Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za czy przeciw lekcja 35 minut

Deaviss

Za czy przeciw lekcja 35 minut  

162 użytkowników zagłosowało

1. 1. Za czy przeciw lekcja 35 minut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh my mamy taki dzień 1 w roku gdy nauczyciele mają wigilię, lekcje po 35 min <3

7 lekcja kończyła się przed 13:00 :)

Ja jestem na nie, jest dobrze tak jak jest - poco to zmieniać ? ;)

PS. pomyślcie o sprawdzianach + niezrealizowany program nauczania

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze kurwa , 10 minut Ciebie nie zbawi

Po drugie kurwa , chuj to da

Po trzecie kurwa , na chuj glosowac tutaj , skoro i tak zaden oswiata w to nie zajrzy , Wasza fantazja 12 latki //Tak kurfa ja chcem lekcje o tszydziesci minutuf szybciej to bym mugl ponakurwiac w tibje dluzej !\\

Opublikowano

Przeciw czasami 55 min (jak nauczyciel pozwoli ci na przerwie dokończyć sprawdzian) nie wystarcza a co dopiero 35 min

s2c77Oa.png

Opublikowano

Lekcje 35minutowe? Jestem przeciw, ponieważ czasami na napisanie sprawdzianu nie starcza 45min, 5min to rozdawanie sprawdzianów, podpisanie się itd. Czyli na to by wynikało że pisanie sprawdzianu potrwa 30min, jak dla mnie to głupi pomysł.

Opublikowano

Jak skrócą lekcje do 35 minut, to żeby przerobić materiał dopierdolą jeszcze jedną albo dwie, więc jaki kurwa sens tego ? Bo ja tu widze tylko dłuższe siedzenie w szkole a nie krótsze, bo pomiędzy tymi dodanymi lekcjami będzie jeszcze przerwa

Opublikowano

A po co skracać lekcje ?? z 45 na 35 min ja mam tak w technikum że pierwsze 4 przerwy są po 5 min a następna 15min i potem znowu po 5min i po 7h lekcyjnych wychodzę o 13:55 :D :D lepiej mieć krótszą przerwę ... zaraz ktoś powie że nie bo spisać nie zdąży a ja powiem tak że lekcje to się w domu odrabia ;) a jak już to spisać można przed lekcjami...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Zrobienie testów i według ogólnej zdolności naukowej uczniów podzielenie ich na 2 grupy

-ta co ma 35 min lekcje ale jest zdolniejsza

-ta co ma 45 i potrzebuje czasu by nadrobic braki

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

zależy od teachera.

Jedna babka ogarnia temat w 20 minut i all wszystko umieją.

jestem przeciw, chyba, że ktoś tam i tak chodzi żeby poprawiać sie na 2 to wtedy wiadomo, że będzie za

Opublikowano

10 min wiele zmienia podczas lekcji uwierzcie :)

W szkole nawet prąd wolniej płynie :P

Tak poza tym ankieta jest bez sensu ponieważ nic wam to nie da.

Możecie milion podpisów zebrać ale i tak wam to chuja da...

Opublikowano

10 min wiele zmienia podczas lekcji uwierzcie :)

W szkole nawet prąd wolniej płynie :P

Tak poza tym ankieta jest bez sensu ponieważ nic wam to nie da.

Możecie milion podpisów zebrać ale i tak wam to chuja da...

Dało by rade ;)

Wystarczą podpisy i podanie do p. minister Hall. Ale sądzę że w naszym kochanym sejmie gówno by sobie z tego zrobili .

PS. Dz pani minister za koniec roku 29 czerwca <3

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Oczywiście że przeciw, w szkole średniej to nie przelewki, dlatego lepiej jakby temat został przerobiony i rozumiał coś z tej lekcji niż dzwonek zadzwonił i niedokończony temat.

Opublikowano

U mnie w szkole po przepięknych wakacjach nad jeziorem "chmiel xD" lekcje trwają po 45 min.

Zmieniony plan lekcyjny wygląda w ten sposób:

Poniedziałek

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Wtorek

2.

3.

5.

4.

7.

6.

I tak cały tydzień prócz środy i piątku. O co chodzi? Plan przez Pon. Wto. Czw. wygląda tak samo tylko lekcje są w innej kolejności co mnie niezmiernie wkurza. Nie tyle, że muszę siedzieć praktycznie 7 godz w szkole, to mam wyjebane na tą technikę i ekhem przyrodę, bo biologią nie można tego nazwać. Zaznaczyłem ZA nędzna rado pedagogiczna.

Opublikowano

U mnie w szkole po przepięknych wakacjach nad jeziorem "chmiel xD" lekcje trwają po 45 min.

Poniedziałek

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Wtorek

2.

3.

5.

4.

7.

6.

I tak cały tydzień prócz środy i piątku. O co chodzi? Plan przez Pon. Wto. Czw. wygląda tak samo tylko lekcje są w innej kolejności co mnie niezmiernie wkurza. Nie tyle, że muszę siedzieć praktycznie 7 godz w szkole, to mam wyjebane na tą technikę i ekhem przyrodę, bo biologią nie można tego nazwać. Zaznaczyłem ZA nędzna rado pedagogiczna.

Ty kurwa myślałeś jak to pisałeś ?

Praktycznie każdy ma od 4 klasy podst. po 6/7 lekcji dziennie, a od gimnazjum po 8 nawet, więc nie rozumiem na chuj nam ta jakże oryginalna informacja ?

Opublikowano

Poniedziałek

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Wtorek

2.

3.

5.

4.

7.

6.

Napisales to tak jakbys ty jedyny na calej ziemi mial 7 lekcji dziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...