Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] DreamWorld

dupczybieda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Malutkie...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Generalnie to spoko że serwer został otwarty przed czasem (planowano w 2-gim tyg września) a został otwarty dziś w godz. nocnych. Tylko większość ludzi jest zawiedziona, bo miało być początkowo 5000 slotów, później 2000 a teraz wyszło zaledwie 980; raty miały być wyższe a okazuje się, że to podobno "tylko" x15. Mam nadzieje, że to są tylko przejściowe problemy.

Opublikowano

Zmienimy raty na x30 tak jak obiecalismy,nie martwcie sie.

Po prostu admin cos popieprzyl jak serwer zostal uruchamiany,bo jak wiadomo kupilismy nowego roota i trza bylo przeniesc wszystkie pliki i je jeszcze odpowiednio skonfigurowac,zeby nie bylo powtorki z bSRO gdzie admin po prostu failowal ostro.

Jak przyjde ze szkoly to zaczniemy poprawki,na razie musicie pocisnac na x15.

30966668.png

Opublikowano

KTO SZUKA GUILD -- ZAPRASZAM

ROBIMY FORUMOWE GUILD // PARTY TEZ... mamy już GUILD TotalControl

,,,, PISAĆ DO MNIE NICK BraZzeR

Nick : ConaMore

LvL : 110FF

Class : Wizz/Clerc

Serwer : LifeSro

Gulid :Total Control ( REKRUTUJEMY )

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaq.jpg

Opublikowano

Ahh i macie idealny serwer =P

Today I’m gonna love my enemies

Reach out to somebody who needs me

Make a change, make the world a better place

’Cause tomorrow could be one day too late

Opublikowano

Szukam gildii na dobrym poziomie, "studenckiej?". ing Kamil

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

Co do popularności serwera.

To raty robią swoje.

Każdy chciałby mieć 140 w 1h także idzie tam gdzie są duże raty. Dlatego nie porównujcie tego serwera do Blood.

Opublikowano

Dokładnie. Nie słucham różnych tam marudzeń.

Dzień do nocy z Blood.

Raty mniejsze, ale wiecej zabawy, a nie jak na tym czacie.. weszło dwóch jakiś, nikt ich nie zna i odrazu że coś, że raty małe.

Są dobre i to się liczy.

Mały respawn na mujigach i penkach... to pisać do gmów. Co za problem. Teraz jest main może coś zmienią.

Opublikowano

cos zmieniaja bo ctf nie chce ludzi teleportowac pomimo rejestracji w so-ok . Z tego co pisza na elite i nawet ling sie wypowiedzial od nosnie ratow to jest szansa ze neiznacznie zostana zwiekszone. Gram .

Każdy ma prawo do własnego zdania , nikt nie może mu tego zabronić, lecz nie każdy musi się z nim zgodzić .

Jeżeli ktoś ma problem z używaniem bota -  to zapraszam na swojego tsa ( ts-family.com.pl kanał 19 hasło genero )

Opublikowano

wszystko bylo by dobrze jakby nie to ze mobow niema w okolicy ht

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale mam win 7 i kiedy zaliczę deda mam brak odpowiedzi i zawiesza mi się client tak samo kiedy chce odpalić autopota pod literką T.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...