Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy serwer 24/7

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
A dało by się postawić na tym serwer do innej gry? Konkretniej do WoDBO (jak ktoś nie wie to jest przeróbka tibii). Trzeba by było jakoś prze importować do shella bazę SQL. Może ktoś wie jak to zrobić?

Możliwe, że ale nie wiadomo czy shell obsługuje tamten typ plików, jeżeli tak to na 90% będzie się dało :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano
Czemu skrypt jest skopiowany od innego usera?

12h na wytlumaczenie inaczej kosz

Dopisałem, że to zrobione przez Krzysztofa i link do tematu ze skryptem

@top

Dodane:

- Wstawianie

a) Mapy

B) Pluginów

- Resetowanie serwera (lepsza ver.)

- Wyłączanie serwera

- Dodawanie OP

Enjoy :)

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

2. Do połączenia uzupełniacie tak:
Serwer - ftp.myshell.pl
Nick - wiadaomo 
Hasło - mi nie wiadomo 
i łączycie się.

Nie, nie trzeba w serwer wpisywać ftp.myshell.pl

Ja wpisałem to ip 79 coś tam, login hasło port 21

i wszystko działało, więc nie trzeba wpisywać ftp :>

Opublikowano

@up

Tak można, ale to łatwiej zapamiętać :)

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Benio, też tak miałem.

Zrób nowe konto, od nowa ściągnij Bukkita i te wszystkie pliki.

I wtedy powinno działać 24/7 :)

W tym problem że ja zrobiłem nowe konto:D Później tylko podmieniłem mapę i pluginy. ;P

149208901.png

Opublikowano

1 pytanie skoro to serwer dla kilku osób to czy pluginy zwiększają przeciążenie serwera? pytam się dlatego że nie wiem czy serw jest po prostu słaby czy łatwo można go przeciążyć ;)

Opublikowano

No i po co to pisałeś Heniut ?? Teraz z serwera nikt nie skorzysta bo jest obciążony ! I możesz podejść do jakieś ściany i jebnąć głową w nią aż ci siniaki wyskoczą !!!!

Opublikowano

Nie wiem czy to działąc bedzie;/ Skoro zabija wszystkie procesy to jak moze wstawaj.sh działac? Odpalam server przez |screen sh wstawah.sh| i co juz powinien sam sie właczac ?

bez reklam

Opublikowano

Mi wyłączają co ok. 1-2dni i lagow nie ma w 5 osób i 20 pluginow ;)

Opublikowano

Mi wyłączają co ok. 1-2dni i lagow nie ma w 5 osób i 20 pluginow ;)

dzięki kolego jesteś wielki serwer działą bez zarzutu tylo jak chce zmienić mape czy cos albo dac opa w file zilla i wychodze z niej to pisze ze cos sie nadal robi mam poczekac jescze czy co?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie wiem niby jest ,że serwer działa a cały czas pisze łączenie ze serwerem i bym tak mógł czekać w nieskończoność :(

Heniu!!

Ktoś zajebał ci temata:http://forum.minecraft.pl/topic/3120-tut-minecraft-jak-zrobic-darmowy-serwer-dyktowany/

Lubish To?!

Opublikowano

Serwer sam nie startuje... Jednym słowem NIE DZIALA! Wszystko robie dobrze serwer chodzi mi pare h a jak padnie to juz sie nie odpala...

mi tak samo co robić!?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja tam mam lagi ,no przez 1 2 dni nie miałem lagów ale już 3 dnia mam takie lagi i nawet reset nic nie pomaga, a tak wgl jak resetuje serwa to mi pisze że mój port jest już zajęty i muszę czekać z 15 minut aż się oduguje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...