Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber Hack

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten plik start.bat stowrzylem z pliku textowego wpisalem w nim start metin2client.bin. Ale on dalej jest zapisany wpliku txt a nie tak na filmiku. Jak go zrobic?? a i jak wlaczam incjectora to nie pojawia sie okienko z wyborem pliku mobber.dll ??? O co chodzi ??

Zadaje to samo pytanie! :)

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zadaje to samo pytanie! :)

Masz nadal w .txt, bo tutaj (zaznaczone na czerwono) musisz wybrać wszystkie koleżko :P ,żeby Ci się format pliku zmienił na .bat

xsabrjh11.jpg

@Edit

Żeby takie coś zrobić musisz odpalić notatnik,zapisać w nim start metin2client.bin czy coś takiego :P (w każdym bądź razie to co w poradniku) i wybrać Plik-->Zapisz jako i wyświetla Ci się to co na SS.

Jaśniej się nie da.

sygnampc.jpg
Opublikowano

Mi nie chce sie odpalic :/ wlaczam injector odpalam metka przez obejscie, albo kamera... i okienko z hackiem znika... Pomoze ktos?

Daje + lub -

Z gory dzieki.

Oh, right now!!!

8161.png

15297.gif

Opublikowano

To juz nie dziala;/ Robie all tak jak na filmie i nic wlaczam przez start.bat ale wtedy wlacza sie gra a wylacza sie injector;/

Wie kots o co chodzi?

edit@:

Zmienilem injector i dziala pieknie nie lnawet nie loga a gram od 15minut:D

Dzieki wielkie:D

Opublikowano

To ma nawet funkcje GM!:D Stal kolo mnie, chcialem sobie zlurować a tu bam błąd i wywaliło ! :D

Dzieki:D

Opublikowano

Fixel dzięki ! Działa 100% polecam ! na prawdę polecam :DD Jeżeli macie klepsydrę zróbcie formata kompa i wgrajcie famweroka 4.0 ;)

Opublikowano

Mi nie dziala jak wlaczam metina to wylacza mi sie injector :/

Edit: Dobra juz odpalilem... wszystko pieknie ladnie, tylko postac zamiast bic z broni, wali tak jak z piesci...

O co chodzi? :/

Oh, right now!!!

8161.png

15297.gif

Opublikowano

Mam problem.

Wyskakuja mi te błędy... Biore wszedzie "ok"

A jak wpisuje login to wyskakuje mi jeszcze 1 błąd i mi sie zacina mobberhack i nie działa.

Co zrobic?

Moj nick zaczyna sie na "c" tak sie zwoluje moby wiec to chyba ten powod....

Co zrobic?

69011576583607415115.png
Opublikowano

Jak na c się zwołuje >?< O co ci chodzi ? Jeżeli Ci się zawiesz wgraj wszyskie Fameworki .3.5 , 4,0 i sformatuj komputer mi to pomogło . Oczywiście po formacie wgraj famerwoki :>

Opublikowano

Witam, mam problem.. otóż grałem sobie na nim dobre 2 godziny i logło.. wywaliło mi te błędy i stwierdziłem że zresetuje kompa bo noc grałem i poszedłem sobie na balkon zapalić.

Wracam, odpalam metka, injectora i o,O nie wstrzykuje dll'ki :< i tak cały czas, miałem tak kiedyś z fb i nie potrafiłem tego naprawić i nadal to mam.. próbowałem wszystkich (Dosłownie !!!), wszystkich injectorów, reinstal metka, itp. itd. wie ktoś może jak zaradzić ?

Win 7 32bity z góry dzięki

Opublikowano

@UP Miałem tak jak Ty, jak wgrałęm WaitHacka od Misiekantosa (Nie wiem czy dobrze napisałem). Zreinstalowałem , wgrałem kamera i już normalnie działało, bo przeciez w Kamerku jest WaitHack więc nawet lepiej :). Dzięki temu botowi wróciłem na PL :D. Dzięki duży +++

Opublikowano

Z Wait hackiem Działa Świetnie :D

Jedyny minus to to że loga co 3/4 minutki na Modzie.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zal a ja mam blad. robilem tak; zainstalowalem metka. spatchowalem wgralem kamera i wgralem hs i teraz tak wlaczam mojego injectora wpisuje Metin2Mod_Pl.exe w what to inject i jak wlaczam metin2mod to mi wyskakuje error cos tam po niemiecku i literki ze jakis blad

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...