Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Nowy prywatny serwer plemion.

UBirch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jutro w godzinach popołudniowych zostanie otwarty nowy serwer plemion.

Bedzie on stal 24/7, poniewaz mamy wykupiony serwer.

Predkosc:300 - Mysle ze wystarczy, poniewaz przy wiekszej gra sie po prostu po chwili znudzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro edytuj ten temat jak powstanie serwer... Nie zakładaj nowego tematu!

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

hahahah, nie rozwalajcie mnie już z tymi serwerami xD ostatnio też pisał gościu że będzie cały czas on i o padł po dniu ;d twój też szybko padnie nawet jeżeli by pracował nad nim Chuck Norris

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

hahahah, nie rozwalajcie mnie już z tymi serwerami xD ostatnio też pisał gościu że będzie cały czas on i o padł po dniu ;d twój też szybko padnie nawet jeżeli by pracował nad nim Chuck Norris

Wpierdalam sie do twojego tematu bez potrzeby? Pozdro ciekawe ile potrzyma twoj na hamachi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Danny, może to być i Chuck Norris, ale UBirch miał swój serwer jako pierwszy i ja z PieSX'em więc nie wiem po co tutaj piszesz jak nie jesteś w temacie.

Jakbym był złośliwy, to Twój serwer już by leżał, ale po co psuć komuś zabawę :)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

Serwer będzie postawiony na VPS. Przewiduję ,że maszyna wytrzyma 300-500 graczy. Jednak musicie dać jeszcze nam chwilę czasu. Pracuję nad stabilnością i prędkością serwera.

I proszę się nie martwić w Team mamy 3 ogarniete osoby.

Ja-Administrator maszyny (zarządzam apache PHP modułami PHP oraz samym systemem (linuxem))

UBrich i Kujonek - Skrypterzy php

Opublikowano

Pierwsze info!

Strona: http://imperialtribe.pl/

Na serwerze zostało wprowadzone wiele zmian ,najważniejsze z nich to:

-Stabilność oraz prędkość serwera dzięki systemowi Linux oraz łączu 100mbps!

-przyspieszone działanie serwera!

-nowe jednostki

-Bonusdorfy!

-Support

-Przyjaciele

-Naprawiona zmiana hasła i maila

-Forum plemienne

-Możliwość usunięcia konta

-Nowa zoptymalizowana mapa

-Wiele więcej

Speed : x300

Noc: 22-8

Styl: 5.0

Przewidujemy jeszcze jeden serwer !

Opublikowano

Taki błąd na Waszym serwerze mi nie przeszkadza, ciesze się że w końcu widzę temat o porządnym serwerze, a nie ciągle " Art of head - reaktywacja!!!!11!!!", "robje śilnik plemjon, pomurzcie", "ejjj, jak to zrobic ??/????////" mam nadzieję że w końcu postoi coś chociaż miesiąc :)

Opublikowano

Serwer w 95% dopracowany. Brakuje mi tylko tego, gdy buduje się nowy budynek, to ma przeglądzie wioski nie ma pokazane że się robi, tylko pusta przestrzeń. Mimo tego serwer godny plusa i coś przeczuwam iż będzie więcej niż tydzień, dwa.

149208901.png

Opublikowano

Serwer stoi aktualnie, aczkolwiek mogą występować jakieś bugi, bo wczoraj kilka ich odkryłem i naprawie je dziś wieczorem. (pasek który jest zbugowany, forum plemienne)

btw. OHS, my mamy wykupionego VPS'a przez nas, a nie kradzione dedyki jak ArtOfHead <3

Nie będzie niczego.

Opublikowano

A powiedz mi, czy wolisz mieć serwer na którego się włamują cały czas i ma milion reaktywacji, niż serwer który rozwija się sukcesywnie?

Rejestracja będzie spolszczona dziś wieczorem, jak i inne rzeczy:)

A widzę,że nie masz się o co przyczepić bo to naprawde jest pierdoła mała, która w grze nie przeszkadza.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

ja bym to spolszczył w 5 minut

ponad połowa rzeczy jest nie spolszczona prace spolszczeniowe to parę sekund rankingi nie są spolszczone jak się wchodzi przez stronę na serwa

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

No to w takim razie gratuluję umiejętności spolszczania.

Przykro mi, jednak nie skorzystam z Twojej jakże profesjonalnej usługi, ponieważ sam to zrobię :)

I jakbyś potrafił czytać to już pisałem, kiedy reszta będzie naprawiona.

Moim skromnym zdaniem, musimy wykryć bugi mechaniczne serwera, które mogą zakłócić pracę a nie jakieś spolszczenia.

#ed

To nie jest bug, bo serwer działa normalnie tylko ma troszkę inne game, nie dostępne już w internecie.

Poza tym, szkoda dyskusji z Tobą, bo mało się znasz, niestety.

Nie będzie niczego.

Opublikowano

bug 1 jest już -sowe przeliczanie jak np buduje się coś lub rekrutujesz nowego to wskażnik ten pokazuje -s i dalej nie odświeża się strona

@jasne od razu za mało się znam ponad połowa tych dodatków jest też wykonane prze zemnie np ja spolszczałem te menu stylu 7.0 które i tak nie potrzebne jest bo jest zwalona grafika na nim

@edit2 zły czas na vps i na serwerze jest bo jest na nim 17 a tu 15 :D

graphic.png

76561198162331360.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...