Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] ClassGame

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odwiedzajcie czasem główną strone serwera , to nie bd mieć problemów ; )

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To klapa, serwer przy 1000 online wysiada. Zmiana maszyny albo żegnamy się! Admin noob zamyka/kasuje tematy na forum a w grze pisze tylko o resellerach silków itp. czyżby mafia naciągaczy z serwerem w chinach?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Ja tam nie narzekam lagów często nie ma a gra się przyjemnie ;)

A więc zapraszam do gry ;]

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

I ja również , zmieńcie neta , wyłączcie programy które łącza się w jaki kolwiek sposób z internetem i dopiero grajcie :x.

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

I ja również , zmieńcie neta , wyłączcie programy które łącza się w jaki kolwiek sposób z internetem i dopiero grajcie :x.

Co ty gadasz, takie lagi są nie spotykane normalnie. Wyłączanie programów nic tu nie da. Admin pierw pisał o problemach w serwerowni, teraz czeka na zmianę maszyny, pisał też coś o zmianie "twardego dysku?".

Oby tylko poprawił jakość rozgrywki a nie zabrał hajsy za dote ;s

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Nie chcę tworzyć nowego tematu i zaśmiecać forum, ale wie ktoś może jak odpalić conajmniej 2 silki Class ? Uruchom jako... nie działa także może inne propozycje ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Co z tego 1k slotów.

Każdy 1k slotów serwery są według mnie trochę nie potrzebne. Bo mało osób wejdzie.

Opublikowano

Czy wy też TERAZ na serwerze macie exp x1..? Jakiś bug czy już tak zrobili? Omg ;f.

Opublikowano

mam taki głupi problem wbiłem pograłem chwile moze 30 min w tym byłem na 3 postaciach i na koniec dostałem dc i od teraz cały czas pokazuje ze inspa jest a na statusah jest 500 osob na serwie o co biega ???

@ ktos wie kiedy on ? bo na http://error-soft.net/servercapacity/prvsro/ pokazuje on ~400 osob a na http://srstats.com/statistics/capacity on 500 i nie wiem czy to wogole działa bo u mnie cały czas inspa

Edge-1.png
Opublikowano

Teraz coś zapewne robią , wiem bo siezdiałem na taxi dostałem dc i też pisze że inspekcja. Poczekaj troche.

Btw , thediox z tej strony dED ; ) (ale już nie gram na tym charze ; d złe masteries. TurksooN dodaj do friends jc. ;))

No bo zapomniałem że max to 330 ;x a ja maxowalem fire light cold i heuksal ^^

Teraz glavier ; d.

Za późno :P Heu/Fire/Light max ;d heh nie pomyślałem ;).

Opublikowano

Tak w gwoli informacji Panie Jaguar " stwierdzenie ze nie umiesz czytać " faktycznie tyczy się tego ze nie umiesz czytać. Skoro napisałem "offer", a ty mi odpisujesz ze za drogo ( cena nie jest istotna ) to czas najwyższy zabrać się za naukę języków.

Tak się zastanawiam ile jest takich osób którzy bezmyślnie tylko krytykują.

Szmaragd

Opublikowano

Przestań pierdolić, bo nie chciałem nic od cb kupić, czasem piszę na stallach jak widzę np. Nove prota jakiegoś za 900m, i się polewam z gościa który łudzi się że to sprzeda, jestem pewien że tu było podobnie, chodź sobie nie przypominam abym kiedykolwiek z tobą rozmawiał na ten temat w grze.

A co niby czytać nie umiem, tutaj nie było nic zamieszczone o tym kilku godzinnym OFF.

Więc spoko masz.

14mxpnc.jpg
Opublikowano

nie wiem co jest ale gdy wbijam na konto to pisze full serwer a teraz np jest 706/995 i Populated

nfsw_MAXXSONY.png
Opublikowano

po co meczycie sie z tymi gownianymi serwerami, zapraszam na dream world 2 serwery 40x i 70x rate 0 laga 0 bug !!! 110 max lvl 330 mastery itemy 12d !

Opublikowano

Gdy się zaczęło tu grę, to nie będziesz się przenosić na inny serv, bo tu masz chara i szkoda tylko było by gry na niego. Nie wiem, czemu mówicie, że w 110 w 1 dzień...? Ja sobie gram tu już 2 tydzień, codziennie expie i mam dopiero 104lvl, a gra się bardzo fajnie (No, prócz lagów).

Opublikowano

witam postanowiłem tutaj dać informacje o serwie :) myślę ze się przyda

Hello, here we present our new patch, part of the changelog:

I will be editing this list all the time, It has been lots of tweaks:P

- Fixed lag, new Hard disk SAS 2x300Gb 15700RPM raid1 (mirror)

- Fortress war time. Applications from Monday to Thursday and FW time at Fridays - 18:30~20:00 (GMT+1)

- Added new custom monsters and unique scrolls to NPC

- Added vigor grains to NPC

- Added monster scroll to NPC

- Added Grey Wolf to NPC

- Guild and union emblems working

- Added Lv90~105 horses to Stable

- Added Lv90~105 Trader COS (vehicles) to Stable

- Added Devil Spirit S Grade to item mall

- Added Berserk potion to item mall

- Added custom unique scrolls to item mall

- Added advanced elixirs to item mall

- Added Pandora box to item mall

- Added new grab pets to item mall

- Added Silver POP Card

- Added skills for attack pets to item mall (Ice/cold/fire)

- Added 1000/2000 HP/MP scrolls to item mall

- Added 1.000 Universal pill pack to item mall

- Added more fireworks to item mall

- Added new avatars to item mall

- Added Gold Dragon Flag to item mall (GDF)

- Better translation

- Deleted swear filter

- No DC patch

- Honor/academy buffs should work

- Thief/trader DC when selling goods has been fixed

- Crash when buying from Item mall has been fixed

informacja skopiowana z strony Link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...