Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy serwer 24/7

Heniut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdopodobnie nie będzie już javy lecz ja mam serwer z nią. Wystarczyło na wyborach zagłosować na każdą partię poza: PO, PIS, SLD, PSL i zrobić zdjęcie karty do głosowania i wysłać adminowi.

Za jeden głos dostajecie konto basic na hypeshell.com, a za 2 głosy PRO. (ja mam pro) Trzeba było czytać, a nie tylko czekać na javę.. Ja głównie korzystam z tego shella do botów, programowania, a minecraft to wątek poboczny.

Amen

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

• Odpowiedzi 233
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie usunąłem. Po prostu mi się rypie hosting, spróbuj teraz, ale i tak nie odpalisz..

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Nie wiem, a po za tym to po co ci to? I tak nie odpalisz serwa..

Opublikowano

BO "NIE MA" JAVY.

Opublikowano

Mam Pytanie.

Skoro to Bukkit

To jak dodać Pluginy.

[Przepraszam ze Pytam Bo moze byc to dziwne ale niewiem].

1234zh.jpg

Sygnatura By Dawid079

1233l.gifMoje Tuty: [bug z Kaktusem]

1233l.gifMoje Downloady : Permissions

1233l.gifTematy w Których możesz mi Pomoc : Plugin czy Ustawienie?

123dc.png

1233l.gifTu w Spoilerze Znajdziesz Zdjęcie Gry w Które Gram :]

2mrdzdu.png

Minecraft-no-reflection1-300x225.png

tibia.jpg

Opublikowano

NEWS 2.10.2011

UWAGA !!!

Java została tymczasowo włączona ale jeżeli zleci się za dużo ludzi to znów zostanie zablokowana ponieważ przy dużej ilości serwerów procesor dostanie palpitacji : ).

Serwery dedykowanie pod MineCrafta będą niestety dopiero w połowie października dlatego, że sprzedawca wyjechał na urlop i nie może teraz wysłać serwera : /.

Czyżby działało?

• 3 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Mi wyskakuje:

--2011-10-30 21:01:33--  (próba: 6)  http://heniut.tk/start.sh
Łączenie się z heniut.tk|79.133.200.45|:80... nieudane: Brak dostępu.
Ponawianie próby.

Opublikowano

A jest jakaś szansa, że kiedyś włączą? :)

Jest szansa. ^_^ Jedyna - chcą, aby każdy klikał na ich reklamy na stronie głównej raz dziennie. Za każde kliknięcie dostają bardzo małą ilość kasy za którą utrzymują ten serwer. Dlatego chcą żeby każdy klikał, bo ich na to nie stać, na utrzymanie takiego czegoś, bo to drogie rzeczy są. I jakby każdy który korzysta z tego ( a nawet jeśli nie korzysta ) klikałby w reklamę raz dziennie ( to jest kilka sekund roboty ) to byśmy dalej mieli darmowe serwery. ;) A tak to teraz są opłaty miesięczne za korzystanie z ich usług i tylko tym co zapłacili włączają jave. :P

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...