Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 3

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No do tej pory chciałem kupić na kompa ale jak zobaczylem wymagania to zacząłem się zastanawiać, kompa mam:

Procek: 2x 2.80 (nie pamiętam dokładnie jaki)

Grafa: gtx 260

RAM: 4Gb

Moze i bym dał radę to pociągnąć jednak na tym na wysokich detalach tego nie uciągne a jestem wymagajacym graczem :D i jak mam grac na niskich to wole juz nie grac wcale. A tak wgl. to co-op będzie na wszystkich platformach, z tego co mi wiadomo. No ale wielki PLUS dla PC za 64 graczy, szkoda że na konsoli tylko max. 24 :(

Zobaczysz jak Ci na becie śmignie i wtedy podejmiesz decyzje. ;)

w83od2.jpg

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym razem Call of duty nie ma czym zdominować BF'a, no niczym kompletnie, po raz 3 to samo z innymi mapami ;p faktycznie jest się czym podniecać...

Gość malutki688
Opublikowano

Zamawiając grę podczas trwania bety, dostaniemy dodatkowe 8 skórek do Multi w pełnej wersji : )

Wizualizacja:

72741293298453688803.jpg

Mam pytanie:P jesli pojde jutro do empiku i zamowie sobioe to w salonie to dostane takowa wersje?

Opublikowano

@malutki688

Tak dostaniesz.

@MaxAnnihilator

Ta gra na laptopie to nie jest dobry pomysł, aż boję się pomyśleć ile trzeba by było dać za takiego laptopa na którym poszła by ta gra xD

Co do tematu to podobno NVIDIA ma wydać specjalne sterowniki pod tą grę do swoich kart. Mają być one dostępne 26 września.

Gość malutki688
Opublikowano

A by działał BF3 na karcie Geforce 510M ?

Bo mam laptopa no i chce wiedzieć ?

Chociaż na Minimum ;x

w czwarek wychodzi beta to zobaczysz;p na latopie strasznie ciezko sie gra w bf-a

@up thx

Opublikowano

@mikaele i czemu okłamujesz malutkiego?

@malutki nie dostaniesz tego w empiku. W Empiku możesz dostać normalnie tylko powrót do karkand i te uzbrojenie. Nieśmiertelniki i skórki są dostępne tylko w sklepach internetowych.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

@mikaele i czemu okłamujesz malutkiego?@malutki nie dostaniesz tego w empiku. W Empiku możesz dostać normalnie tylko powrót do karkand i te uzbrojenie. Nieśmiertelniki i skórki są dostępne tylko w sklepach internetowych.

Jeśli tak to przepraszam za wprowadzenie w błąd, jednak byłem pewien że to też dostajesz.

Nawet sam już byłem w empiku z przekonaniem że dostane taką wersje ale na szczęście powstrzymałem się jeszcze.

@EDIT

Ale sprawdziłem na stronie empiku i tam piszą:

W skład edycji limitowanej gry Battlefield 3 wchodzą:

- edycja podstawowa Battlefield 3

- dodatek Battlefield 3: Powrót do Karkand, w którym znajdują się:

4 dodatkowe mapy trybu wieloosobowego

bronie oraz pojazdy pochodzące z Battlefield 2

nowe wyzawania i osiągnięcia

-pakiet specjalnego uzbrojenia

-pakiet 10 wyjątkowych nieśmiertelników.

Czyli myliłem się tylko co do skórek.

Gość malutki688
Opublikowano

Jeśli tak to przepraszam za wprowadzenie w błąd, jednak byłem pewien że to też dostajesz.

Nawet sam już byłem w empiku z przekonaniem że dostane taką wersje ale na szczęście powstrzymałem się jeszcze.

@EDIT

Ale sprawdziłem na stronie empiku i tam piszą:

Czyli myliłem się tylko co do skórek.

teZ mi sie wydaje ze jak kolega kupowal bc2 w empiku to cos dostal bonusowego wtedy:p

Opublikowano

Z tymi dodatkami do BF3 to nie powiedzieli od razu że dostaniesz te wszystkie rzeczy które teraz proponują, na początku powiedzieli tylko o dodatku "Powrót do karkand" potem doszły nieśmiertelnik następnie "Pakiet specjalnego uzbrojenia" no i teraz niedawno jakoś te skórki.

Więc może empik po prostu nie zaktualizował informacji na swojej stronie. Jednak są to tylko moje przypuszczenia :)

Nie wiem czy w empiku też dają ale saturn dorzuca też całe czarne, z napisem BATTLEFIELD 3 metalowe pudełko na gre - a to zawsze +10 do lansu :D

Gość malutki688
Opublikowano

z tego co wiem to chyba nie tylko saturn dorzuca te pudelko:p

@up wbij na filmik na yt z mojej sygny, i po prawej bd mail chyba wlasnie zestaw pakietu dodatkowego i tam chyba zrodlo jest jesli dobrze pamietam

Opublikowano

@ Pro kiki Junior

Sprawdziłem na stronie saturna jednak nic nie piszą o BF3 ale byłem chyba z tydzień temu to wydaje mi się że w saturnie za darmo do pre-ordera dostajesz to pudełko.

Opublikowano

właśnie przed chwilką dostałem klucz do bety BF3 wiec kto zakupił MOHA niech sprawdzi skrzynke

jako ciekawostka to helios do 3 godz. wyda darmowego czita do bety wiec info na AA

beztytuuqbvf.jpg

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

@ JOUTUBE

Zazdroszczę... ja dopiero od czwartku rzucam szkołę xD i aż do 10 października :P

@topic

NVIDIA i AMD wypuściły sterowniki do swoich kart graficznych robione specjalne pod battlefield 3.

LINKI:

NVIDIA

AMD

Jednak ludzie piszą że lepiej najpierw sprawdzić jak gra działa na zwykłych sterownikach a dopiero potem zainstalować te od producentów.

Podobno podnoszą wydajność gry o 30% - jednak nie wiem ile jest w tym prawdy :P

Opublikowano

^up

faktycznie musialem zainstalowac stery z bety nvidia 285.38 bo na std. nie chciało ruszyć ale warto :) graficznie miazdzy bfbc2

u mnie na 2,5 rocznym kompie z gtx 260 soc leci 60FPS B) Tylko ciezko wbic na serwy wszysko na full pozajmowane

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

oooooooooooooo masz gtx 260 tak jak ja :) mógłbyś coś więcej nam opowiedzieć?

Kurcze cały czas się zastanawiałem czy moja gtx 260 da rade :)

I czy zdradzisz swoje ustawienia czyli jaka rozdzielczość itp.?

Opublikowano

na auto ustawieniach wykryło mi grafike na medium i to daje 60FPS dałem Ultra wszystko na full i siadło do ~32 FPS rozd.1650x1050 wiec ta cala gadka o gtx 560 to sobioe mozna wsadzic w dupe

xD

graficznie to cos miedzy MOH a crysis2 wg. mnie

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

A ile beta waży? I jak myślicie jak zadziała na GTS 250?

coś około 3,5 GB sie sciagneło a czy na gts 250 ruszy to nie wiem ,karta bardzo nisko budzetowa wiec moze byc problem

zreszta sprawdz sobie analyzerem z nvidi KLIK

10n5bpu.png

1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...