Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Global] Metin2 EliteHack v.1.0 (beta) - czyli nowy expbot od EC

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. ZAKTUALIZUJCIE SOBIE WSZYSCY .NET Framework 4.0 Bo to jest najważniejsze;) I Jak pomogłem daj " - " !: >

Opublikowano

zarejestrowałem się na stronce...

Wszystko zrobiłem jak należy, ale jak odpalam metka, a później ''[EC]Injector 32bit'' to nic mi nie wyskakuje...

nie wiem o co chodzi... pomożecie?

/ i co mam podać na stronce "Public GUID:", jeśli się zalogowałem?

Wybaczcie ale pierwszy raz korzystam z expbota.

Opublikowano

Ogolnie jest lipa. Odpalan injectora pojawia sie okienko. wlanczam metka przez takie obejscie metin2 start. A przez co wy odpalacie albo przez co najlepiej odplac. Z bypass 1.4 i po zabkowlani hs dac "G". Czy inaczej odpalcie? No i jak juz wlanczam metka to okno znika i nic sie nie dzieje. Mam windowska 7 64bit. Sproboje sciaganac tego frame 4.0 i zobacze czy pomoze. Jak co to piszcie przez cos odplacie metka jak macie jakies inne obejscie to dajcie linka. Pozdrawiam

Opublikowano

@2UP

Tam wpisujesz guid z Techguid.txt

@UP

Inicjector pod 32 bit pewnie używasz, spróbuj pod 64 oraz pobierz frameworka.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Siemka mama do was prozbe dotyczacom pewnego konkursu na najsmieszniejsza mine swiata podam linka:

http://linkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/najsmieszniejsza-mina-swiata/przegladaj/zdjecie-zgloszone-na-konkurs-linkbaby-pl-1286/

hmmm... niechodzi o klikniecie w sam lin kiedy juz klikniemy pod zdieciem konkursowym musimy wpisac kod i zaakceptowac.

Za wszelkie oddane glosy wielkie dzieki mozecie także polecac link znajomym. KAZDY KTO ODDA GLOS NIECH NAPISZE NA PW DAM NAPEWNO +/- kto jak woli

Opublikowano

Poki co na windows 7 hack albo nie bedzie dzialal albo zacznie swirowac. Injector 64bit [EC] niestety nie dal u mnie rady odpalic hacka, a podejrzewam ze wszystko wina tego komikatu gdy probujemy wlaczyc elitecheaters.exe. Podzielcie sie informacja czy u was to samo wystepuje:

http://imageshack.us/photo/my-images/689/beztytuuljg.jpg/

Jesli kto ma na to sposob niech napisze lub pomoze w jakis sposob uporac sie z tym, bylbym bardzo wdzieczny.

BOISZ SIĘ ŚMIERCI ???CHCESZ WYJŚĆ??? ZA PÓŹNO "WALCZ A PRZEŻYJESZ"

ZOBACZ NA WŁASNE OCZY JAKIE REGUŁY RZĄDZĄ ŚMIERCIONOŚNYM SZEŚCIANEM!

ff20051125a2a.jpg

CUBE ZERO ! KLAUSTROFOBIA, STRACH CHCESZ WIĘCEJ??

Opublikowano

Dwa pytania.

1. Czemu ten bot mi w ogóle nie potuje?

2. Czy da się zrobić że jak padnie to daje miasto i wraca na miejsce expa? Bo jak padne to jak wstaje to od razu bije i znów padam tak do skutku.

Opublikowano

ja wgl nie mam tego pliku txt

@edit z tego co widze nie dales 1 downloadu i tera nawet strona nie dziala Not Found

The requested URL /guidtech was not found on this server.

Apache Server at www.elitecheaters.com Port 80

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...