Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mobber Hack

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no fajnie zasysam od raz z wh z konia to będzie fajny exp;)

nie odpala mi się z injectora exe i z innego też nie uruchamiam przez kamer moda bądz obejście w notatniku hs blokowany bypassem

jakieś rady???

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

• Odpowiedzi 181
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pomoże ktoś z tym doradzi coś a nie jakieś głupie minki w postach pisze??

Opublikowano

Wow,

Właśnie tego szukałem, czyli wchodzę w dział Download i mam mieć to co chce !

Bardzo ci dziękuje, nie miałem już nerwów to lurowania samemu xD

Masz + czy tam - ;p

Dzięki jeszcze raz :)

P.S. Ktoś tam dawał Injectora, bardzo mu dziękuje za to, bo bez niego mi nie działało :<

@EDIT

Da się w jakiś sposób ustawić automatyczne przywoływanie moobów ? Jak tak to jak + jak je potem wyłączyć :P

fb.com/myrodj

Opublikowano

a mi wyskaluje jakies 5 bledow po niemiecku i to jeden po drugim od razu gdy włączam gre. Próbowałem perx i tego co bylo z hackiem. Probowałem tez zgodnosci bo mam win 7 64 bit.

Pomożecie?

Uczeń
Opublikowano

czy moze mi ktos napisac krok po kroku jak odpalic tego bota na xp bo ja juz sie tyle nad nim mecze caly czas nic z gory dziekuje

Opublikowano

Moze mi ktos powiedziec czemu nie dziala? Gdy wlaczam to przez injector perx nic sie nie pojawia a gdy klikam Injector z downloadu pojawia sie okno aby wybrac metina, wiec wybieram to okno i nic sie nie pojawia.

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

kurde grałem z rana 3h a teraz ja to właczam to mi sie zwiesza hack po kilku blędach...

@edit dobra wiem czemu mi nie działał poprostu miałem syf w procesach reset kompa i all działa ;)

@edit2 nie wciskajcie "c" jak gracie bo was wywali z serwa bynajmniej u mnie tak jest klikam c i jestem juz wylogowany...

@edit moze jest pod jakims przyciskiem zeby lurnac (jak by uzyc raz peleryny) bo dzisiaj od 4rano do 11 na szponach w v2 big spocie i kurde troche zle bylo kilkac a na auto jak wezme to mnei wyjebie po 5min...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

nie działa mi mam net framework 2.0, 3.0, 3.5, 4.0 i jakieś tam inne prze injector perx też nie poprubuję jeszcze innych injectorów ale wątpie żeby działało poradzi mi ktoś coś ciekawego??

zapomiałem dodać win xp 2002 rok sp3

przez inny injector wyskakuje taki błąd jak na filmiku potem następny i się wyłańcza mobber hack i nic nie ma tylko okno gry help

Opublikowano

Działało i się zj**ało ; / zawiesza się mobber hack jak chce wpisać login jaka możne być tego przyczyna ? a i jak chce wpisać metin2client.bin w injectrorże to mi sie wyłancza od razu ;/ plis proszę o pomoc !!!!!!!!!

Opublikowano

nie działa .. ;/ mam zablokowanego hs wklejilem pliki z paczki do metka , uruchamia injectora pozniej zrobione obejscie i po chwili znika injector i zostaje sam klasyczny metek.

@odpowie ktoś ?

walnij + ~!

Opublikowano

Chyba jest to wersja na pl-a:) . PS . Zobacz KaMeR1337 dodał MultiHacka i jest tam mober na priva :-) .Zakładka Download

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...