Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld[PL][Dedyk]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
WoW a na forum co chcecie za event ? OX czy ZUO ? Masakra lepiej Yang,drop albo exp. OX bylo wczoraj i nuda! A na zuo nie kazdy idzie bo nie ma szans zabic nowych bosow a znajac innych beda ksuc te na mniejsze lv

Będą dane raty ja teraz mykam do Kościoła sponsor wgra całą kopie a ja po 17 odpale srv.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Pytanie : Drop z szkat ripa edytowany , taki jak z tego łowcy na zombie i smoka ? Czy normalny że wszystkie smieci 61 65 54 itd..

Bo zauważylem ze z smoka i łowcy tylko stalki i bronie 75 , czy z rippa tez tak jest ?

SERWER SUPER !

Nick: Pow3r / pain

Opublikowano

1, Często serwer jest off.

2. Administracja ma po 13-14 lat

3. Banuja za nic

4. Bugi

5. Problemy z clientem i autopatcherem

6. Strona porażka

7. NIE Ma co tu grać !!!

wakow9.png
Opublikowano

Server wygląda nieźle.....

Fajnie się zapowiada. Trza pobrać cleinta....

Ale widząc po handlarzach to bd prooo

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

Server fajny polecam nie jest prosto wbic duzy level i miec fajny eq trzeba troche sie namęczyc....mam nadzieje ze bedzie sie rozwijał ...jest tylko 1 mankament narazie zwój powrotu statusu w is jak by tego nie było było by bardzo fajnie

ps.w nosie mam ile lat ma administracja wazne ze ogarnia serwer...gram na nim od poczatku i tylko raz był off z powodu włamania

pozdro dla administracji i wszystkich grajacych na tym servie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

1, Często serwer jest off.

2. Administracja ma po 13-14 lat

3. Banuja za nic

4. Bugi

5. Problemy z clientem i autopatcherem

6. Strona porażka

7. NIE Ma co tu grać !!!

Zrób server.. i dodaj to w "Od Autora" wtedy będzie sie zgadzało, kumaci wiedzą ocb. Pozdro dla normalnych :]

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, kiedyś grałem w metina, ale skończyłem i dzis ponownie chciałbym zagrac, ale mam problem z polskim metinem, więc widze ze ten sie swietnie zapowiada, lecz nie pamietam nic a nic, jak zagrac na privie, wiem ze trzeba clienta 2008 roku, wlasnie sciagam, i pobralem metin2mod, ale co dalej? Prosze o pomoc, albo o jakiś link do kompletnego poradnika krok w krok co i jak!

sygna max 800 x 200

Opublikowano

potwierdzam ...myslałem ze naprawde wkoncu fajny server a tu takie nie miłe zaskoczenie ...prywatny event dla znajomych a jak napisałem do gm dlaczego faworyzuje jinno to nic nie odpisał i juz miałem spadac a tu nagle pełno riperów..to ja musze cisnąc na dt stracic 30 minut i miec fure szczescia aby ze skrzyni cos dropło a oni mają wszystko za free a zeby było smieszniej to kilku nie dawało rady z riperami to oczywiscie gm im pomógł ale skrzyneczek nie zebrał zostawił smerfom w prezencie ....potem dał im oponki metiny .A na servie najlepszy jest gracz Jedrek który w ciągu kilku sekund ubił 2 ripery i 3 lodowe wrózki .....GRATULACJE TAKIM GŁUPIM ZACHOWANIEM STRACILISCIE KILKU GRACZY ,GDZIE KAZDY GRACZ POWINIEN BYC DLA WAS WAZNY BO NIE MACIE ICH ZAWIELE

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja grałem ledwo 20 minut we czwartek no ale po poście PeKaWu nie będę marnować mojego cennego czasu na ten "serwer".

Dzięki Ci PeKaWu :]

Opublikowano

Biolog naprawiony a co do blazzersa to juz gm nie bedzie mial wiec nie mozna twierdzic ze team divineworld to .... Ja zawsze odpisuje gracza i staram sie pomoc.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...