Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Nowy prywatny serwer plemion.

UBirch

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
zobaczymy ile postoi miesiąc na bank nie nie było w polsce takiego serwera jeszcze który miech stał wy niby macie takie nadzieje na ten serwer hah

teraz sobie dopowiedz na pytanie, ile stał twój. (nie licz twoich wszystkich 'reaktywacji' tylko główny serwer.

ja bym to spolszczył w 5 minut

ponad połowa rzeczy jest nie spolszczona prace spolszczeniowe to parę sekund rankingi nie są spolszczone jak się wchodzi przez stronę na serwa

W 5 minut powiadasz ? Może i tak, ale już widzę jak każdy sika ze śmiechu jak widzi tyle błędów ortograficznych w jednym zdaniu ;)

Opublikowano

Nie mam na dysku twojego silnika, bo nie ma sensu takiego ścierwa trzymać na dysku. Ale gdy jeszcze stał twój pseudo serwer, to wychodziły wszystkie błędy

W końcu jakiś fajny serwer, a nie nie wiadomo jaki syf :)

Opublikowano

ja ty masz tylko do mnie jakieś przyczepki lepiej się przyczep kogoś innego a nie mnie bo na forum jesteś jakieś 2 dni ja przynajmniej 30 stały bywalec taki kozak niby 15 letni

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Serwer całkiem, ale jak takie osoby się za niego biorą, które już siedzą w tym tyle czasu, to nie jestem jakoś mile zaskoczony.. Grafika głównej jak na każdym silniku z PL, gra na starej grafice, nic nie zostało tam odbugowane niestety, ponieważ czas nadal jest na - 1 , a mapa dalej nie reaguje z suwakiem, Nie ma Polskiego języka , a można to łatwo naprawić , nowe jednostki też przesada, nie okłamujmy się że są nowe, bo na Polskich Łucznicy są już od dobrych 3 lat.... Bonusowych wiosek brak , a nawet jak będą to nie spolszczone... ;/ Rejestracja nie spolszczona... Silnik na pewno nie jest jakiś specjalny bo jest albo rysia albo mój , bo 0 nowości na nim .... Napiszę wam że się zawiodłem... Wiem że ciężko jest odbugować ale jak już was tyle przy tym to to powinno być coś mega... A nie chciałbym się chwalić ani nic, ale ja zrobiłem sobie nowy silnik, ma wszystko prawie, i nową grafikę strony głównej, co prawda ikony surowców, ludności ma z PL, ale ma za to jednostki w ikonach 6x6 które bardzo łanie wyglądają, a na mapie można szaleć suwakiem + widać granice Kontynentów i widać spolszczone wioski Bonusowe, Spolszczałem go wszędzie, co do 1 miejsca gdzie można by było coś zobaczyć przez tydzień a pracowałem ogólnie nad silnikiem dobry miesiąc z haczykiem... Wam też zalecam pobawić się jak was tyle i zrobić to porządnie i wydać na rynek wasz serwer...

Opublikowano

ja ty masz tylko do mnie jakieś przyczepki lepiej się przyczep kogoś innego a nie mnie bo na forum jesteś jakieś 2 dni ja przynajmniej 30 stały bywalec taki kozak niby 15 letni

A co 'stały bywalcu" ma do tego ile siedzisz na forum ? chyba tylko to że nie masz ani przyjaciół, ani rodziny...

Opublikowano

Serwer całkiem, ale jak takie osoby się za niego biorą, które już siedzą w tym tyle czasu, to nie jestem jakoś mile zaskoczony.. Grafika głównej jak na każdym silniku z PL, gra na starej grafice, nic nie zostało tam odbugowane niestety, ponieważ czas nadal jest na - 1 , a mapa dalej nie reaguje z suwakiem, Nie ma Polskiego języka , a można to łatwo naprawić , nowe jednostki też przesada, nie okłamujmy się że są nowe, bo na Polskich Łucznicy są już od dobrych 3 lat.... Bonusowych wiosek brak , a nawet jak będą to nie spolszczone... ;/ Rejestracja nie spolszczona... Silnik na pewno nie jest jakiś specjalny bo jest albo rysia albo mój , bo 0 nowości na nim .... Napiszę wam że się zawiodłem... Wiem że ciężko jest odbugować ale jak już was tyle przy tym to to powinno być coś mega... A nie chciałbym się chwalić ani nic, ale ja zrobiłem sobie nowy silnik, ma wszystko prawie, i nową grafikę strony głównej, co prawda ikony surowców, ludności ma z PL, ale ma za to jednostki w ikonach 6x6 które bardzo łanie wyglądają, a na mapie można szaleć suwakiem + widać granice Kontynentów i widać spolszczone wioski Bonusowe, Spolszczałem go wszędzie, co do 1 miejsca gdzie można by było coś zobaczyć przez tydzień a pracowałem ogólnie nad silnikiem dobry miesiąc z haczykiem... Wam też zalecam pobawić się jak was tyle i zrobić to porządnie i wydać na rynek wasz serwer...

Może nawet na mpc dadzą swój silnik to by był już ten jedyny xD

@edit ale oczywiście gdyby ten serwer padł to może być mowa o wydaniu silnika ps nie zapomnijcie robić kopi zapasowych na kompie hehe

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

To już toiman była przesada, czy on Ci jedzie po rodzinie czy znajomych ? Weźcie ogarnijcie się ludzie !

Opublikowano

Gromero, silnik nie jest Twój. Bazowałem na innym silniku + moim ze starego qlimaxa, który dobrze się trzymał.

Grafika będzie stara, bo taki jest sens tej gry, nie będziemy zmieniać na jakieś "mega uber rushoffe domky" bo Tobie się tak podoba.

Serwer może stać legalnie, pod warunkiem, że nie czerpiemy z niego korzyści majątkowych.

Ja rozumiem, że każdemu nie dogodzimy, ale czemu osoba tak obeznana jak Ty Gromero nie postawi swojego serwera, który jest odbugowany w 100%?

Może się dogadacie z OHS'em :)

Odnośnie nowych jednostek, to na nie wszystkich światach są łucznicy, po co dodawać jakieś inne? Po co psuć klimat tej gry? Odpowiedz sobie sam.

PS. Jak pracowałeś miesiąc nad tym silnikiem, to naprawde marna Twoja praca.

Ludzie którzy nas znają wiedzą, że update wchodzą sukcesywnie a nie wszystko 100% spolszczone, pełno ortów bądź brak polskich znaków (znowu Twój silnik Gromero).

Pozdrawiam :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Przerwa techniczna. Wgramy nowe update a blad to zaden problem musimy tylko chmod zmienic.

Niestety ja siedze na komorce a pies chyba w szkole jak wroci to odpali bo to zaden problem ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

ile ta przerwa potrwa ? chciał bym oblukać ..

i ten tego konto premium za pln czy takowego nie będzie ?? jak tak co by dawało albo co daje

Opublikowano

NIe będzie żadnych kont premium itp.

GrOmErO To nie jest Twój silnik. To są pliki qlimaxa. I nie mów kto siedzi dłużej w plemionach. Ja z kujonkiem i Bubek mieliśmy pierwszy serwer plemion na mpc.

Jak ktoś ma problem ,że VPS kradziony to tutaj specyfkiacja i fakruta

http://screenshooter.net/9001882/itjkukt

http://screenshooter.net/9001882/mjdlfit

Opublikowano

skoro nie bedzie kont premium to pewnie ten VPS bardzo tani :D widziałem fajnego za 20 xDDDD w sam raz na gre takiego typu :D

Polecenie budowy Czas trwania* Zakończenie Przerwij

Tartak (Poziom 6) 0:00:-10 dzisiaj o 22:24 przerwij

chyba cos nie tak skoro czas na --- i sie nie da budować ;[

Opublikowano

nie da sie budować bo jest off ;]

jak co sie gra nie podoba to nie graj nikt ci nie każe a najlepiej to idz spać dzieciaku bo jutro masz do szkoły :P

@down

też chce pograć.. no ale na razie nie jest to nam pisane :D

Opublikowano

ja nie musze chodzić do szkoły pokazać ci świadectwo ukończenia zawodówki ?? ja mam z szkołą spokój ile razy mam gadać ja chce grać na nim bo mi nudno

słaby kontakt z administracją , administracja nie odpowiada żal mi serwa xD

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

@up to fajnie. Psa nie ma jak wroci naprawi proste poczekacie co jutra. To nie jest topic do zalenia sie OHS i Danny macie swoje tematy to spierdalac tam pozdro.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...