Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Skuteczny AntiXray

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@

Nie będziesz cisnąć na xrayu... Możesz spróbować ale na tym ucierpisz.. :D

Mączka nie offtopuj ;)

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że to jest zwykły antyXray dostępny normalnie na forach do tego nie zdający egzaminu na większych serwerach a tak poza tym to nie ma sensu tego instalować iż są lepsze odpowiedniki tego shitu.

Próbowałem to zainstalować, ale po instalacji tego po prostu serwer stracił na wydajności i byłem po tym zmuszony to wywalić.

Tyle ode mnie:)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Nie na jednym serwerze to już było. Potrafi ostro zlagować serwer. Owszem, działa - lecz gdy kopie się bez x-ray'a widzi się żelazo, diamenty, złoto i po chwili znika i okazuje się, że to jest zwykły stone. Ale chroni dość mocno. Ja osobiście używałem tego anty, ale zauważyłem, że laguję i usunąłem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ten plugin zmienia sposób wysyłania chunków przez serwer więc nie zdziw się jak zainstalujesz go na najnowszym bukkicie i podczas grania nie będą Ci się wyczytać niektóre chunki :)

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co... wystarczy wyłączyć w X-Rayu widzialność żelaza i diaxów, to widzisz wtedy itemki :) ale nie zawsze, na paru serwerach to działało :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie się to tak podszywać pod autorów plugina zmieniając jego nazwę?

http://dev.bukkit.org/server-mods/ore-client-obfuscation/

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jezeli na serwie gra full osob to z tym antyxrayem nie da sie grac , laguje jak cholera...

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...