Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 3

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje wrażenia z 2 dni grania na konsoli są pozytywne. Miałem też okazję grania na granicy kaspijskiej. Ale wrócę do samych wrażeń.

Grałem przez 2 doby i konsolowa wersja jest dobra, jednak mogłaby być lepsza. Widać pełno bugow typu przenikanie przez ziemię, lagi i delay'e.

Animacje są ograniczone, ale grafika jak na konsolową wersję jest zaskakująco dobra. Tfu, dobra. Niesamowita!

O pojazdach mogę wyrazić dobra opinię. Sterowanie nimi nie jest zbyt trudne i nie za łatwe.

Samoloty to istne cudo.

Tyle na temat moich wrażeń. Wracam do gry i testowania nowych broni i gadżetów ; )

@mikaele na ps3 : )

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszego kompa nie mam ale wystarczający żeby pocisnąć na medium lub high - nawet na low miałem ścinki. A to że biegałeś bez ścinek nic nie znaczy bo gdy już leci rakieta lub jest rzeź jednym słowem jest to odczuwalne i nie tylko ja tak mam grałem z kumplem, kupił ostatnio nowego kompa trochę na niego wydał, ale kompa ma zajebistego ultra bez pierdnięcia bierze no i też to odczuł.

@terminator

Grałeś na xbox czy na PS3?

Opublikowano

Zastanów się co piszesz. Beta jest od 2 dni a dziś o 14:00 wystartowała otwarta.

3.5GB wazy na PC ściągamy przez Origin.

A ty pomyśl bo mam dostęp do bf3 closed bety już dawno, od 5 dni mam go na dysku i gram w to gówno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...