Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Wykrywacz metinów/bossów 0.5 na PL

Tenma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak , czekałem na takie cacko dużo czasu myślałem że nie darady czegoś takiego zrobić , Hack Super lecz chciałbym spytać Tenma jeśli zrobiłeś takie cudeńko czy mógłbyś dodać wszystkie mapy w liście i np jak znajdzie Metka to pokaże go kropką na mapie , nie wiem czy jest takie coś możliwe ale było by super ;]

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Primo.Zablokuj Logi ,Hs i jego sterowniki ale ręcznie i automatycznie wszystko jest w Hs bypass z tematu z całkowita blokada HS.Secundo aby działał musisz znać id.Tercio Aby wykryło metka/bossa musisz stać obok NPC bo jak chcesz wyszukać to musisz też znać jego ID.Jak Zrobisz punkt Primo,będziesz stać obok NPC i wpiszesz jego ID(NPC) to komunikat się pojawi.Jak by ktoś nie znał ID NPC to jest spis w google wpisać i tam spis jest z naszego forum.

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

Czy na windows 7 cheat chodzi bez problemowo? Zablokowalem HSa tym bypassem od miska, ale nic nie wykrywa, moge stac godzinami i nic, zadna opcja nie dziala. Wina jest spowodowana systemem czy tym ze zle zabezpieczylem Hsa? To juz 3 cheat ktory nie dziala na u mnie!

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

@Wybaczcie za 2 posty obok siebie :<

W pierwszym poście jest nowy download wersji 0.2

51206235591758388817.png

Zmiany :

-Dodana opcja szukania rud (nie testowane)

-Po znalezieniu moba można wybrać opcje, by poszedł go zaatakować.

Jeżeli coś nie działa proszę pisać.

sygna.png
Opublikowano

w jaki sposob informuje hax o znalezieniu bossa,metina ?

mam wszystko kamera,zablokowanego hs'a od miska, recznie tez i jakos mi tych metinow nie szuka

@ edit

zajebistwa sprawa z tym wykrywaczem, najlepiej jakby ktos zrobil filmik jak odpalic wykrywacza zeby dzialal

Opublikowano

ok wielki + dla autora działa po zablokowaniu sterwonika lecz gdy znajdzie jednego metina znów trzeba kliknąć szukaj żeby wyskoczyło drugie okienko z info

Żeby nie spamował ciągle o tym samym metinie.

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...