Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld[PL][Dedyk]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gralem tam 2 dni poprostu powiem serwer no no no... Bilem sobie ripy z kumplem a zaraz na kanal ts przychodzi admin tp sie do nas i daje nam gdzies ripa gdzie nie mozna go zblokowac.... i mowi jak szkata nie bedzie lezala to ban!

....[.]

Tutaj macie panowie zeby serwer zepsuc:D

http://www.speedyshare.com/files/30247501/serverinfo.py

Zbieram -

@PS tutaj MarVexify Pozdrawiam cała administracje ktora to robila lecz ;d

gralem godz na serwerze i mialem juz OBS +9 pierwszy na serwerze;D

A tak ogolnie to pzdr do:

Bajo

MUSIGH

Kamdaro

I3ilu

Koniu

Piniu

HaruWP i innych z gildi oraz tych co mnie znali^

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak dla mnie jest świetny i cały czas się rozwija , a epików wcale tak dużo nie ma więc nie narzekajcie. A jak komuś coś nie działa to wina jego kompa , ja ściągnąłem clienta i wszystko świetnie śmiga, narazie nie miałem ani jednego laga...

Opublikowano
Gralem tam 2 dni poprostu powiem serwer no no no... Bilem sobie ripy z kumplem a zaraz na kanal ts przychodzi admin tp sie do nas i daje nam gdzies ripa gdzie nie mozna go zblokowac.... i mowi jak szkata nie bedzie lezala to ban!

....[.]

Tutaj macie panowie zeby serwer zepsuc:D

http://www.speedysha...1/serverinfo.py

Zbieram -

@PS tutaj MarVexify Pozdrawiam cała administracje ktora to robila lecz ;d

gralem godz na serwerze i mialem juz OBS +9 pierwszy na serwerze;D

A tak ogolnie to pzdr do:

Bajo

MUSIGH

Kamdaro

I3ilu

Koniu

Piniu

HaruWP i innych z gildi oraz tych co mnie znali^

Kamer już dzisiaj nie będzie działał bo będzie uptade. A co do bana dostałeś bo latałeś na wall hacku na OX.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

client patcher laucher nic nie działa ;/ patcher staje w połowie, laucher błąd, a client nawet nie chce ruszyć...była nadzieja a wyszła kaszana....

To samo co kolega.. Jakieś podpowiedzi? Frameworka zainstalowałem i nic , uruchamiam jako administrator też nic ( Vista) Wczoraj działał mi klient ale nie widziałem jak ktoś odpisywał mi na szepcie , nie widziałem zakładki statusu,skilli,emocji i zadań .

Opublikowano
To samo co kolega.. Jakieś podpowiedzi? Frameworka zainstalowałem i nic , uruchamiam jako administrator też nic ( Vista) Wczoraj działał mi klient ale nie widziałem jak ktoś odpisywał mi na szepcie , nie widziałem zakładki statusu,skilli,emocji i zadań .

Sciagnoles Patchera nowego który znajduje się w news?On wszystkie te błedy naprawia.

Opublikowano

Szczeze - wierzysz w to ze nie bedzie kmrmoda?

Launcher macie wiec co za problem pobrac launchera i wyciagnac ip i pong? ^^

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano
Szczeze - wierzysz w to ze nie bedzie kmrmoda?

Launcher macie wiec co za problem pobrac launchera i wyciagnac ip i pong? ^^

W dniu gdy będzie pojawiał się kamer mod będzie uptade.

Opublikowano

Gram , polecam +

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Mam problem z klientem... a dokładnie z patchem, patchuje mi się do połowy i do pliku "monster2" a potem sie zawiesza... już 2x próbowałem, ktoś wie o co chodzi ? Szkoda mi by było odpuścić serwer z powodu jakiegoś błędu, zwłaszcza ze niezle wyglada

@edit: pisze ze nie mozna sciagnac plikow ^^ jakis blad widocznie... eh tylko ze na moj nie fart ten plik to monstery do nowych metkow i nie widze obstaw... czyli chyba pogralem na serwie ^^ szkoda

Opublikowano
Zapraszam na server bardzo fajny tylko szkoda ze 180 ludzi! Więc wbijajcie na server na prawdę warto!

Jak chcesz mi pomoc to pomagaj mi wystawiać spamer boty na kmr na serwerach żeby ściągnąć ludzi na ten serwer.Ja tutaj gram i chce zęby więcej ludzi gralo to wystawiam spamery.I myślę ze sporo ludzi sciagnolem.

Opublikowano

Teraz mi sie patchowanie zawiesiło na root ... Eh szkoda bo fajnie sie serw zapowiadal, ale nie dam rady zagrac jak WIELE ludzi bo jednak cos macie z tym patcherem/klientem... pozdrawiam

Opublikowano

powiem tyle kto gra na modzie to jebana ciota która nie umie grać bez tego i niestety taka jest prawda jak umiesz grać to graj na cliencie a nie na kamerze nobku

A mam pytanie czy jest jakiś wiruś w cliencie???

Opublikowano

Jedna rzecz jest głupia ... Mając 120 lvl nie masz jeszcze truty .. Bo cię nie stać a na ripa to godzina czasu i jeszcze nie wypadnie bron ;/ GM zrób coś z tym żeby z metków dropiło od 120 albo coś .

Opublikowano
Jedna rzecz jest głupia ... Mając 120 lvl nie masz jeszcze truty .. Bo cię nie stać a na ripa to godzina czasu i jeszcze nie wypadnie bron ;/ GM zrób coś z tym żeby z metków dropiło od 120 albo coś .

Itemy 75 sa do zdobycia z rippera oraz bossa na mapie od 99lvl.

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie tego u jakiego NPC mogę kupić zęby orka, itp. dla biologa? W informacje o serwerze jest zdjęcie takiego handlarza ale nie mogę go znaleźć :/

Pomoże ktoś?

Edit : A jak się nazywa ? Widzę wszystkie NPC a tego jednego nie . Gram w Shinsoo .

wgzxgl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...