Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Battlefield 3

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

JOUTUBE to masz farta... Ja kupiłem Moh'a Tier 1 już bardzo dawno mam w rogu Battlefield 3 bla bla bla.. A gówno na e-mailu nic nie przyszło. DO teraz od wczoraj i wcześniejszych dni. Wysłałem z rana dzisiaj do nich pytanie czemu mi nie przysłali. Albo coś zle zrobiłem albo nie wiem

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

@Poliszman i po co odbierasz sobie frajde giniecia prawie caly czas i nabierania skilla? Wkurzasz innych ludzi tylko i robisz z siebie nooba i 12 latka co cisnie na hackach nawet w cs'a. Wole ogarnąć BF'a 3 w rok i być pro elo elo ogar i jechać takich jak TY. Nawet hack by Ci nie pomogl bo bym znal wszystkie mapy na pamiec. Gdzie all campuja ;). Skill to podstawa,

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

@Uzu

Nie zwracaj uwagi niech sobie piszę dzieciak, już napisał wcześniej tego typu post ale to nie warto rozpoczynać z nim rozmowy ;)

Według mnie to mógłby się już nim mod zająć bo gość tylko spamuje tego typu postami i nic nie wnosi do tematu.

A co do wcześniejszej bety to w EA coś się, za przeproszeniem, zjebało krótko mówiąc i większość takich jak Ty nie otrzymało klucza.

Bywalec
Opublikowano

Mikealo dobrze piszesz. No czytam na necie, że trzeba aktywować jakiś Online Pass w zakładkach Dodatki w trybie multiplayer. Sproboje, może wtedy przyśle automat albo coś. Teraz to ten klucz mogą sobie w tyłek wsadzić. Poczekam do jutra i będę już skillował ogar ;p

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

@Poliszman i po co odbierasz sobie frajde giniecia prawie caly czas i nabierania skilla? Wkurzasz innych ludzi tylko i robisz z siebie nooba i 12 latka co cisnie na hackach nawet w cs'a. Wole ogarnąć BF'a 3 w rok i być pro elo elo ogar i jechać takich jak TY. Nawet hack by Ci nie pomogl bo bym znal wszystkie mapy na pamiec. Gdzie all campuja ;). Skill to podstawa,

HAHAHA, moje aktualne staty w bf3 to 330fragów i 0 śmierci, nie mam 12 lat , może ty wolisz nolajfić rok w grę - ja, nie. Ostatnim tekstem mnie rozjebałeś, "nawet hack by ci nie pomógł" HAHAHAHAHA, ja nie kampie, ja latam z bronią i rozpierdalam wszystkich, proste?

Opublikowano

HAHAHA, moje aktualne staty w bf3 to 330fragów i 0 śmierci, nie mam 12 lat , może ty wolisz nolajfić rok w grę - ja, nie. Ostatnim tekstem mnie rozjebałeś, "nawet hack by ci nie pomógł" HAHAHAHAHA, ja nie kampie, ja latam z bronią i rozpierdalam wszystkich, proste?

^up

chodz na priv w bc2 lub bc3 i sprawdze twoje umiejetności moj nick to : szambo997 testowo :D i wyalaczamy klawiszem home aimbota :P

10n5bpu.png

1.gif

Gość malutki688
Opublikowano

da ktos linka do bety?nie ma mnie w domu bo jestem na wycieczce integracyjnej i chce zeby brat pobral jak wroce zeby gierczyc juz xD

Opublikowano

gadacie że mw3 to to samo a battlefield ? Trybów gry rzeczywiście cała masa ! jedyne co tam jest fajnego to grafika. Biegnij przez pół mapy po fraga a potem padnij - zabawa fch*j ...

Bywalec
Opublikowano

Chyba dopiero można ściągać od 14 nie?. Ale będzie server przeciązony

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Ja już mam od 4 dni, sciaganie zajmuje 20minut więc gdzie twój problem?

Zastanów się co piszesz. Beta jest od 2 dni a dziś o 14:00 wystartowała otwarta.

3.5GB wazy na PC ściągamy przez Origin.

b_560_95_1.png

Bywalec
Opublikowano

Ale oni muszą mieć przeciążoną stronę, że im nie działa .

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

Lesio przez program Origin dział bezpłatne gry. Ja już ściągam jeaa ale sobie pogram :P

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

2h grania w bete - na początku podniecenie :P "wow ale to super" itp. jednak z czasem przemija i zaczyna się dostrzegać te błędy (wiem, wiem że to jeszcze beta ale właśnie o niej mówię), jeśli chodzi o grafikie to myślę że w finalnej wersji będzie lepiej bo narazie jakbym się zaprał to na gtx 260 na ultra bym cisnął - i też nie było by szału. Mapa "operation metro" w sumie może być.

Strasznie się ścina i są cofnięcia (i to nie lagi ani wina karty graficznej) no ale cóż to w końcu beta, trzeba się przemęczyć :)

Zajebiste animacje gdy kogoś zabijemy z noża - to naprawdę im się udało. Jeśli chodzi o menu w trakcie gry (wybór klasy, drużyny itp) - uważam że jest zjebane po całości i chodzi mi o to że musimy skakać z zakładki na zakładkę żeby cokolwiek zmienić - powinni zrobić coś w stylu tak jak w bad company 2, tam się wszystko szybko zmieniało i nie było problemu.

I to chyba na tyle wrażeń po pierwszych 2 godzinach, nie tego się spodziewałem ale nie wyszło najgorzej moja ocena to 6.5/10.

Opublikowano
Strasznie się ścina i są cofnięcia (i to nie lagi ani wina karty graficznej) no ale cóż to w końcu beta, trzeba się przemęczyć :)

To raczej ty masz problemy z komputerem. Grałem w bete i bez ścin biegałem, więc nie mów mi, że to nie wina komputera. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...