Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Global] Metin2 EliteHack v.1.0 (beta) - czyli nowy expbot od EC

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co jak się ma system 64 bitowy? Ten injector nie działa, a inny niby załączy, ale za chwilę i tak wywali..

EDIT//

Jak usunać to autologowanie?!? Które pliki są za to odpowiedzialne? Zrobiłem to, a teraz nie idzie tego wyłączyć, bo injector nie działa ;o

for-ever

33608.png

19072.png

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi tez wyskakuje błąd i wchodze w tą stronke www.elitecheaters.com/GuidTech/ ale pisze mi po angielsku ze nie mam uprawnien aby tam wejśc zalogować się.. ;/

MOże podasz swoje konto jaezeli ty tak możesz na pw to wtedy skorzystam :DD

Opublikowano

up ale z ciebie dziecko ... napisal ze to hack od ec = elitecheaters i nigdzie nie napisal ze to jego nie spamuj jak nie wiesz ...

Opublikowano

A ja mam błąd ja chce wejść na ta stronke guildtech

Not Found

The requested URL /guidtech was not found on this server.
Apache Server at www.elitecheaters.com Port 80

Co zrobić?;D

Opublikowano

Uruchomiłem na windows 7 64bit większość funkcji mi nie działa ale to kminie narazie.

I najpierw uruchamiamy injectora a potem metina bo wtedy crash

Opublikowano

@2x UP

Zarejestrowany jestem, pomogło napisanie z dużej "GuildTech" więc leci - dla Ciebie za pomoc

Lecz mam teraz następny problem odpalam ten injector potem metka wszystko fajnie ale minie 5sec i metek crash ;x

Opublikowano

Pomoże mi ktoś z tym

Pobrałem injector dla systemu x64 i taki błąd

przechwytywaniehz.th.png

Nie mam takiego pliku jak w błędzie

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

lipa nie dziala, nie pojawia mi się plik [EC]GuidTech.txt ;p wlaczam bota wlaczam metina wyskakuje blad ze mam zajrzec do tego pliku otwieram tam gdzie jest injector folder i lipa nie ma tam takiego pliku ;p antywirus wylaczony - dalej nic. Więc może jakas porada co jest z tym nie tak?

@EDIT

oke oke pyka pomoglo przeniesienie dll i injectora do nowego folderu włączyłem injector potem metina blad i pojawil sie plik ;d

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@2x UP

Zarejestrowany jestem, pomogło napisanie z dużej "GuildTech" więc leci - dla Ciebie za pomoc

Lecz mam teraz następny problem odpalam ten injector potem metka wszystko fajnie ale minie 5sec i metek crash ;x

Musisz pobrać najnowszego moda . Lub nie używać Przycisków F1 F2 itp . Tylko komenda /buff i potowanie na modzie . Tak to bedą błędy C++ wywalać .

Opublikowano

Mi nie dziala.Jak odpalam injectora w folderze z tym plikiem dll to zamiast pojawienia sie tego pliku Guid Tech wyskakuje mi blad "Nie mozna uruchomic aplikacji,poniewaz jej konfiguracja jest nieprawidlowa..."

Opublikowano

możesz się podzielić informacja jak zrobiłeś że bije więcej niż po jednej grupce i wali jak na filmiku?

@@ i mam pytanie czy u was też nie ma życia i many pokazanej tylko na szaro?

Opublikowano

a po co ten hack jak to wszystko co tu jest ma tez mod ? ; >

1314559756-U380640.png

Sygna by

BeMyLady

Metin2 x-world ! Postać + Eq ! Zobacz i kup teraz. : )

http://allegro.pl/show_item.php?item=1810853337

Zbieram 1000 minusów więc nakurwiaj

delete.png .

Opublikowano

Sam pochhodzi i bije . Musicie patrzeć nie na kółko a na Kwadrat w kółku "RANGE"

Opublikowano

Witam. Prosiłbym o pomoc, otóż najpierw w ogóle nie mogłem włączyć botka, więc zainstalowałem Frameworka 4.0. Teraz injector ładnie się włącza, a kiedy chcę uruchomić metka wyskakuje taki błąd:

asdsayf.jpg

Co mogę zrobić ? Mam Windowsa XP SP3

@edit

trzeba zablokować hs ? jeśli tak to czym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...