Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za czy przeciw lekcja 35 minut

Deaviss

Za czy przeciw lekcja 35 minut  

162 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czy przeciw lekcja 35 minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale macie problemy naprawde ,lekcja 35 minut? Wam sie poprzestawialo?. Jak napisal ktos wyzej -"Niektorzy nawet po 45 minutach nic nie umieja" ,macie racje. Ja mam lekcje po 90minut i nie narzekam... Jestem PRZECIW.

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Dami90x Kurwa, 15 lat i do innych użytkowników "Dzieci". ;x

@Topic.

Przeciw wolę dłużej posiedzieć i zrozumieć, niż wyjść po 35 m. i na przerwie zapytać się samego siebie...

"-O czym ona kurwa gadała.?"

Po za tym komputer nie ucieknie, a wręcz dobrze ci zrobi jak nie będziesz siedział na komputerze 5 h. dziennie.

Opublikowano

(...)

Po za tym komputer nie ucieknie, a wręcz dobrze ci zrobi jak nie będziesz siedział na komputerze 5 h. dziennie.

nie każdy jest no-lifem

aczkolwiek to już nie oto chodzi. Tylko o to żeby nie marznąć w 12 stopniach, bo więcej w zime nie bedzie ;//

i nie tylko. Na naszych lekcjach, to 30 minut max da się wytrzymać, potem jest zbyt nudnooo. uwierz. Nie każdy chodzi do dobrej szkoły z wysokim poziomem.

Opublikowano

jestem przeciw bo -

1. nie wyobrażam sobie sprawdzianu w 35 min (LOL?)

2. 15 min to ogarnięcie klasy + obecność.

3.I tak połowa klasy nie umie podczas tzw "czystej lekcji 45 min" ogarnąć temat.

4. Więc to ma być tak?:

15 min sprawdzanie obecności

10 min lekcji

10 min kartkówka / pytanie. Ty byś sie kurwa z nauką nie wyrobił

@2x up. Tak kurwa ^ ^ 12 stopni. Powinno być min 18 stopni. szkoła powinna być zamknięta, jeżeli tak nie jest zgłoś to do odpowiednich ludzi, a szkoła zostanie zamknięta. Jeżeli dyra każe prowadzić w tylko stopniach lekcje grozi jej więzienie.

@2up. Mój kolega chodzi do tzw szkoły z najniższym poziomem. Trochę się wygłupiają na lekcjach/ robią sobie jaja z nauczycieli ale 45 min zlatuje jak 5 minut.

I tak jakby lekcje były po 35 min - mielibyśmy ich więcej. Zamiast 5-10 to 8-15

76561198034810506.png

Opublikowano

Piszecie że 10 minut was nie zbawi czy tam 15.

To ile wy macie lekcji dziennie 2-3 ? podstawówka?

W gimnazjum ma się 6-7 lekcji czyli zaoszczędza się około 1,3h jakby lekcja była 35 minut a nie 45 minut.

+ przerwy krótsze.

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Pójdziecie gimbusy na studia, dopierdolą wam 2,5 godzinne ćwiczenia (godziny zegarowe) to się zesracie.

Gratuluję!

Otrzymałeś nagrodę archeologa roku

kilof-topex-05a525_1324.jpg

ale żeby nie było offtopu, kiedyś miałem lekcje skrócone o 10 minut i nie ma różnicy. 10 minut to nie tak wiele

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...