Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] DreamWorld

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dołączę do Mofata. KingLi pajac który atakuje inne servery dlatego, że myśli, ze wtedy gracze przyjdą na jego server ;d Jeżeli pojawiły by się ataki na dwo to pewnie KingLi by srał i płakał ;d Ten server będzie zkazany na boty ;D jak Esro.

@EDIT

Ktoś tam wyżej pisał ze przez DWO zmniejszyła się liczba graczy na serverze Esro 6 jakoś ja w to wątpię a jeżeli tak do dlatego ze Bloody sro zostało otwarte ponownie oraz jest diamond sro ;d DWO nie miało na to prawie żadnego wpływu.

Grywam tam i tu ;D

IGN : Nutek/Nootek

Opublikowano

@UP

No spoko, mam podobne zdanie, lecz na DWO można grać, ja nawet starajac się pograć na Bloody, nie mogę tam grać gdyż client po kliknięciu start mi się nie otwiera... może pomożesz mi coś w tym?

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Wciąż pomagam DWO,ale nie jestem już w teamie.

O powody nie pytajcie,i tak nic nie zostanie ujawnione - i nie,to nie ma nic związanego z Li.

Na DWO zaniedługo powinno zostać dodane:

-120 lvl cap,

-12 dg bronie,

-12 dg sety.

Nie będzie to tak jak na iSRO,gdyż wiadomo - dużo ludzi to wkurwia,iż *nie powiem jaki kraj* lata w itemach SUN +11 a normalni ludzie nie moga wbić nawet +3 bo na +1 im broń znika.

Usuniemy system alchemi D12 i itemy będzie można wydropić z mobów. Alchemia zostanie zmodyfikowana w ten sposób,iż parametry palenia/upgradowania zostana takie same jak w przypadku 11D.

W planach jest też otwarcie drugiego serwera aka KrallBoy,który będzie miał wyższe raty niż bSRO.

x40 x 2 = x80 raty i z tego co mi wiadomo,bsro ma 35 x 2 = 70.

//BTW: Kurwa mać,ile razy mam pisać iż mój nick pisany jest przez duże "i" a nie L...

30966668.png

Opublikowano

Takich ludzi lubię i doceniam, oczywiście takich jak ty DWIorveth.

Info podane przez Ciebie jest w 100% czytelne i przydatne. ;d

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jeżeli chodzi o resellerów to zrezygnowaliśmy z nich,zbyt wiele osób narzekało na obecnych no i cóż,wprowadzimy swój system,poprzez forum.

Póki nad tym pracujemy,można kupić na srokey.com (wbrew pozorom ich ceny są niskie).

Co do serwera z wyższymi ratami od Bloody,będzie on F2P.

30966668.png

Opublikowano

Nie chodzi o to by kogoś zniszczyć.

Miejmy na uwadzę stabilność serwerów.

Tutaj wygrywa DW, dlaczego?

Małe przerwy, nie ma lagów. Jedyny minus to to, że mało ludzi gra.

Na drugim miejscu kwalifikuje się DiamondSro. Wczoraj chciałem go sprawdzić, oprócz lagów wszystko było ok, jednak ten lv za szybko szedł. Fakt, że jest tam event x120.

Opublikowano

loguje sie wchodze do gry i mam dc... o co chodzi? po inspekcji dopiero tak mam ;/

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

Eee pany jak sie loguje na postac i wybieram posac i łąduje mi sie ona i nie moge nic się ruszyć i nagle dc za każdym razem co to jest?

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

to jakim cudem jest 40+ osob na servie ;d

EDIT

C H E C K .

Nick: iLoveIt

Lvl: 115 xD

Build: Bowman STR

Guild: Polish_Pride

Server: Iridium - (Ang) GrindRoad :D

Opublikowano

wtf?... po raz 2 dzisiaj mam tak ze mi wyskakuja c9 c8 inspekcje srekcje a serw jest on

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Stabilność DWO dominuje przy DiamondSro czy Bloody,bardzo rzadkie checki i przerwy w grze.

Ioverth czy questy na 8,16,24lv te za które dostajemy Soxy zostały dodane przez was czy już były zakodowane w plikach ?.

random.jpg

Opublikowano

Stabilność DWO dominuje przy DiamondSro czy Bloody,bardzo rzadkie checki i przerwy w grze.

Ioverth czy questy na 8,16,24lv te za które dostajemy Soxy zostały dodane przez was czy już były zakodowane w plikach ?.

Te questy są domyślnie w plikach vSRO z tym,że na niektórych wersjach one nie działają i trzeba je naprawiać.

Co do buga z DC - został już naprawiony,wszystko powinno być w porządku.

30966668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...