Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber Hack

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj nie kickalo dzis kickuje ; /

Co zrobić żeby nie kickało ?

Używam kamer moda + blokuje hs by Misiekantos253 + aktualizuje gre i kickuje ;x

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dalej to samo włączam grę wszystko good . Moberlock się załącza potem gdy zaczynam wpisywać passy jest dźwięk ERROR z głośników i ta klepsydra i nic się nie da zrobić po za wyłączeniem tego w Menadżerze Aplikacj ( Crtl + Alt + Delate ) . Proszę o pomoc .

Opublikowano

Czasem kicka Ale z tym kickaniem jest tak... Po kicka z 10 razy a pozniej jak wejdziesz wgl nie kicka więc da siee żyć ;)

Robie intra/avatary/tła dla Youtuberów!  :)
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

GG 50528323! :ninja: 

Opublikowano

Nie ma jakiegoś sposobu na te kicki ? ;x

Ktj9d.png

Chcesz daj beznazwy22i.png jak nie to nie. Ale wejdz tu !

www.pajacyk.pl

Opublikowano

Na kicki ?. Ustaw większy czas przyciągania moobów : d jedyby chyba sposób -.-

Opublikowano

Mam problem. Uruchamiam injectora Valkirie klikam inject włącza się metin i mober. Po zalogowaniu, gdy nakieruje myszką na haka pojawia się zamiast myszki klepsydra i nie da się nic zrobić prócz tego wyłączyć, zamykając na pasku. Prosze o szybką odpowiedź ;]

Opublikowano

Proponuje zmienić injectora polecam PerX Injector to prawdopodobnie naprawi problem i hack będzie działać :P

1484297843.png

ZBIERAM +

Opublikowano

I za co te minusy kur**!?..Dobra mniejsza z tym.... Na jakie ustawić MS to next... I Secound to next? :) żeby nie logało?

Opublikowano

Ściągnąłem Perx.exe odpalam wszystko gra a gdy się loguje na konto słychać błąd. Na haku zamiast myszki ciągle klepsydra nic się nie da kliknąć !... nadal mi nie działa..

Opublikowano

Jakie macie Win? Jak macie 7 Albo Viste To spróboj Uruchom ze zgodnością System XP Service Pack 2/3 Ja tak odpalam na Win 7 i działa ;))

Ps. Jak to nie zadziała sproboj reinstal metka i jeszcze raz ..

Opublikowano

Nie wiem coś mi sie zepsuło :/ Jakiś blad po 5 minutach to cos cos tam "mobber.dll" .... I zaczeło czesto logac co spot :/

Opublikowano

ten plik start.bat stowrzylem z pliku textowego wpisalem w nim start metin2client.bin. Ale on dalej jest zapisany wpliku txt a nie tak na filmiku. Jak go zrobic?? a i jak wlaczam incjectora to nie pojawia sie okienko z wyborem pliku mobber.dll ??? O co chodzi ??

Opublikowano

Wszystko ok ale czmeu niechce mi atakowac?? mobber sie wlacza zaznaczam peleryne potowanie ale on niechce bic?? Co mam zrobic Pomozcie ???

Wywala mnie po jakies kilkunastu sekundach !!!???

Opublikowano

Popielnik dzieki za info :). Super działa tylko gram teraz od 2 godzin i nagle wywala co 5 -10s i co chwile musze sie logowac. Nie wiecie gdzie jest problem. a moze Mobber jest nie dopracowany ???

Opublikowano

Jak kicka Ustaw Mobber na np. 15 sec A to niżej na np. 700MS i powinno nie kickać.

@Edit.

Z tym kickaniem nie jest źle ściagasz AutoLogin od kamera właczasz ;) Ja już 3x Prawie 30 lv wbiłem ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...