Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki macie sposób na bezpieczne hasło?

Gość Revlix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Podaj źródła a nie wymyślaj fantazji. Sam pierdolisz bzdety dzieciaku i czytasz portale typu "fakt" gdzie informacje są blefem i niepotwierdzone.

Potem poszukam w historii a jak znajdę, dam link. Nawet nie wchodzę na takie portale jak "fakt", więc nie wiesz, a piszesz. I nie jestem dzieciakiem.

Na ogół, szukam takich informacji na zagranicznych portalach.

Ja powiedziałem o plikach kluczach a nie o KLUCZU PRODUKTU . Nadal jesteś ślepy i nie ogarniasz czytania ze zrozumieniem.

Przeczytaj mój post, jeszcze raz, dokładnie i powoli ;)

Nawet pewnie nie wiesz jak sie uzywa TrueCrypta i KeePassa ;). Pewnie ogladales filmiki z Youtube. To wynika z twoich wypowiedzi.

Nie oglądałem filmików. Czytałem trochę o nim i jest rzeczywiście dobry. A jak się go używa? Jak normalny program. Pisz za siebie.

Plik klucz nie da sie podrobic :). Nie da się każdego hasła złamać skoro CIA i FBI nie dały rady. CIA nie dało rady złamać haseł z dysków laptopów terrorystów z zamachu w Madrycie. Probowali lamac przez kilka lat super komputerami i dobrymi specami.

CIA i FBI, nie. Ale możliwe, że ktoś inny.

Tak samo FBI nei potrafilo pomoc brazylijskiej policji w zlamaniu haseł dostepu do dysków zewnetrznych . Dodam, ze dyski byly szyfrowane Truecryptem , który mozna przeciez KURWA TAK ŁATWO ZŁAMAĆ w/g ciebie.

Nie łatwo. Wiem, że to jest bardzo trudne, ale da się. A ty załóż okulary jak czytasz posty.

Mój pass jest nie do złamaniu mały człowieczku ;] . Nie to co twoje passy , ktore zlamie sie metodą słownikową.

Dobra, włam mi się, tu - na MPC. Skoro łatwo je złamiesz. Oczekujcie dziwnych postów ode mnie, bo PanZagłady mnie hackuje!

Tym postem kończę dyskusje z toba bo jest ona BEZ SENSU. Jestes po prostu popierdolonym fantastą, ktory czyta blogi o teoriach spiskowych , artykulach niepotwierdzonych dowodami w rzeczywistosci.

Nie czytam takich blogów i artykułów, więc nie porównuj, mnie do siebie.

Żegnam lamerze.

Nawzajem. Żegnam.

kazde haslo napewno da sie zlamac to jest niepodważalne ale nikt nie wie jak zlamac hasla 60 znakowe i nie pierdol Yellow ze tacy sa skoro ich nawet nie znasz :)

wojsko najlepiej zabezpieczone ? a to dobre :>

niby byl news na msn.gazeta ze za pomoca robaka zlamal dysk hackera ktory uzyl kee pasa ale ile w tym prawdy??

jest pewnie wszystko da sie otworzyc tylko jeszcze jest pewne ze nie nikt nie wie jak :)

moze i by sie dalo ale to tak jakby zlamac tysieczne haslo za pomaca prob : np 11111111 11111112 11111113 lecz nie starczylo by czasu

Na pewno tacy są.

Nie koniecznie można łamać hasło brute force. Można wykorzystać luki w oprogramowaniu, lub oszukać urządzenie/program z hasłem.

@yellow

na chuj sie udzielasz skoro nawet zuyemu nie dorównujesz iq?...

sadze ze PanZ skonczyl studia i posiada wiedze 100 tysiecy razy wieksza wiedze niz ty

Nie znasz mojej wiedzy, więc dlaczego to napisałeś? Nawet nie wiesz jak mam na imię, gdzie mieszkam i ile mam lat. Nie pisząc o tym, że Cie pojebało, bo myślisz, że wszystko o mnie wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...