Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Skuteczny AntiXray

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukałem, szukałem, aż znalazłem w internecie ciekawy sposób na x-raya.

Działanie:

Po wciśnięciu "x" wszędzie widać żelazo. Duża ilość żelaza laguje i klatkuje strasznie grę. Jeśli masz potencjalny cheater nie wyłączy szybko "x" po prostu zlaguje mu javę i ją po prostu zamknie.

Po wciśnięciu "x" wygląda to tak:

20110826224718.png

Instalacja i konfiguracja:

1. Pobieramy paczkę ( download na dole tuta).

2. Rozpakowujemy naszą paczkę.

3. Otwieramy nasz silnik serwera przez archiwum winrara. Plik craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar

4. Folder net z folderu "do pliku craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar" przeciągamy do naszego silnika serwera.

5. Plik z folderu "do katalogu plugins" wrzucamy do folderu plugins w naszych plikach serwerowych.

6. Uruchamiamy serwer i możemy cieszyć się skutecznie zabezpieczonym serwerem przed Xray.

Proszę docencie moją prace i dajcie plusika.

Download:

http://hotfile.com/dl/128109028/7623132/AntiXray.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=850c3705b8b2c4f4b084c93a5c4583b0cd378449c095bf03d44e83f745bc7a5b-1314394666

Proszę o zdjęcie 5%

1348162346-U215643.png

by Baksiu

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie laguje serwera ewentualnie lekko przez to że zmienia rudy, ale graczom grającym uczciwie lagi nie grożą. Natomiast gdy ktoś ma już nawet w plikach wgranego x-ray ma już lekkie lagi, ale tylko ta osoba. Serwer na tym wiele nie cierpi.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Jeśli to prawda to jeśli się przyzna to temat powinien zostać, bo wszystko ładnie wyjaśnione i po polsku :D

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Ale mam

Pobieranie: AntiXray by kierzek1.rar | 0 MB

Opublikowano

Gdy to wgrałem cały czas spadam jak się loguje, czego to wina?

Opublikowano

hmm testuję to mam x-raya mam anty x-raya na servie i gdy go odpalam wywala mi serva... nawet gdy kolega odpali wywala serva ... co jest ?

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

Spróbuję jeszcze raz

@edit wgrałem od nowa i już wszystko śmiga

GPU: MSI GeForce GTX 1070 GAMING X CPU: Intel Core i5-6600K Mobo: Asus Z170 PRO GAMING RAM: Corsair Vengeance LED, DDR4, 2x8GB, 3000MHz, CL15 PSU: Corsair RM550X Cooler: be quiet! Dark Rock 3 Case: PHANTEKS Eclipse P400S SSD: Samsung 840 EVO 250GB HDD: Western Digital Red 3TB Audio card: Creative Sound Blaster ZxR 

Monitor: Benq Zowie XL2411 144Hz Keyboard: Razer BlackWidow Chroma Mouse: SteelSeries Rival 300 Mousepad: SteelSeries QcK+ Headset: HyperX Cloud Black 

Opublikowano

Wina tego ze w plikach masz x-ray.

I tu nie masz racji gdyż nie mam wgranego żadnego moda nawet Meta-INF nie mam usuniętego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...