Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z cheatem? Pisz!

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z 18 marca nie dzialaja, bo 26 (wczoraj) byl update.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

UP@ Dziwne, ale od jakiegoś czasu, nie ma wypuszczanych adresów, co jeszcze dziwniejsze cheatów też jakoś mało ;/

Ostatnio pisałem z gościem, który powiedział, że będzie mi dawał jego adresy, ale ja mam wystawiać jego cheata tutaj, lecz nie zgodziłem się, ponieważ regulamin niestety zakazuje mi podawania cheata, gdzie trzeba się rejestrować na innym forum ;(

PS: Pytałem się również, czy nie da może samego pliku .dll, powiedział, że nie i nie podał powodu.

Opublikowano

UP@ Dziwne, ale od jakiegoś czasu, nie ma wypuszczanych adresów, co jeszcze dziwniejsze cheatów też jakoś mało ;/

Czy Ja wiem czy dziwne? Po prostu zeby robic hacki trzeba umiec wyciagac adresy. Teraz nikt nie udostepnia poniewaz zmniejszylo sie grono osob ktore robi cheat-y do wr.

#UP nie martwy punkt, musisz sie nauczyc asm zeby wyciagnac sobie adresy ^_^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Up@ Hm, jest sporo poradników jak robic te chacki ... a wiec nowi "twórcy" biorą sie za to :)

Mysle iż Adresy powinny byc udostepniane hehe ;D

Nie istnieje chyba żaden TUT  do wyciągania adresów xD

k6bk.png
Opublikowano

Up@ Hm, jest sporo poradników jak robic te chacki ... a wiec nowi "twórcy" biorą sie za to :)

Mysle iż Adresy powinny byc udostepniane hehe ;D

Nie istnieje chyba żaden TUT  do wyciągania adresów xD

Ja udostępniam adresy, które znajdę, lecz jak mówię, od jakiegoś czasu nie ma nic -.-

I nie, nie ma tuta na wyciąganie adresów.

Witaam ;)

Mam problem mianowicie napisalem chacka .. korzystajac z twojego poradnika ;)

I  zadna z opcji nie dziala ..

Chack Nomenu :)

Tutaj  jest chack :D

http://wklej.to/h9XJw

"napisalem"

Chyba skopiowałeś...

Czy Ja wiem czy dziwne? Po prostu zeby robic hacki trzeba umiec wyciagac adresy. Teraz nikt nie udostepnia poniewaz zmniejszylo sie grono osob ktore robi cheat-y do wr.

#UP nie martwy punkt, musisz sie nauczyc asm zeby wyciagnac sobie adresy ^_^

Dziwne, bo jakiś miesiąc temu nie było problemów, ze wstawieniem cheata i adresów ;)

Nie musi się uczyć całego ASM, wystarczy aby się się uczył dotąd, aż je wyciągnie ;P

Opublikowano

"napisalem"

Chyba skopiowałeś...

Up@ Hm :) napisałem dosłownie  ;) na komputerze hehe. to  była jedynie faza wejsciowa  juz dodałem wiecej opcji ...

Korzystałem z czyjegoś poradnika :)  bynajmniej po to tu jest ...   hehe to moje 1 podejscie do  tworzenia chacków :)

Hm, po tescie tego co Jak napisałeś  skopiowałem nie działało zamiesciłem na forum  z prósbą o pomoc :)

Aktualnie dodaje wiecej opcji ...  :D

k6bk.png
Opublikowano

@UP Tak, ale nie mów, że go "napisałeś", tylko, że co stworzyłeś, bo on nie jest przez Cb napisany, widać to po MessageBoxie -.-

Nie mam nic przeciwko kopiowaniu, tylko nie mów, że to napisałeś ;)

Gdybyś miał problemy z jakimś kodem to mogę ci pomóc, pisz PW, jeżeli takowa pomoc Cię interesuję ;P

Opublikowano

@UP Tak, ale nie mów, że go "napisałeś", tylko, że co stworzyłeś, bo on nie jest przez Cb napisany, widać to po MessageBoxie -.-

Nie mam nic przeciwko kopiowaniu, tylko nie mów, że to napisałeś ;)

Gdybyś miał problemy z jakimś kodem to mogę ci pomóc, pisz PW, jeżeli takowa pomoc Cię interesuję ;P

Hm,Mogę powiedziec Iz przepisałem hehe :D

hehe no tak mój błąd :)

Na przyszłość raczej bede  lepiej dobierał słowa ;)

k6bk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...