Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marihuana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem by takie cos nie bylo zalegalizowane. Tak tylko mowicie ze bylo by tak samo i nawet lepiej a tak naprawde

każdy by to miał w zasięgu ręki i by było wiecęj mniej wykształconych ludzi, wiecej nakromanów, wiecej kradzieży i tp.

( dla forsy na maryche ) przestępstw. I tak wgl. nigdy tego nie zalegalizują. Więc zastanówcie sie. Najpierw wam by to sie podobalo

potem " byś dostał w ryja zabrali Ci w forse a na dokladke wylądował w szpitalu potem trza isć na policje by to wszystko powiedzieć

i same problemy " i byś sam chciał by znowu to było zakazane.

i następny kurwa znawca od uzależnień...

Co robisz jak Cię łeb napierdala? Aspiryna? Apap?(czy może inne chemikalia)? :> A ja sobie zapale z ziomkami gieta i mam po bólu głowy i niezłą fazę przez 2h(jak dobrze wejdzie).

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i następny kurwa znawca od uzależnień...

Co robisz jak Cię łeb napierdala? Aspiryna? Apap?(czy może inne chemikalia)? :> A ja sobie zapale z ziomkami gieta i mam po bólu głowy i niezłą fazę przez 2h(jak dobrze wejdzie).

A potem lądujesz ( po dłuższym czasie jarania ) w szpitalu O yea!

Opublikowano

Ciekawe jakim sposobem? Już prędzej po alkoholu trafisz do szpitala...

PS: a swoją drogą to już mi się nie chce odpisywać na posty ludzi nie znających się na rzeczy. Po twoich postach wnioskuje że nigdy jej nie wąchałeś ani nie widziałeś a co do palenia nie mam wątpliwości.

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Aj kurwa... Interesuje mnie tylko jedna rzecz. Czy ty kiedyś paliłeś gandzie? Bo chyba nie wiesz o czym my rozmawiamy.

Zgadza się. Nie paliłem. Miałem okazję, ale powiedziałem nie. Dlaczego? Bo uważam to za syf. I tyle.

Opublikowano

Ta. Gówno wiesz, w dupie byłeś. jo

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ja ogólnie jestem neutralny jeśli chodzi o marihuanę. Nigdy nie paliłem i nie zamierzam palić. Uważam, że legalizacja marihuany nie pogorszy sytuacji a wręcz polepszy. Bo ludzie co chcą jarać marihuanę będą mogli bez strachu zajarać i w dodatku kupią CZYSTĄ marihuanę bez dodatków chemicznych. Bo niestety niektórzy dilerzy dodają jakiegoś gówna do tej marihuany i potem niektórzy chorują czy umierają.

Dlatego wolę by marihuane zalegalizowano i opodatkowano. To zwiększy wpływy do budżetu Polski a dodatkowo ludzie co palą marihuanę będą spokojniejsi oraz nie będą umierać przez naszpikowane gandzie przez nieuczciwych dilerów.

To co inni zrobią z marihuaną to nie mój problem. To już ich problem . Legalizacja marihuany nie sprawi , ze rzucę się do jarania tej marihuany.

JESTEM ZA LEGALIZACJĄ !!

jqeuR.png

Opublikowano

Ja ogólnie jestem neutralny jeśli chodzi o marihuanę. Nigdy nie paliłem i nie zamierzam palić. Uważam, że legalizacja marihuany nie pogorszy sytuacji a wręcz polepszy. Bo ludzie co chcą jarać marihuanę będą mogli bez strachu zajarać i w dodatku kupią CZYSTĄ marihuanę bez dodatków chemicznych. Bo niestety niektórzy dilerzy dodają jakiegoś gówna do tej marihuany i potem niektórzy chorują czy umierają.

Dlatego wolę by marihuane zalegalizowano i opodatkowano. To zwiększy wpływy do budżetu Polski a dodatkowo ludzie co palą marihuanę będą spokojniejsi oraz nie będą umierać przez naszpikowane gandzie przez nieuczciwych dilerów.

To co inni zrobią z marihuaną to nie mój problem. To już ich problem . Legalizacja marihuany nie sprawi , ze rzucę się do jarania tej marihuany.

JESTEM ZA LEGALIZACJĄ !!

No, jak zalegalizują to gimbusy będą miały tego 10x więcej.

Opublikowano

@ UP

To już problem gimbusów i ich rodziców :). Tak samo jakbym się uczepił picia alkoholu / palenia fajek / seksu i gier w słoneczka przez gimbusy :) . Na to samo wychodzi.

Mądry człowiek sam zadecyduje co weźmie a co nie ;). Co zrobi a co nie . Państwo nie powinno się wtrącać do tego.

jqeuR.png

Opublikowano

@ UP

To już problem gimbusów i ich rodziców :). Tak samo jakbym się uczepił picia alkoholu / palenia fajek / seksu i gier w słoneczka przez gimbusy :) . Na to samo wychodzi.

Mądry człowiek sam zadecyduje co weźmie a co nie ;). Co zrobi a co nie . Państwo nie powinno się wtrącać do tego.

Tyle, że w większości ich rodzice nie mają pojęcia, więc jeżeli "Państwo" m.in policja, w to się nie wtrąci, to dzieciak sobie będzie jarał, jest szansa, że popadnie w dług, będzie podpierdalał kasę i co? Rodzice co mogą zrobić? Zabrać komputer, szlaban? Dzieciak spierdoli.

Opublikowano

No to chyba oczywiste, ze bezdie tam jakis limit wiekowy do jarania maryśki . Jak rodzice mądrze wychowują dziecko to nie muszą się obawiać takiego numeru :). Dużo osób ci to powie ;). Takie dzieci jak opisałeś biorą się przewaznie z rodzin bogatych , srednio-zamoznych gdzie oboje rodzice pracuja i nie maja czasu dla dziecka. Wtedy dziecko szuka kogos kogo sie moze poradzic i moze wpasc w zle towarzystwo. Czasem tez z rodzin biednych dzieci probuja czegos bo rodzice pracuja obaj by zapewnic jakis byt i jedzenie.

jqeuR.png

Opublikowano

Wiem, że będzie ustalony limit ale to będzie tak samo jak z papierosami, alkoholem, czy narkotykami. Teraz jest jeszcze dobrze, bo jak jest nielegalna to przynajmniej osoby, które ją palą, np. w młodym wieku to kara jest większa, niż gdy będzie zalegalizowana.

Opublikowano

Darrkaj

Z całym szacunkiem, ale alkohol jest w/g mnie dużo gorszy od marihuany :). Uczniowie mogą go nabyć i są bardzo agresywni . Nieraz czytało się , że zabili kogoś :) . To co ? Mamy zdelegalizować ALKOHOL bo gimbusy / uczniowie podstawowki / licealisci / studenci i dorosli ludzie mordują innych pod wplywem alkoholu ?

To juz problem ludzi nie nasz :).

jqeuR.png

Opublikowano

Darrkaj

Z całym szacunkiem, ale alkohol jest w/g mnie dużo gorszy od marihuany :). Uczniowie mogą go nabyć i są bardzo agresywni . Nieraz czytało się , że zabili kogoś :) . To co ? Mamy zdelegalizować ALKOHOL bo gimbusy / uczniowie podstawowki / licealisci / studenci i dorosli ludzie mordują innych pod wplywem alkoholu ?

To juz problem ludzi nie nasz :).

Tyle to i ja wiem, że alkohol jest gorszy od marihuany. Tyle, że organizm inaczej odbiera marihuanę w młodym organizmie, a inaczej w w organizmie, np. pełnoletnich. Nie mówię, że marihuana jest czymś koszmarnym ale ludzie w takim wieku jeżeli pomyślą sobie, że marihuana jest taka super, to może by czegoś innego spróbować? Wtedy by zwiększyła się popularność innych narkotyków, więc raczej nie byłoby najlepiej.

Opublikowano

Darkkaj

No to zdelegalizujmy wszystko okey ? Bo w/g Twojego toku myslenia nalezaloby wszystkiego zakazac inaczej mlodzi beda masowo palic faje / pić alkohol / cpac .

Tak jak wczesniej wspomnialem to jest juz ich problem. Co my mamy zrobic ? Przywiazac ich jak psy do budy by nie ćpali i nie pili alkoholu ? Wolne żarty ? xD

Moim zdaniem nalezy ich uswiadamiac od 1 klasy podstawowki by tego nie brali bo to jest złe ;). A co potem zrobią to juz ich sprawa. Rodzice tez musza wiecej uwagi im poswiecic inaczej uciekaja w towarzystwo i rodzice dla nich staja sie "smieciami " .

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...