Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] DreamWorld

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panny jak chce otworzyć Item maila to dostaje Crasha co z tym zrobic?

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

cos gm pisal w tej sprawie chyba nrazie niemozna ;d

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Właśnie IM niektóry crashuje, a niektórym nie, nie zależne czy masz silki. Także Gm pisał, że naprawiają to.

Opublikowano

Działa już , po prostu za dużo ostanio kombinuje z plikami ^^

Iorveth Proszę czy możesz powiedzieć który plik to u was w katalogu Media.pk2 bo trochę nazwy pozmienialiście , chodzi mi o plik w którym są zawarte kody graficzne , tekstury itp. ^^ Dziękuje.

Opublikowano

Działa już , po prostu za dużo ostanio kombinuje z plikami ^^

Iorveth Proszę czy możesz powiedzieć który plik to u was w katalogu Media.pk2 bo trochę nazwy pozmienialiście , chodzi mi o plik w którym są zawarte kody graficzne , tekstury itp. ^^ Dziękuje.

Plik _Main z tego co pamiętam ^^

30966668.png

Opublikowano

@DWIorveth

Mógłbyś napisać cokolwiek na temat otwarcia drugiego serwera DWO? Jakaś data, chodzi mi o to czy otwarcie jest planowane w dniach czy raczej za tyg/2tyg?

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@DWIorveth

Mozecie na johnym zwiększyć drop golda?

Bo trochę kijowo leci ;p

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Dokładnie ten gold mnie dobija. Na 80lv nie moge kupić sobie jeszcze broni na 76 bo mnie nie stać, nawet na npc.

Opublikowano

niepowidzial bym co prawda nie widzialem czy zmienili spawn w hotan ale moge powiedziec ze w alex mobow jest bardzo duzo i exp tam leci jak szalony na mobach 107 w pt

angeludanyd.jpg
Opublikowano

murzyn lecisz do pt na muigi i wybijasz sie no chyba ze jestes chinolem( to przykro mi ;>)

Zbieram Minusy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...