienia, to będzie tak jak wcześniej tylko rozdrobnione na jakieś pierdolone pierdoły , np. jak kiedyś pisałeś test ogólny z wszystkim i miałeś 1 zadanie z matmy na teście z ułamkami , to teraz bedziesz mieć takich 5,6 , ale to wciąż będą te w chuj proste ułamki, czy chuj tam wie cokolwiek ( przenościa oczywiście ) Ten test to nic innego jak te z dawnego systemu tylko rozdrobnione na kilka pierdół a wy tu płaczecie i lamentujecie jakbyście mature pisali, i jakieś 'petycje' na kwejku piszecie bo wam sie wydaje że jesteście ważną jednostką społeczeństwa, kurwa jak ja nienawidze gimbusów - gimnazjalistów.

Zamiast płakać na kwejku/forum jak to nowe egzaminy są złe byście się lepiej wzieli do nauki, wtedy nie będzie problemu.

dokaldnie, tak samo z historii...nie dadza ci zadnia w ktorym bd mial wymeinic wszytkie daty bitew Polakow w sredniowiecznej europie...

Opublikowano

MacieQ, nie należę do kujonów, ani do leni.

Średnią miałem dobrą i oceny mam dobre. Nawet mnie to przeraża, bo wzorów Ci wypierdolili 123423523523523523, a Tobie jest potrzebne 5 i nie wiesz których się uczyć.

Opublikowano

Bu ha ha ha ! xD "ODKĄD" się pisze . Tak naprawdę tutaj ktoś inny jest pokurwiony bo szkoła jest w porządku i niektórzy nauczyciele. Niestety MEN jest dziwne i to bardzo.

Wracaj do szkoły Yellow i bierz ze sobą słownik bo fatalnie ci idzie :(.

Dzięki, poprawiłem. Małe zagapienie. + za poprawienie mnie ;)

Gość malutki688
Opublikowano

MacieQ, nie należę do kujonów, ani do leni.

Średnią miałem dobrą i oceny mam dobre. Nawet mnie to przeraża, bo wzorów Ci wypierdolili 123423523523523523, a Tobie jest potrzebne 5 i nie wiesz których się uczyć.

naprawde tych wzorow jest w cholere duzo.....ja nie wiem jak ty w liceum dasz sobie rade:P

Gość malutki688
Opublikowano

koles.... Nie siedzialem orzed ksiazkami 24/7 a egzamin napisalem dobrze... Nowej historii,matematky , bilogi chemi fizyki geografii nie stworzyli wiec nie musisz sie wiecej uczyc:]

Opublikowano

a Ty byś się nie przejmował?

No napisałem te testy na 39 punktów bo to olałem a i tak się dostałem do technikum z progiem 75 punktów więc sami sobie odpowiedzcie czy warto brać takie formalności na poważnie

Na tych testach są zadania z wiedzy nawet dwójkowego ucznia, wystarczy być obecnym na lekcji i zawsze coś zapamiętasz, ja miałem duże zaległości to napisałem jak napisałem

x

Opublikowano

Ja rocznik '96 i mam wyjebane, bo w 1LO jestem ;)

Pozdrowienia dla ludzi z mojego rocznika - będziecie mieć więcej egzaminów ;)

Opublikowano

Koleżanka ma syna i również się jej to nie podoba, bo nie można od nikogo odkupić książek i to sprawa największy problem.

Do tego jeszcze za test trzeba zapłacić około 24zł - o jezu. Dobrze, że synek jeszcze testów nie pisze, i nowej podstawy programowej

niema, plus nie chodzi do gimnazjum.

xD

Starość nie radość

Opublikowano

Koleżanka ma syna i również się jej to nie podoba, bo nie można od nikogo odkupić książek i to sprawa największy problem.

Do tego jeszcze za test trzeba zapłacić około 24zł - o jezu. Dobrze, że synek jeszcze testów nie pisze, i nowej podstawy programowej

niema, plus nie chodzi do gimnazjum.

xD

Ta? A co tam w gimbazie u Ciebie? Zadają Wam już coś?

Za wysoka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...