Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rocznik 96`.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć witam wszystkich użytkowników, tych starszych, jak i młodszych. Chciałem poruszyć temat, poznać opinie co sądzicie o "nowej podstawie programowej".

Ja sam jestem do tego negatywnie nastawiony, bo nie ma jeszcze próbnych testów, a już powinny jakieś powstawać,- ogólnie nauczycielka od j. angielskiego tak nas straszyła, że szok.

Do tego, nie ma powtórki, jak to miał rocznik starszy... Szkoda słów...

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pokurwiony rocznik. Norma.

Od kąt, poszedłem do szkoły, zobaczyłem, że wszystko jest pokurwione...

nawet słowniki ^^

Ponoć maturę w roku 2015 też będziecie mieli jakąś "ulepszona". Winszuję i życzę powodzenia :)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Zrobili to po to żeby wytępić randomów.

Nie popieram, bo trochę za dużo będzie materiału, ale damy rade :P

rydah for life

Opublikowano

Nauczyciele zawsze straszą i straszą, mój kolega rocznik 95 nie zdał i będzie pisał xD. Z j.angielskiego naucz się dobrze czasów itp. oraz tych bardziej podstawowych słówek.

Dla mnie to bez sensu ale cóż, świat idzie do przodu ;).

obraz24.png

Opublikowano

Jestem 95 rocznik, ale nowa maturka nas nie ominie. Jak ktoś z was poszedł do tech. (jak ja) to w 2015 nowa matura...

Opublikowano

Ja jestem z roczkina 96 co oznacza ze w 1 klasie mielismy nowe ksiazki czym sie rowna to ze od kumpla nie mogłem odkupic starych i musialem kupywac nowe -_-. tak samo w 2 i 3 klasie bo z tymi ksiazkami nikt przedemna nie był.Pojeb≠

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pokurwiony rocznik. Norma.

Od kąt, poszedłem do szkoły, zobaczyłem, że wszystko jest pokurwione...

Bu ha ha ha ! xD "ODKĄD" się pisze . Tak naprawdę tutaj ktoś inny jest pokurwiony bo szkoła jest w porządku i niektórzy nauczyciele. Niestety MEN jest dziwne i to bardzo.

Wracaj do szkoły Yellow i bierz ze sobą słownik bo fatalnie ci idzie :(.

jqeuR.png

Opublikowano

Dla mnie 1 rzecz jest pojebana...

Chaciałbym pisać z angola test, ale nie moge, bo od 4 klasy go nie miałem tzn. miałem prywatne lekcje co jakiś czas, ale w szkole go nie miałem. Angielski idzie mi łatwej a niemca w ogóle nie ogarniam. Skoro jest napisane, że można wybrać dowolny język to po chuj takie haczyki.

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie, możesz pisać z angielskiego, jeśli Ci nie będą kazać to zgłoś się do OKE.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Jak widze nasz system, to ręce opadają. Szczególnie jeśli chodzi o polski i historie, bo fizyka, matma są fajnie skonstruowane. Ale np nowe opracowanie egzaminu, że humana piszemy 3 h (2 h polski, przerwa i 1 h historia + wos) chyba mija się z celem.

Jak moja siostra (99) pójdzie do gim, to system pewnie znowu się pogorszy i będzie pisała po 2 h z każdego przedmiotu (wliczając artystyczne, wf, religie).

Nic, trzeba przeczekac.

Opublikowano

Tak. A mature w 2015 bedziemy pisac w wakacje + trzeba bedzie wziac min. 2 przedmioty rozszerzone.

Niedosc, ze te egzaminy to jeszcze co roku trzeba NOWE ksiazki kupowac... i wypierniczac stare do smieci/palic.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jesteście takim rocznikiem testowym, niczym rocznik 86, nowa matura, gimnazjum. Nie srajcie: ).

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...