Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld[PL][Dedyk]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server wyglada ladnie, nie wbije bo nie podoba mi sie sys. ulepszen (itemki z "zatrutego' itd - w ruch pojda ostro kmrmody ze zmienianiem bonów lub bonusswitchery, do tego dmg bedzie pewnie ostro po paredziesiat K:)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A kto Ci będzie grał z takim syfiastym systemem ulepszania, np. ja z ekipą od razu zrezygnowaliśmy jak to zobaczyliśmy.

Zamiast dodać kolejne bronie z 65... GA się to podoba, no ale graczom nie zbyt.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano
serwer syfiasty po całości

1) serwer z budowy jest słaby

2) reklamują się na innych serwerach - spamboty

Nie reklamujemy się na innych serwerach...

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano
aż zrobię screena

na diamondzie prawie 24/7 się reklamujecie lamy tępe ;d

Kolego co do reklamy to mogą nas gracze reklamowac nikt z Teamu nie używa spamer botów.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Widac serwer moze byc dobry. Nie podoba mi sie tylko ze sa epiki. Mogli by zrobic tylko z bojowego syrka itp a nie jakies inne. Plus za prezke

sygnaturaexs.png

11563.png

Jeżeli pomogłem daj "+" To nic nie kosztuje  

Opublikowano

troche mnie raty odrzucaja ale zobacze bo system ulepszen naprawde mi sie podoba wiec zobacze ;p

daj zmianke bonow w ilosci 200 wtedy kamer mody nie dzialaja porawnie tylko kupuja nowe ;p

­

Opublikowano

Jest tu jakaś bankierka?

Także mam pytanie, jak leci z kasą?

Bo nie wiem czy lukać clienta. ;]

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

client patcher laucher nic nie działa ;/ patcher staje w połowie, laucher błąd, a client nawet nie chce ruszyć...

była nadzieja a wyszła kaszana....

Opublikowano

client patcher laucher nic nie działa ;/ patcher staje w połowie, laucher błąd, a client nawet nie chce ruszyć...była nadzieja a wyszła kaszana....

Jedno jest pewne wina leży po stronie twojego sprzetu ;/ spróbuj zainstalować nowego NET Framework, jeśli win 7 uruchomić jako administrator.

Opublikowano

Hmm póki co na temat serwa nic nie mogę powiedzieć, za krótko gram, ale strasznie słabe łacze macie jeśli chodzi o download... z innych stron normalnie po 200kb/s mi leci, a tutaj od 30-50 się waha :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...