Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Nowy prywatny serwer plemion.

UBirch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up to fajnie. Psa nie ma jak wroci naprawi proste poczekacie co jutra. To nie jest topic do zalenia sie OHS i Danny macie swoje tematy to spierdalac tam pozdro.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 8

6 użytkowników, 1 gości, 1 anonimowych

Lou.,

UBirch,

TreeCou,

Danny1470,

ZielonyBoB,

PleSX

LOl ?

Edit/// jego mialo nie być ?? czy o kimś innym mowa

Opublikowano

To jest BETA FAZA ! Były są i będą błędy. Jak komuś się nie podoba niech czeka na otwarcie serwera!

Opublikowano

Event masz naprawiony już ...

I apache nie jest wymagające , liczy się łącze tylko. Więc mogę się założyć ,że ten VPS uciągnie więcej graczy niż Twój PC.

Opublikowano

więcej graczy tylko trzeba dobrą prezentację zrobić dobra już macie + o de mnie za naprawę bugów

@edit dodajcie więcej wiosek na serwerze bo jest mało a tłok się robi xD

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

czemu sie teraz dostaje po 240 surowców na min a dostawało sie po 700 ?? gdzie ta uczciwość ? :P

Opublikowano

co do godziny to wiem serwer stoi w niemczech stąd ta różnica.

Nad spolszczeniem cały czas pracujemy.

Opublikowano

Konsolówka to jest. Chciałem zmienić datę ale dostaje komunikat o braku dostępu. Już zgłosiłem to do usługodawcy więc w przeciągu kilku godzin data zostanie zmieniona.

Dla ciekawskich . Obciążenie maszyny :

Procek: 6%

Ram : 300mb (20mb mysql , 10mb apache)

Opublikowano

hmmm Wy na VPS macie internet 100 mb/s ja za kilka dni będę miał 150mb/s więc wątpię żeby wasz VPS uciągnął więcej graczy niż mój komp a co do OHS może jego komputer by uciągnął mniej nie wnikam ale jak już kupować VPS to dobrego a nie ja mam lepszy komputer niż wy macie VPS

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

vps się nie martw myślą że odrazu bd mieli dziennie 150 osób online chyba w snach daje im gura 20 osób online bo teraz nie wielka ilość polaków kręcą privy plemion jak widzą jakie noobki jak ja robią i wy xD

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Dziś w godzinach popołudniowych dojdzie kolejna paczka poprawek + w 100% działające bonusowe wioski.

PS.Danny, Ty ciągle się ośmieszasz :( VPS jest taki, bo taki starcza i nie musisz się chwalić że masz lepszego PC :)

Ogólnie to przepraszamy za wczorajszą niestabilność, dziś już się to nie powtórzy.

Pozdrawiam.

Nie będzie niczego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...