Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Problemy,Pytania-Global,Korean,NosJP

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 356
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

boshe te MLP to masakra ;p Nostale to guffno, chcecie dużo klas, skilli. Wybierzcie Guild Wars.

//post nic nie wnosi do tematu

S< BFH KONTO NAJLEPSZE BRONIE

Opublikowano

@Up Strączki 27lv są na początku.

zajebisteg.jpg

I Like That.

Daj LUBIE TO !!!

Opublikowano

Masz tu TuT'a

http://www.mpcforum.pl/topic/428248-tutjak-zrobic-sp-na-koreanskim-nostale

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Masz tu TuT'a

http://www.mpcforum.pl/topic/428248-tutjak-zrobic-sp-na-koreanskim-nostale

Ok,dzięki już wyjaśnione.Tera mam misje ostatnią część polowania.Jestem w Św Fernon i wale boingi i mi się zaliczają i wale te 41 lvl szermierze kenko i mi się nie zaliczają tak samo jak włócznicy kenko.Czy coś źle robie?

p.s:Robie według twojego linka radek1051 i nic nie idzie.

Opublikowano

Hmm to nie wiem , bo ty już 2 SP robisz? Ja dopiero za 5lv Bo ten jak rbisz 2 polowanie to w tym TuTku co ci dalem w 3 czy tam 2 poscie masz jak zrobic na 2 kartę.

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema wam.... Mam pytanie jak sie zarejstrować na Nostale SE? widziałem 1 poradnik ale nie umiem zrobic bo jak pisze kssn to nie umiem znaleść do tego imienia działającego prosze pomozcie napiszcie na gg 19150897 albo napiszcie w tym poscie pls

Opublikowano

Siema wam.... Mam pytanie jak sie zarejstrować na Nostale SE? widziałem 1 poradnik ale nie umiem zrobic bo jak pisze kssn to nie umiem znaleść do tego imienia działającego prosze pomozcie napiszcie na gg 19150897 albo napiszcie w tym poscie pls

Nie wolno na tym forum publikować KSSN bo jest to równoznaczne z kradzieżą danych osobowych więc się nie dziw że tuta nie ma.

Nie sądze żeby ktoś ci podał KSSN , sa one dość cenne. Ciężko znaleźć w necie działające KSSN + Orange Image.

Opublikowano

Mam pytanie gdzie jak i na którym lvl mozna zdobyć broń,zbroje u7+7

Na kazdym, każdą broń mozesz zrobić na u7+7 a nawet +10. Nawet bron na 15 lvl.

Ale to zalezy od itemów i szczęścia. No i kasyyyy.

Aah! ZDOBYĆ

Ich się nie zdobywa. Je sie albo robi samemu albo kupuje. :D

Opublikowano

Czy ktoś może wreszcie mi odpowiedzieć jak ktoś wie kiedy będzie ten nowy prywatny server?I mam pytanie odnośnie Korean(NosTale SE)czy jak zaraz wbije 41 lvl na nostale se to będe mógł dalej robić sp2 cp jak wbiję next lvle?bo tera mam trudne cp a z potami żarciami i moimi petami rady nie daję nawet equ7+7 troche nie pomaga :(.Pomóżcie mi!

Opublikowano

A jeśli chodzi o 2 pytanie to co?

I mam pytanie odnośnie Korean(NosTale SE)czy jak zaraz wbije 41 lvl na nostale se to będe mógł dalej robić sp2 cp jak wbiję next lvle?bo tera mam trudne cp a z potami żarciami i moimi petami rady nie daję nawet equ7+7 troche nie pomaga.Piszcie jakieś odpowiedzi

Opublikowano

Problem nostale Global

Podczas właczania gry wyskakuje mi błąd Nostale invalided filename

odrazu mówie że sciagałem na nowo i nic nie pomogło jakis pomysl?

Opublikowano

@Vergia

Global został zamknięty 31 Grudnia 2010.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

@Vergia

Global został zamknięty 31 Grudnia 2010.

A jeśli chodzi o 2 pytanie to co?

I mam pytanie odnośnie Korean(NosTale SE)czy jak zaraz wbije 41 lvl na nostale se to będe mógł dalej robić sp2 cp jak wbiję next lvle?bo tera mam trudne cp a z potami żarciami i moimi petami rady nie daję nawet equ7+7 troche nie pomaga.Piszcie jakieś odpowiedzi!!!!!

Ja cie pierd**** czy ktoś wreszcie odpowie na moje pytanie????

Opublikowano

nostale.se mam pytanie dlaczego jest spowolniony atak ? nie da sie tego jakos zmienic ;/ a i nie tylko atak dzisiaj to juz w ogole myslalem ze je*ne przy tym kompie :D siadanie , atak , podnoszenie itemkow ... wolno jak nie wiem ;/ denerwujace to.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedz leci +

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...