Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] ClassGame

Precision

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląda na to że tak^^

Hahah, niezły event z uniq... Trzeba było trochę wyczyścić, nie wiem ile tysięcy tigerów tu było xD

sro2011091414032836.jpg

14mxpnc.jpg
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

E tam żadna Inspekcja po prostu ten server jest częściej OFF niż On. i gra na nim około 100 osob .

Nie wiem po co wy wogole zaczynacie tam grać jak jest to praktycznie turecki server (Wczesniej nosił przecież nazwe ISTANBUL), ownerem jest turek i graja tam w wiekszosci turcy.

Opublikowano

niechce zabrzmiec rasistowsko ale TURKI bede wszedzie :) nie wazne czy to bsro rsro dsro dwsro kurwa czy PLsro wszedzie beda turki,latynosy,polaczki,europejczycy i huj. to jest gra miedzynarodowa ( wszystkie narody dozwolone ) a to jak kto reprezentuje swoj narod zalezy od niego, znam tylu samych ,, polaczkow " co turasow i sa jeszcze gorsi. Dopoki niema blokady na dane Krajowe IP to mozesz im jedynie napisac fuck turks albo kogos pknac. Nic wiecej nie poradzisz..Pozdro

Opublikowano

Koło godziny 13 po krótkiej przerwie były ogromne lagi, możliwe że atak DOSS?

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Hahahaha[...]

@Witek nie rozmieszaj mnie a siebie nie ośmieszaj, dałem screena, GM przywołał zbyt dużo uniqów, które także przywoływały potwory.

W jangan można było iść aż do "Grasslandu" a wszędzie były tigery/robbery/ninya/rocky.....

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Mógłby ktoś dać link do media.pk2 bo rapideo.pl wygasło a to z pierwszego posta ściąga mi się 20minut.

random.jpg

Opublikowano

Teraz wszystko elegancko działa wink.gif.

teraz kilka pytań dotyczących serwera.

-Czy są lagi?

-Czy są checki co 5 minut ?

random.jpg

Opublikowano

nie grałem na serverze który nie ma lagów tak jak class1. Nie ma lagów, spoty czyste szybki exp, scrolli wystarcza żeby do 110 jechac na 100/150% expie. Wszystko git majonez ;)

Opublikowano

Nie wiem czy tylko ja tak mam ale server nazywa sie Bloody - Rose o.O to raczej nie class online a media mam z oficjalnej strony class online

Opublikowano

No tak client mam z BloodySro i media z Class Online wszystko z oficjalnej strony. Moze to jakas drobnostka nie wiem teraz po prostu czy gram na class online czy na bloodysro xD

Opublikowano

hm... nie wiem OCB odpalam gre, pogram z 3 min i nagle nie mam neta :/ wiecie może czym to jest spowodowane ? ;d

JLB

Opublikowano

Ja mam dokładnie to samo co zuzel. Ściągałem już te silkload.dat nic nie pomogło. Również ściągałem od nowa media z oficjalne strony. Nic nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...