Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 0.5 na PL

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi to niestety nie działa ;/ Blokowałem hs , logi sterownik wszytko zgonie z instrukcja i dupa, ale raz włączyłem i wszytko ladnie śmigało lecz po restarcie gry znowu dupa wyłączałem i włączałem gre juz chyba z 100 razy różnymi sposobami przez bypass , obejscie , kamermoda i nic... Po wyłączeniu metina wyskakuje mi cos takiego

Error: Subscript used with non-Array Variable

1484297843.png

ZBIERAM +

Opublikowano

Mi to niestety nie działa ;/ Blokowałem hs , logi sterownik wszytko zgonie z instrukcja i dupa, ale raz włączyłem i wszytko ladnie śmigało lecz po restarcie gry znowu dupa wyłączałem i włączałem gre juz chyba z 100 razy różnymi sposobami przez bypass , obejscie , kamermoda i nic... Po wyłączeniu metina wyskakuje mi cos takiego

Error: Subscript used with non-Array Variable

Masz chyba bardzo wolnego kompa. Taki komunikat ci wyskoczy gdy wciśniesz szukaj po wyłączeniu metina.

sygna.png
Opublikowano

Spełniam te wymagania.. mam xp, wszystko wg instrukcji.. ale stoję obok metina i tak mi nic nie działa.. odpalam metina przez blokade hs od miska, oczywiście wszystko zablokowane ;d

Opublikowano

Wersja 0.3v

http://www.filesonic.com/file/2000605831/wykrywacz_0.3v.exe

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=ff95b00d0b1716dda6cadb2f02658473467efc054e6f25341b47dc19694d3b02-1316111943

Co nowego :

Naprawiłem skanowanie rud
Dodałem listę mobów

Proszę nie REUPLOADOWAĆ !

sygna.png
Opublikowano

@Darkey

Nie, cheat dziala tylko i wylacznie na najnowszym Metin2 PL

Hmm dziwne bo dopiero teraz zauważyłem że w sygnie Tenmy pisze "WYKRYWACZ METINÓW NA PL I KAMER 2010SF"

Opublikowano

Dziala .Fajny hack

Dziala na win7 bez zadnych konbinacji

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

Dokladnie ja tez zablokowalem bypassem i smiga idealnie!

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

Zablkowałem sterownik najpierw ręcznie, włączam gre, wykrywacza, klikam "szukaj" i nic się nie dzieje. Zablokowałem sterownik przez Bypassa, i dalej to samo... Nie wiem dlaczego tak się dzieje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...